Tüp bebek sürecim/ zeynep kamil hastanesi-cem çelik tüp bebek?

Evet yaptırdımsadece amh yoktu bi rapor daha hazırlamam lazımdı hepsine bakıyorlar ama malesef ordaN rapor alamayacağımı öğrenince bıraktım cem celik e randevu aldım şimdi bakalım nocaka. Evet kesinlike ben çalışıyorum birde devamlı kontroller muayeneler izin almak zor bide ücretler çok olunca iyice zorluyor.
Merhabalar,
Bu mesajınızı görünce yazmak istedim. Cem Çelik’te değil ama Bahçeci’de tedavi gördüm. Ben de çalışıyorum ve izin almadan kaçamak olarak süreci orda pc açarak atlatmaya çalıştım. Ama bir fabrika oldupu için Bahçeci 1.5-2 saate yakın beklediğim günler oldu. Çok zorlandım bu yüzden. Bildiğim kadarıyla Cem Bey de epey yoğun, aklınızda olsun diye yazmak istedim. Ben çok stres oluyordum beklerken, sürekli işten arıyorlar, randevuya alacakları saat belli değil falan...
 
Merhaba,
Oyalanmalarla geçen çok zamanım oldu malesef. 2018 son aylarında çocuk düşünmeye başladık bir kaç ay denedik olmayınca adet düzensizliğim de olduğu için devlet hastanesinde kontrole gittim. adetimin 3. günü kan verdim tsh hariç kan değerlerim de bir sorun yoktu. Hipotiroid hastasıyım ilacını kullan düzene girer hamile kalırsın dedi ama tabi ki tsh düzene girmesine rağmen kalamadım.
4-5 ay sonra özel bi hastanede kontrole gittim hiç bir sorun olmadığını klomen kullanarak kalabileceğimi söyledi bi ay denedik olmadı olmayınca eşimden spermiyogram ve benden HSG istedi. eşimin testinde hiç sorun yok. Hsg çekilene kadar 1-2 ay geçti tabi hsg de polip görüldü histeroskopi olmam gerektiği söylendi bi kaç ay sonra da onu oldum polip alındı. Tabi bir sene geçmiş oldu böylece. Alındıktan sonra başka bir problem kalmadı 3 ay normal yolla deneyin olmazsa muayeneye gelin dedi. Tabi ki adet düzensizliğim sebebiyle 2 ay adet görmedim, gördüğüm ayda hamilelik olmayınca daha fazla beklemenin anlamı yok diyerek yeniden doktoruma gitmeye başladım bu sefer 2-3 ay gonal f- ovitrelle kullanarak denedik olmadı doktorum olmazsa tüp bebek demişti ama gittiğim hastanede yapılmıyordu. Kullandığım iğneler ilaçlar ve psikolojik olarak çok yorulmuştum 1-2 ay dinlenmek istedim.
Sonra acıbadem hastanesiyle görüştüm tanıdık yönlendirmesiyle. Doktorum problem olmadığını aşılamayla hamile kalabileceğimi söyledi merionel kullandım sonrası ovitrelle ve aşılama yapıldı ve kimyasal gebelik. HÜSRAN.. Ama doktorum bu iyi biRşey hamile kalabildiğini gösteriyor tedaviye nasıl devam etmek istediğimi bana bıraktı aşılamayla yeniden kalabilrsin istersen de tüp bebek dedi. Bizde nasıl olsa kalabiliyormuşum yine aşılama dedik ama sonuç yine NEGATİF. Bu süreçte hiç kan tahlili yaptırmadım istemedi doktor. Bukadar zaman içinde hiç amh değerime bakılmadı ama hangi doktora gittiysem ultrasonla muayenede rahim durmumun iyi olduğu yumurtalarımın iyi olduğu söylendi. Böylece 2. senemizde geçti ve Tek çare tüp bebek kalmıştı artık.
Birkaç ay ara verdikten sonra doktor arayışına girdim sosyal medyada ve diğer medyalarda hep Cem Çelik ön plana çıkıyordu ama fiyatlarınında yüksek olduğu ve yoğunluğu sebebiyle en az 2 ay sonrasına randevu var sizlere danışmak istedim. Bu süreçte öğrendim ki eğer rapor alabilirsem indirim yapılıyormuş. Zeynep kamile gittim rapor almak için tüm şartları sağlıyordum evrakları hazırlamaya başladım tahliller falan yapıldı 2 başarısız aşılamam vardı ancak yaptırdığım hastanenin sigortayla anlaşması olmadığı için maalesef rapor alamadığımı rapor almak istiyorsam yeniden o hastanede aşılama denemem gerektiğini öğrendim. Yine bana HÜSRAN. Hiç bir şey yolunda gitmiyor süreç çok yorucu. Ortada belli bir sebep yok ve olmuyor :KK43: ŞİMDİ SORUM ŞU Kİ ; Cem Çelik'ten memnun olanlar ve zeynep kamilde tüp bebek yaptıran var mıdır?
Ben evli bile degilim, ailede erken menapoz oldugu dan (40 yas, ben 38im) yumurtalarimi dondurmayi düsündügüm için gittim. Kadin dogumdan herhangi bir drdan randevu aldim. Ultrasonla bakip iyi görünüyor ama AMH testi için kan verdin dediler ve beni tüp bebek merkezine yönlendirdiler. Yaptirdim 1.2 cikti, dondurma 1 altinda oluyormus devlet hastanelerinde. Ama aile de erken menapoz oldugu için ilave testler için regl 2. günü testlere çagirdilar hmn. Size nasil bu kdr süre AMH bakilmamis 🤯🤯🤯 dedigini dr u ya da tüp bebek konusunu bilmem ama su ana kdr gayet memnunum Zeynep Kamil'den
 
