Tüp bebek süreci

Ahh şu hormonlar ben yurtdısındayım cokda almancam yok ailem de türkiyede. anesteziden uyandım aglamaya başladım annem yanımda yok annemi istiyorum diye.

Ahh şu hormonlar ben yurtdısındayım cokda almancam yok ailem de türkiyede. anesteziden uyandım aglamaya başladım annem yanımda yok annemi istiyorum diye.
Ah kıyamam
Gerçi bizde ailelere söylemedik
Sorularla uğraşmamak için :)
Ne zaman istersen yazabilirsin bana yalnız hissetme

5.gun embrıyosumuydu canım ve kalıtesı neydı ılk defamı transfer oldun

5.gun embrıyosumuydu canım ve kalıtesı neydı ılk defamı transfer oldun
Hayır canım 8 hücreli 3. Gün embriyosu, ilk transferimiz başka embriyomuz da kalmadı, sonuncuyu 5. Güne götürmeye çalıştık gitmedi, bu bebito tutunmasaydı baştan başlayacaktık sürece

Kızlar 13 emriyodan 7 tane blasto cıkmıs bugun aradılar çok heycanlıyım

Haftaya beni ultrasona cagırdı. Bilmiyorum ne diyecek ama bu ay ihtimal yok transfere. Umarım önumuzdeki ay olur
Fazla yumurta toplanmış. Rahmi dinlendiriyorlar, bence iyi bir şey. Dinlenmiş rahimle muhtemelen bir sonraki regl de işlem yapacak doktorunuz.

Evet zaten aşırı şişlinlik oldu karnımda bugun birazdaha iyiyim ama halen devam ediyor. Verdigi ilaçları iğneleri düzenli kullanıyorum. İnşallah birdahaki transfer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…