Tüp bebek sürecim

Canım merhaba inşallah hamilesindir eşin azospermiydi benim eşimde öyle hiç sperm yok bütün hormonlar normal sadece Fsh 22 çıktı genetik test verdik sonuçları bekliyoruz 1 hafta kaldı

Canım merhaba inşallah hamilesindir eşin azospermiydi benim eşimde öyle hiç sperm yok bütün hormonlar normal sadece Fsh 22 çıktı genetik test verdik sonuçları bekliyoruz 1 hafta kaldı
Maalesef değilmişim şuan transfer hazırlığındayız, benim eşimde de hormonal sıkıntı yoktu o yüzden mikro tese kolay ve olumlu sonuçlandı umarım sizin için de her şey güzel olur

Merhaba hayırlısı olsun inşallah bende 28 yaşında pkoluyum opu sonrası ağrıdan korkuyorum hatta ohss olunuyormuş inş rahat atlatırım bende daha başlamadım tedaviye bi kaç ay sonra başlicam

Merhaba hayırlısı olsun inşallah bende 28 yaşında pkoluyum opu sonrası ağrıdan korkuyorum hatta ohss olunuyormuş inş rahat atlatırım bende daha başlamadım tedaviye bi kaç ay sonra başlicam
Ohss yi bende görmüştüm başlamadan önce ama hiç okuyup kendimi korkutmak istemedim hatta ağrım bile olmayacak modunda girdim operasyona pozitiftim baya, korkulacak hiç bir şey yok sadece çıktığım zaman 29 yumurta toplandığı için fazla işlem uygulanıuor haliyle ağrım oldu o da bir saat kadar sürdü serum baya rahatlattı bu yüzden korkma sakin olmak çok önemli güzel düşün güzel olsun her şey anlık oluyor ve kolay atlatılıyor, ben ohss olmadım doktorum da takibini yaptı her gün tartıldım kilo artışı olduğu an haber ver demişti çok şükür böyle bir şey yaşamadım umarım her şey güzel ve kolay olur senin için bu arada pcos olman tüp bebek tedavisi için avantaj bir nevi çünkü ne kadar çok yumurta o kadar çok deneme şansı oluyor umutlu ol her şey güzel olacak

Merhabalar çok geçmiş olsun öncelikle. Umarım bir an evvel kolaylıkla sonuca ulaşırsınız.
Yalnız dikkatimi geçen bir nokta oldu sormak istiyorum. Belirttiğiniz ücretler çok fazla geldi bana özellikle hsg ve diğer işlemler için ne kadar fazla ödeme alınmış. Bu kadar yükseğini duymamıştım. İstanbul dışında mı yaptırdımız acaba ? İnşallah emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız..

Merhaba çok teşekkür ederim evet biraz fazla tüp bebek tedavimi İstanbul’da özel bir klinikte yaptırıyorum biraz pahalı ama dediğim gibi güvendiğim bir doktor olduğu için ve işini hakkıyla yaptığı için hiç gözüme gelmiyor kedimi evimde gibi hissettiriyor. Hsg işlemini Tekirdağ da oturuyorum burada özel bir hastane de yaptırdım anestezi istemiyordum aslında ama o hastane de bu işlemi anestezi altında yapıyorlarmış bu yüzden ücreti bu kadar fazla çok bir seçeneğim de yoktu mecbur o hastane de yaptırdım. Ama başka bir ilde kuzenim de yaptırdı o da anestezili istemişti özellikle 18 bine yaptırdı sanırım fiyatlar bu şekilde artık

Anladımm, gönlünüzün rahat olduğu bir doktor ve klinik ise zaten dediğiniz gibi hiç göze gelmiyor.
Kolaylıklar dilerim yolunuz açık olsun <3

Teşekkür ederim canım detaylı anlatmışsın çok sağol ister istemez korku ve heycan oluyor inş bende hafif atlatırım

36 tane yumurta toplandı hiç ağrım olmadı hiçbir vücut aynı değil

Teşekkür ederim canım detaylı anlatmışsın çok sağol ister istemez korku ve heycan oluyor inş bende hafif atlatırım
Rica ederim ne demek bende aynı heyecanı yaşıyorum anlıyorum seni ama herkeste bir olmuyor belki de hiç ağrın olmaz belki hafif regl sancısı gibi olur o yüzden düşünmemeye çalış bu durumun heyecanına mutluluğuna bırak kendini

Merhaba sakın korkma bende pcosum. 20 yumurta tahmin edilirken 35 yumurta toplandı. Opu çok kolay geçti. Sadece uyanınca küçük bir regli ağrısı denecek kadar ağrı oldu. Ama gerçekten aman aman bir ağrı değil. 2 saat hastanede tuttular. Bu sürede 1 iğne yapıldı. Ohss olmamdan korkuldu ama olmadım. Göbeğim 4 5 aylık hamile gibi şişti. Ama o da yaklaşık 1 hafta indi. İnan korkulacak bir şey yok. Zaten opudan çıkınca embriyologlardan gelecek bilgileri beklerken ağrı sancı her şeyi unutuyorsun. Güzel sonuçların olur inşallah

`