Ah hepimizde aynı durumlar, o kadar tanıdık ki, aynen 1,5 yıldır denememe ragmen hiçbişey yok ve 1 negatif aşılamam var, beklemelimiyim yoksa tüp bebeğe mi gitmeliyim fikir almak için zeynep kamile gittim, hormonlara bakacaklarını ve adetin 3. Günü gidip kan vermemi söylediler, adeti beklliyorum şuan, inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız, beklemek zor ve yıpratıcı, her ay doktor peşinde koşmak çok yorucu oluyor, insan en iyi doktora gitmek istiyor ama her zaman mümkün olmuyor maddi olarak o yüzden dsha uygun fiyatli bir özelde yada zeynep kamilde de yaptırabilirsiniz, yaptırıp olumlu sonuç alanlar var sonuçta, biraz da Allaha kalmış yani gelecek olan bebek geliyor

benim de size bir sorum var zeynep kamilde kan vermişmiydiniz hiç hangi hormonlara bakıyorlar biliyormusunu, kan vericm bende ilerleyen günlerde ama hangi hormonlara bakacaklarını söylemediler
lh fsh estradiol tsh prolaktin amh hepsi bakılıyormu, ona göre dışardan yaptırsyım eksik olanları
Benim hepsine bakıldı Zeynep Kamil'de. Doktora durumunuzu anlatıp rica edersiniz hepsine bakılabilir mi diye. Yaparlar. Hatta ertesi gün çıkar dedikleri sonuçlar aynı günün akşamında çıktı benim
 
merhaba. Ben 2020 yılı içerisinde sanırım Haziran ayında, Fulya Bahçeci Kliniği’ nde Cem Çelik’e gittim. Daha alttan muayene eder etmez, hiç bi tahlil sonucuma bakmadan, hem de yumurtalarım olmasına rağmen, senin tüp bebeğe gider dedi. Benim zaten o anda moralim çok bozuldu. Tahliller istedi. Biz oradan ayrılmadan önce bir bayan bizi odasına alıp fiyatlarla ilgili bilgi verdi. İlaçlar vs hariç 10.000 tl civarındaydı. Neyse; ben tahlillerimi yaptırdım, daha sonuçlar çıkmadan beni o aynı bayan telefonla aradı. Ne zaman geliyorsunuz? Geldiğinizde hemen işlemleri başlatalım dedi. Ben çok gerildim. Daha tahlillerim bile çıkmamıştı. Eşim iyi bir kadın doğum doktoruna gidelim ve bir kez daha aklı selim muayene olalım dedi. Maslak Acıbadem’ de Cem Batukan’a gittik. İnanılmaz iyi bir doktor. Sağolsun benim içimi çok rahatlattı. Hemen tüp bebeğe gerek yok, durumunuz gayet iyi dedi. Bir daha da ne Cem Çelik’e ne de Bahçeci’ ye gitmeyi düşünmüyorum.
 
