Tüp bebek sürecinde Cetrodite yerine duphaston kullanan var mı ??

Maşallah canım ne kadar güzel darısı tüm isteyenlere olsun inşallah embiriyo kalitelerin nasıldı dondurulmus embiriyo transferi oldun dimi

Amiiin uğraşmadan inşallah
Aynen dondurulmuş embriyo transferi ikiside ilkinde aslında psikolojik olarak sanırım vücudum kabul etmedi. Biraz kendim yaptım gibi geliyor hep. Benim ikizim olacak iki embriyo koyulana kadar tutmaz demiş bulundum o zaman Normalde yaşım 2.transferde iki embriyo transferine uygun değildi ama embriyolog çözülen iki embriyonunda kalitesi iyi doktorun onaylarsa koyalım dedi ve o zaman emin oldum tutacaklarına Kalite hakkında bişey hiç demediler ama doktorum bir 10 üzerinden 9 ise diğeri 8 demişti. Ası Bsi karıştırmamıştı o zaman 5.gün embriyosuydu hepsi

Benim de öyle canım orta ve iyi kaliteler dedi benim de yaşım tutmuyor çift transfer için ,3 donmuş embiriyomuz var transfere gün sayıyoruz Allah'ım isteyen herkese nasip etsin eminim çok güzel bir duygudur

Benim de öyle canım orta ve iyi kaliteler dedi benim de yaşım tutmuyor çift transfer için ,3 donmuş embiriyomuz var transfere gün sayıyoruz Allah'ım isteyen herkese nasip etsin eminim çok güzel bir duygudur

Rabbim tattırsın size isteyen, tedavi olan-olamayan herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar inşallah Çok zorluyorlar ama sonu mutlu bitiyor 5 sene beklettiler, yordular ama deydi

Rabbim tattırsın size isteyen, tedavi olan-olamayan herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar inşallah Çok zorluyorlar ama sonu mutlu bitiyor 5 sene beklettiler, yordular ama deydi
Tabi her şeye değer eminim yeter ki netice güzel olsun aminnnn inşallah Allah razı olsun siz hamile misiniz dogum yaptınız mı ?siz de sağlıcakla büyütün evlatlarinizi insallah

Tabi her şeye değer eminim yeter ki netice güzel olsun aminnnn inşallah Allah razı olsun siz hamile misiniz dogum yaptınız mı ?siz de sağlıcakla büyütün evlatlarinizi insallah

Amin Geçen sene bu zamanlar doğumlarının üstünden 1 ay geçmişti 1 yaşındalar çok şükür

Doktor diyorsa olmaz merak etme banada demişti cetrotide bende en son ankarada buldum ama tabi gidip alma şansım olmadı doktora söyledim durumu oda tamam sorun olmaz başka iğne yazarız demişti sorun olmuyor yani merak etmeyin o iğneyi firma üretmiyor çünkü artık

Neye korkuyorsun doktor bunu uygun bulmuşsa devam. Bende Cetroditw bulamayıp duphaston kullandm. Hamileyim şükür. Tutmayacaksa cetro ilede tutmaz. Takma kafana bunları

Evet canım biz de bulduk en son ama Dr donduracagiz embiriyolarini gerek yok dedi cidden gerek olmadı da hayırlara vesile olsun

Neye korkuyorsun doktor bunu uygun bulmuşsa devam. Bende Cetroditw bulamayıp duphaston kullandm. Hamileyim şükür. Tutmayacaksa cetro ilede tutmaz. Takma kafana bunları
Hayirli olsun hamileliğiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebisinizi bizlere de çok dua edin ne olur hamilelerin duası kabul olur

Tedaviniz hayırli olsun Pco'musunuz benim de 2 ay bekleyip öyle transfer yapacaklar kaç embiriyonuz oldu
teşekkür derim yaşım 26, hayır pco değilim 16 yumurta toplanmış doktorum tabi bunlar daha elenecek vs vs diye açıklamalar yaptı bakalım yarından itibaren ararlar heralde kaçı döllenir kaçı 5.güne gider değerlerim ohss sınırında olduğu için bekleyelim dedi doktorum

İnşallah hepsi birden gider beşinci güne kaliteli bir sekilde benim 5.gune 3 tane kaldı dondurduk şimdi transfere gün sayiyoruz bol bol su için istirahat edin ben de oldum bu süreçte ohss ben pco'yum maalesef

Izmır ici elinde cetrodite olan varmı kızlar bunun yerine başka ne verir doktor gonapety denedik erken çatladı yumurtam tarlusal yada duphaston ise yariyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…