• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek süreci

Tesla58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
633
463
103
Arkadaşlar merhaba doğal yolla olan 5 yaşında bir kızım var 2. Yi düşünüyoruz 1 yıldır korunmuypruz ama olmadı.eşimde morfoloji sorunu var %1 sayısı ilerisi gayet iyi. Doktor bende herşeyi normal gördü catlamak ğzere olan yumurtalarım olduğunu söyledi bugün . Hsg çektirelim diğer ay adet olmazsan ve çok gecikmeden tüpe başlayın dedi.sizlere birkaç sorum var süreçle ilgili çünkü tüp e dair hiç bişey bilmiyorum.
  • hsg çok acılı bir işlem mi tüplerin tıkanıklığı bir belirti gösteriyor mu
  • bu morfoloji degeriyle aşılama falan tutan oldu mu
  • tüp bebek için ne yapmam lazım
  • Ankara da nereyi tavsiye edersiniz Nova art duydum arkadaşımdan sizlere danışmak istedim
Şimdiden teşekkürler 🌸

Merhaba, hsg anestezili yaptırdım o yüzden ağrı hissetmedim ama anestezi olmadan yapan arkadaşım var ağrımadığını söylemişti. Çok kısa bir işlem. Tüplerin tıkalıysa o an hemen açarlar. Morfoloji için eşin üroloji ile konuşsun tüp bebek diyorsa ya da direk tüp bebek Merkezi ile görüşün. Sizi yönlendirirler. Ankarada ben Özel Ankara Tüp Bebek Merkezinde yaptım Kubilay hocada tekte şükür pozitif oldu kesinlikle öneririm çünkü ankarada çoğu yer reklam üzerine dönüyor. Kubilay hoca alanında da çok iyi aynı zamanda Türkiye tüp bebek Merkezi dernek başkanı çok fazla pozitif sonuç alıyorlar. Ve ilk görüşmeleri ücretsiz sana her şeyi net bir şekilde söylüyor gerisini siz karar verirsiniz.

Aynı zamanda fiyat olatak da iyi. Brn daha önce bahçeci vb yerlerle götürmüştüm bir yıl ara verdim ayda nir atıyorlardı ama burası hiç aramadı beni reklam yapmadılar hiç bu benim çok hoşuma gitti.

Merhaba, hsg anestezili yaptırdım o yüzden ağrı hissetmedim ama anestezi olmadan yapan arkadaşım var ağrımadığını söylemişti. Çok kısa bir işlem. Tüplerin tıkalıysa o an hemen açarlar. Morfoloji için eşin üroloji ile konuşsun tüp bebek diyorsa ya da direk tüp bebek Merkezi ile görüşün. Sizi yönlendirirler. Ankarada ben Özel Ankara Tüp Bebek Merkezinde yaptım Kubilay hocada tekte şükür pozitif oldu kesinlikle öneririm çünkü ankarada çoğu yer reklam üzerine dönüyor. Kubilay hoca alanında da çok iyi aynı zamanda Türkiye tüp bebek Merkezi dernek başkanı çok fazla pozitif sonuç alıyorlar. Ve ilk görüşmeleri ücretsiz sana her şeyi net bir şekilde söylüyor gerisini siz karar verirsiniz.
Çok teşekkür ederim süreç zor mu bir de ne kadar ödediniz 🤭

Back
X