Merhaba biraz önce denk geldim konuya buraya üye değildim ama hemen herşey için göz atarım konunuza yazmak için üye oldum aynı yoldan geçtim ve gercekten çok yıprandım insnların gereksiz faydasız yorum ve yönlendirmelerinden dolayı.

tüp bebek tedavisi için araştırmaya başladıktan bir süre sonra her bir özel hastane ve tüp bebek merkeziyle görüşmeye calıştım çünkü içime sinmiyordu o kadar karışık bir hal aldı ki hiç arastırma yapmadan daha çok umudum vardı. Özel hastane ve kliniklerin devlet hastanelerini anlatırken kullandıkları üslup hastaneler için bişey ifade etmezdi belki ama beni dağıtıyordu ve bir çoğu bu acımasızlığı bilinçli yapıyordu bana ve çoğu evlat hasretiyle her kapıyı çalana çok yazık çünkü tek dertleri para gerçekten çoğunun.. Ben bir tane istisna gördüm bu yolda sadece bir doktor vardı.. ama şükürler olsun geçti biz kurtulduk bu korkunç kazandan evladımıza kavuştuk. bu yolun sonunda bunları insanlara yardımcı olması için paylaşacaktım bir türlü zaman bulamamıştım sayenizde bunu da yapmış olayım.


Ben Zeynep kamil hastanesinde size anlatıldığı gibi aşılma yapıp negatif sonuçlardan sonra tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi oldum oysa bana Zeynep kamil Hastanesi'nin başarı oranı çok düşük yok denecek kadar vs. Vs. Anlatmışlardı özel hastane ve klinikler hatta bazı özel sempatizanı anneler diyeyim ☺️ ama ben.

Zeynep Kamil hatanesine ilk muayene için gittiğimde tüp bebek için geldim bile demedim bebek sahibi olamıyorum dedim tahliller yapıldı dosya hazırlandı aşılamalar tüp bebek hepsi bu kadar oradaki doktorlar size saçma hikayeler anlatmıyor rakamlar konuşulmuyor kimse size aşırı ilgi göstermez belki çünkü orada doktorlar özellikle sizin gibi bilmem kaç tane annenin evlat sahibi olması için abartısız vızır vızır çalışıyor labaratuvar istiyorsanız veya birileri size bunu anlatarak sizi kendi kliniklerine çekmek için moral bozuyorsa ki bana yapılmıştı!

Zeynep Kamil bunun üzerine kurulu bir hastane iken sizce de saçma değil mi birilerinin merdiven altı bir tüp bebek kliniğinden bahseder gibi Zeynep Kamil den bahsetmesi evet yine söylüyorum size yarım saat bir saat zaman ayırıp canımla başlayan cümlelerle bütün (sayısız ) sorularınıza cevap veremiyor olabilir oradaki doktorlar çünkü orada metrelerce kuyruk var hepsi sizinle aynı dertten muzdarip hepsinin sizinkilerle aynı soruları var ve hepsi bir an önce evlat sahibi olmak istiyor eğer siz evlatsızlıktan değilde ilgisizlikten hastane hastane geziyorsanız yanlış bölüme randevu almışsınız başkalarının hakkına girmeyin derim öyle düşünenlere. Çünkü bazıları bu durumdan çok şikayet ediyor doktorları şikayet ediyor ve suratsız olduklarını konusuyorlar doktorların kapılarında duyuyorsunuz oradyken size tavsiyem etkilenmeyen yorum yapanlar Zeynep Kamil de bebek sahibi olmak mucize gibi anlatmış olabilir ama yaşayan biri olarak iyi ki gitmişim olursa merdiven altı klinikte de olur olmazsa rabbim nasip etmezse ne yaparsak yapalım olmaz nasip deyin ve zeynepkamildeki doktor ordusuna güvenin orada para ve zaman yetistirip klinik klinik gezerek görebileceğiniz den çok fazla doktorunuz var amacım Zeynep Kamil hastanesini övmek reklam vs. Asla değil benim gibi umudunu yitirmek üzere olan annelere yardım amaçlı yazıyorum.
 
