• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek süreci

cicekkizmerve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Merhaba kızlar,
daha önce 3BB embriyomla ilgili yazmıştım.
Genetik teste 2 embriyo gönderilmişti, çok şükür bir tanesi NORMAL geldi 🧿🤍
Diğeri ise genetik olarak sağlıklı çıkmadı.
Normal gelen embriyo 3BB kalite. Doktorumuz bunun transfer edilebilir ve tutunma şansı olan bir embriyo olduğunu söyledi.
Bu noktada merak ettiklerim:
Genetiği normal olup 3BB embriyo ile transfer olan var mı?
Tutunma süreci ve sonrası sizde nasıl geçti?
Transfer sonrası özellikle dikkat ettiğiniz bir şey oldu mu?
Bu süreç gerçekten insanı çok yıpratıyor ama bir yandan da umutlanmak istiyorum…
Deneyim paylaşan herkese şimdiden teşekkür ederim 🌸

Ben genetik yaptırmadım ama 5.gün 3ab ve 3bb olan embriyom var geride var ama onlar 2bb falan eğer sizde genetiği de iyi geldiyse tutunması iyi olan bir embriyo doktorum öyle demişti bana da ☺️

Merhaba kızlar,
daha önce 3BB embriyomla ilgili yazmıştım.
Genetik teste 2 embriyo gönderilmişti, çok şükür bir tanesi NORMAL geldi 🧿🤍
Diğeri ise genetik olarak sağlıklı çıkmadı.
Normal gelen embriyo 3BB kalite. Doktorumuz bunun transfer edilebilir ve tutunma şansı olan bir embriyo olduğunu söyledi.
Bu noktada merak ettiklerim:
Genetiği normal olup 3BB embriyo ile transfer olan var mı?
Tutunma süreci ve sonrası sizde nasıl geçti?
Transfer sonrası özellikle dikkat ettiğiniz bir şey oldu mu?
Bu süreç gerçekten insanı çok yıpratıyor ama bir yandan da umutlanmak istiyorum…
Deneyim paylaşan herkese şimdiden teşekkür ederim 🌸
Siz transfer oldunuz mu?

Geçmiş olsun ❤️‍🩹 nasıl tespit edildi bu rahatsızlığınıtüp bebeğ

Geçmiş olsun ❤️‍🩹 nasıl tespit edildi bu rahatsızlığınız?
tüp bebek sürecine başlamıştık doktorum yapmayacağını normal yolla gebe kalabileceğimi söyledi. kır testi istedi. bu test ile rahim bağışıklığına bakılıyormuş. lateks alerjim olduğunu öğrendik. muz kibi domates kestane avokado gibi bazı ürünleri bir süre yememem gerektiğini söyledi. bunlarda olan protein yapısını vücudum düşman sanıp ekstra antikor üretiyormuş. ve bebekte baktığımızda %50 gen babadan geldiği için onu da yabancı sanıp bücudum kabul etmiyormuş. çok ilginç gerçekten.. ve ovülasyon döneminden hemen öncede bu makrofaj aşısını yaparak bebeğin tutunma ihtimalini arttıracakmışız. dua edin 🥹 tüp bebek olmasın doğal gebelik olsun diye uğraşıyoruz ama eğer tutmazsa olmazsa transfer olacak..🙏🏻 ve her ay makrofaj aşısı olackamışım

Back
X