merhaba. Ben 2020 yılı içerisinde sanırım Haziran ayında, Fulya Bahçeci Kliniği’ nde Cem Çelik’e gittim. Daha alttan muayene eder etmez, hiç bi tahlil sonucuma bakmadan, hem de yumurtalarım olmasına rağmen, senin tüp bebeğe gider dedi. Benim zaten o anda moralim çok bozuldu. Tahliller istedi. Biz oradan ayrılmadan önce bir bayan bizi odasına alıp fiyatlarla ilgili bilgi verdi. İlaçlar vs hariç 10.000 tl civarındaydı. Neyse; ben tahlillerimi yaptırdım, daha sonuçlar çıkmadan beni o aynı bayan telefonla aradı. Ne zaman geliyorsunuz? Geldiğinizde hemen işlemleri başlatalım dedi. Ben çok gerildim. Daha tahlillerim bile çıkmamıştı. Eşim iyi bir kadın doğum doktoruna gidelim ve bir kez daha aklı selim muayene olalım dedi. Maslak Acıbadem’ de Cem Batukan’a gittik. İnanılmaz iyi bir doktor. Sağolsun benim içimi çok rahatlattı. Hemen tüp bebeğe gerek yok, durumunuz gayet iyi dedi. Bir daha da ne Cem Çelik’e ne de Bahçeci’ ye gitmeyi düşünmüyorum.
tedavinizi nerde yaptırdınız peki sonuç ne oldu
 
tedavinizi nerde yaptırdınız peki sonuç ne oldu
Malesef normal yol ile sonuç alamadık. Yumurta takibi yaptık 6 ay. Sonuçsuz kaldık. Fulya’ da Momart’ ta Melike Hanım ile tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Kendisi çok cana yakın, ve ilk gidişimizde 45 dk bize tek tek neden hamile kalınamadığı, bunun sonucunda hangi yöntemler uygulandığında nasıl sonuçlar alınabileceği gibi.. bir çok konuda kağıda çize çize bize olayı anlattı. Biz açıkçası psikolojik olarak da kendimizi orada daha rahat hissettik. Bu kadar bilgimiz yoktu; pek çok konuda bilgimiz oldu. Aşılama da 1 kez denedik. Şimdi Momart ile devam ediyoruz.
 
Cem Çelik’e ben gittim. Genetik taramadan 1 tane sağlıklı embriyom geldi. Transfer ett. Tutmadı. Sonra dedi rastlantısal olabilir. Sonra parça aldı rahminden. Endometrum gibi 1 şey dedi. Antibiyotik kullanmam filan lazım dedi. Bende dedim madem böyle bir risk var. Niye öncesinden araştırmıyorsun. Yaklaşık 20 bin TL kadar para verdiğime mi üZüleyim, boş yere umutlandığıma mı. Ben şahsen memnun kalmadım. Şu an Antalya’da ikamet ediyorum. Antalya Tüp Bebek’te tedavi oluyorum. Daha bire bir ve para odaklı değiller.
 
Merhaba,
Oyalanmalarla geçen çok zamanım oldu malesef. 2018 son aylarında çocuk düşünmeye başladık bir kaç ay denedik olmayınca adet düzensizliğim de olduğu için devlet hastanesinde kontrole gittim. adetimin 3. günü kan verdim tsh hariç kan değerlerim de bir sorun yoktu. Hipotiroid hastasıyım ilacını kullan düzene girer hamile kalırsın dedi ama tabi ki tsh düzene girmesine rağmen kalamadım.
4-5 ay sonra özel bi hastanede kontrole gittim hiç bir sorun olmadığını klomen kullanarak kalabileceğimi söyledi bi ay denedik olmadı olmayınca eşimden spermiyogram ve benden HSG istedi. eşimin testinde hiç sorun yok. Hsg çekilene kadar 1-2 ay geçti tabi hsg de polip görüldü histeroskopi olmam gerektiği söylendi bi kaç ay sonra da onu oldum polip alındı. Tabi bir sene geçmiş oldu böylece. Alındıktan sonra başka bir problem kalmadı 3 ay normal yolla deneyin olmazsa muayeneye gelin dedi. Tabi ki adet düzensizliğim sebebiyle 2 ay adet görmedim, gördüğüm ayda hamilelik olmayınca daha fazla beklemenin anlamı yok diyerek yeniden doktoruma gitmeye başladım bu sefer 2-3 ay gonal f- ovitrelle kullanarak denedik olmadı doktorum olmazsa tüp bebek demişti ama gittiğim hastanede yapılmıyordu. Kullandığım iğneler ilaçlar ve psikolojik olarak çok yorulmuştum 1-2 ay dinlenmek istedim.
Sonra acıbadem hastanesiyle görüştüm tanıdık yönlendirmesiyle. Doktorum problem olmadığını aşılamayla hamile kalabileceğimi söyledi merionel kullandım sonrası ovitrelle ve aşılama yapıldı ve kimyasal gebelik. HÜSRAN.. Ama doktorum bu iyi biRşey hamile kalabildiğini gösteriyor tedaviye nasıl devam etmek istediğimi bana bıraktı aşılamayla yeniden kalabilrsin istersen de tüp bebek dedi. Bizde nasıl olsa kalabiliyormuşum yine aşılama dedik ama sonuç yine NEGATİF. Bu süreçte hiç kan tahlili yaptırmadım istemedi doktor. Bukadar zaman içinde hiç amh değerime bakılmadı ama hangi doktora gittiysem ultrasonla muayenede rahim durmumun iyi olduğu yumurtalarımın iyi olduğu söylendi. Böylece 2. senemizde geçti ve Tek çare tüp bebek kalmıştı artık.
Birkaç ay ara verdikten sonra doktor arayışına girdim sosyal medyada ve diğer medyalarda hep Cem Çelik ön plana çıkıyordu ama fiyatlarınında yüksek olduğu ve yoğunluğu sebebiyle en az 2 ay sonrasına randevu var sizlere danışmak istedim. Bu süreçte öğrendim ki eğer rapor alabilirsem indirim yapılıyormuş. Zeynep kamile gittim rapor almak için tüm şartları sağlıyordum evrakları hazırlamaya başladım tahliller falan yapıldı 2 başarısız aşılamam vardı ancak yaptırdığım hastanenin sigortayla anlaşması olmadığı için maalesef rapor alamadığımı rapor almak istiyorsam yeniden o hastanede aşılama denemem gerektiğini öğrendim. Yine bana HÜSRAN. Hiç bir şey yolunda gitmiyor süreç çok yorucu. Ortada belli bir sebep yok ve olmuyor :KK43: ŞİMDİ SORUM ŞU Kİ ; Cem Çelik'ten memnun olanlar ve zeynep kamilde tüp bebek yaptıran var mıdır?
Çağdaş Aslanı öneririm kendi doktorum ve çok memnunum
 
Merhaba,
Oyalanmalarla geçen çok zamanım oldu malesef. 2018 son aylarında çocuk düşünmeye başladık bir kaç ay denedik olmayınca adet düzensizliğim de olduğu için devlet hastanesinde kontrole gittim. adetimin 3. günü kan verdim tsh hariç kan değerlerim de bir sorun yoktu. Hipotiroid hastasıyım ilacını kullan düzene girer hamile kalırsın dedi ama tabi ki tsh düzene girmesine rağmen kalamadım.
4-5 ay sonra özel bi hastanede kontrole gittim hiç bir sorun olmadığını klomen kullanarak kalabileceğimi söyledi bi ay denedik olmadı olmayınca eşimden spermiyogram ve benden HSG istedi. eşimin testinde hiç sorun yok. Hsg çekilene kadar 1-2 ay geçti tabi hsg de polip görüldü histeroskopi olmam gerektiği söylendi bi kaç ay sonra da onu oldum polip alındı. Tabi bir sene geçmiş oldu böylece. Alındıktan sonra başka bir problem kalmadı 3 ay normal yolla deneyin olmazsa muayeneye gelin dedi. Tabi ki adet düzensizliğim sebebiyle 2 ay adet görmedim, gördüğüm ayda hamilelik olmayınca daha fazla beklemenin anlamı yok diyerek yeniden doktoruma gitmeye başladım bu sefer 2-3 ay gonal f- ovitrelle kullanarak denedik olmadı doktorum olmazsa tüp bebek demişti ama gittiğim hastanede yapılmıyordu. Kullandığım iğneler ilaçlar ve psikolojik olarak çok yorulmuştum 1-2 ay dinlenmek istedim.
Sonra acıbadem hastanesiyle görüştüm tanıdık yönlendirmesiyle. Doktorum problem olmadığını aşılamayla hamile kalabileceğimi söyledi merionel kullandım sonrası ovitrelle ve aşılama yapıldı ve kimyasal gebelik. HÜSRAN.. Ama doktorum bu iyi biRşey hamile kalabildiğini gösteriyor tedaviye nasıl devam etmek istediğimi bana bıraktı aşılamayla yeniden kalabilrsin istersen de tüp bebek dedi. Bizde nasıl olsa kalabiliyormuşum yine aşılama dedik ama sonuç yine NEGATİF. Bu süreçte hiç kan tahlili yaptırmadım istemedi doktor. Bukadar zaman içinde hiç amh değerime bakılmadı ama hangi doktora gittiysem ultrasonla muayenede rahim durmumun iyi olduğu yumurtalarımın iyi olduğu söylendi. Böylece 2. senemizde geçti ve Tek çare tüp bebek kalmıştı artık.
Birkaç ay ara verdikten sonra doktor arayışına girdim sosyal medyada ve diğer medyalarda hep Cem Çelik ön plana çıkıyordu ama fiyatlarınında yüksek olduğu ve yoğunluğu sebebiyle en az 2 ay sonrasına randevu var sizlere danışmak istedim. Bu süreçte öğrendim ki eğer rapor alabilirsem indirim yapılıyormuş. Zeynep kamile gittim rapor almak için tüm şartları sağlıyordum evrakları hazırlamaya başladım tahliller falan yapıldı 2 başarısız aşılamam vardı ancak yaptırdığım hastanenin sigortayla anlaşması olmadığı için maalesef rapor alamadığımı rapor almak istiyorsam yeniden o hastanede aşılama denemem gerektiğini öğrendim. Yine bana HÜSRAN. Hiç bir şey yolunda gitmiyor süreç çok yorucu. Ortada belli bir sebep yok ve olmuyor :KK43: ŞİMDİ SORUM ŞU Kİ ; Cem Çelik'ten memnun olanlar ve zeynep kamilde tüp bebek yaptıran var mıdır?
Ikısındede denedım cnm
 
Bende ilk fulya bahcecıde denedım engın oral 2. Cem celık 3. Zeynep kamıl elde var sıfır.
 
bülent tıraş ya da aret kamar deneseydin nasıl olurdu incir kürü ve clife macun denedin mi
Cnm neler neler denedım hayıt cayları, ıncır kurlerı, sogan suları, kecı boynuzu, c lıfe 3 kutu kullandım hacamat, gobek cektırme haftayada suluk yaptırcam. 😔🌼 Aret kamar sureklı TV ye cıktıgı ıcın asistanlar ilgileniyomus bıde artık sosyal medya doktoru istemiyorum cnm. Birsen sarıkamıs cok duydum. Son care iyi bi yer olsun istiyorum.
 
Cnm neler neler denedım hayıt cayları, ıncır kurlerı, sogan suları, kecı boynuzu, c lıfe 3 kutu kullandım hacamat, gobek cektırme haftayada suluk yaptırcam. 😔🌼 Aret kamar sureklı TV ye cıktıgı ıcın asistanlar ilgileniyomus bıde artık sosyal medya doktoru istemiyorum cnm. Birsen sarıkamıs cok duydum. Son care iyi bi yer olsun istiyorum.
güzel sonuç alırsın inşallah canım dr çok önemli gerçekten.. bir de maxıjuno içen biri benim amh arttı demişti vitamin bi bak istersen
 
güzel sonuç alırsın inşallah canım dr çok önemli gerçekten.. bir de maxıjuno içen biri benim amh arttı demişti vitamin bi bak istersen
Cem hoca vermıstı 2 vıtamın bir ay kullandım bıraktım asırı pahalıydı sımdı tekrar basladım vitaminlere birde arı sutu propolis polen karısımı yaptırıyorum. Insallah sıfasını gorurum Allah hepımızın yardımcısı olsun inşallah 🌼❤️
 
Cem hoca vermıstı 2 vıtamın bir ay kullandım bıraktım asırı pahalıydı sımdı tekrar basladım vitaminlere birde arı sutu propolis polen karısımı yaptırıyorum. Insallah sıfasını gorurum Allah hepımızın yardımcısı olsun inşallah 🌼❤️
inşallah canım
 
Cnm neler neler denedım hayıt cayları, ıncır kurlerı, sogan suları, kecı boynuzu, c lıfe 3 kutu kullandım hacamat, gobek cektırme haftayada suluk yaptırcam. 😔🌼 Aret kamar sureklı TV ye cıktıgı ıcın asistanlar ilgileniyomus bıde artık sosyal medya doktoru istemiyorum cnm. Birsen sarıkamıs cok duydum. Son care iyi bi yer olsun istiyorum.
Aret hoca butun hastalariyla kendisi ilgileniyor, tv ye ciktigi gunlerde gece 12 1 e kadarda olsa hasta gormeye devam ediyor. Sadece yumurta kontrollerinde 1 kontrolu o 1 kontrolu baska doktor yapiyor ama bende 2 kontrolude kendisi yapti. Kendisi gercekten bu zor surecte insan halinden anlayan biri
 
Merhaba,
Oyalanmalarla geçen çok zamanım oldu malesef. 2018 son aylarında çocuk düşünmeye başladık bir kaç ay denedik olmayınca adet düzensizliğim de olduğu için devlet hastanesinde kontrole gittim. adetimin 3. günü kan verdim tsh hariç kan değerlerim de bir sorun yoktu. Hipotiroid hastasıyım ilacını kullan düzene girer hamile kalırsın dedi ama tabi ki tsh düzene girmesine rağmen kalamadım.
4-5 ay sonra özel bi hastanede kontrole gittim hiç bir sorun olmadığını klomen kullanarak kalabileceğimi söyledi bi ay denedik olmadı olmayınca eşimden spermiyogram ve benden HSG istedi. eşimin testinde hiç sorun yok. Hsg çekilene kadar 1-2 ay geçti tabi hsg de polip görüldü histeroskopi olmam gerektiği söylendi bi kaç ay sonra da onu oldum polip alındı. Tabi bir sene geçmiş oldu böylece. Alındıktan sonra başka bir problem kalmadı 3 ay normal yolla deneyin olmazsa muayeneye gelin dedi. Tabi ki adet düzensizliğim sebebiyle 2 ay adet görmedim, gördüğüm ayda hamilelik olmayınca daha fazla beklemenin anlamı yok diyerek yeniden doktoruma gitmeye başladım bu sefer 2-3 ay gonal f- ovitrelle kullanarak denedik olmadı doktorum olmazsa tüp bebek demişti ama gittiğim hastanede yapılmıyordu. Kullandığım iğneler ilaçlar ve psikolojik olarak çok yorulmuştum 1-2 ay dinlenmek istedim.
Sonra acıbadem hastanesiyle görüştüm tanıdık yönlendirmesiyle. Doktorum problem olmadığını aşılamayla hamile kalabileceğimi söyledi merionel kullandım sonrası ovitrelle ve aşılama yapıldı ve kimyasal gebelik. HÜSRAN.. Ama doktorum bu iyi biRşey hamile kalabildiğini gösteriyor tedaviye nasıl devam etmek istediğimi bana bıraktı aşılamayla yeniden kalabilrsin istersen de tüp bebek dedi. Bizde nasıl olsa kalabiliyormuşum yine aşılama dedik ama sonuç yine NEGATİF. Bu süreçte hiç kan tahlili yaptırmadım istemedi doktor. Bukadar zaman içinde hiç amh değerime bakılmadı ama hangi doktora gittiysem ultrasonla muayenede rahim durmumun iyi olduğu yumurtalarımın iyi olduğu söylendi. Böylece 2. senemizde geçti ve Tek çare tüp bebek kalmıştı artık.
Birkaç ay ara verdikten sonra doktor arayışına girdim sosyal medyada ve diğer medyalarda hep Cem Çelik ön plana çıkıyordu ama fiyatlarınında yüksek olduğu ve yoğunluğu sebebiyle en az 2 ay sonrasına randevu var sizlere danışmak istedim. Bu süreçte öğrendim ki eğer rapor alabilirsem indirim yapılıyormuş. Zeynep kamile gittim rapor almak için tüm şartları sağlıyordum evrakları hazırlamaya başladım tahliller falan yapıldı 2 başarısız aşılamam vardı ancak yaptırdığım hastanenin sigortayla anlaşması olmadığı için maalesef rapor alamadığımı rapor almak istiyorsam yeniden o hastanede aşılama denemem gerektiğini öğrendim. Yine bana HÜSRAN. Hiç bir şey yolunda gitmiyor süreç çok yorucu. Ortada belli bir sebep yok ve olmuyor :KK43: ŞİMDİ SORUM ŞU Kİ ; Cem Çelik'ten memnun olanlar ve zeynep kamilde tüp bebek yaptıran var mıdır?
Merhaba cnm amh değerinizi öğrenebildiniz mi peki sonrasında? İnşallah tez zamanda alırsınız yavrunuzu kucağınıza🙏🏼🙏🏼
 
X