TÜP BEBEK SÜRECİNE GİRİYORUM

babyblue3

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
39
13
18
34
Selam Kızlar. Önümüzdeki hafta tüp bebek sürecine gireceğim. 2 ay önce bir düşüğüm oldu. onun haricinde çift rahimim (uterus didelfis) ve düşük AMH seviyem var. 34 yaşındayım. Bunca zaman tüp bebek yapmamak için direndim fakat doktorum artık pek zamanım kalmadığımı söylüyor. Tüp bebek yapmaya neden bu kadar karşı ve tepkiliyim hiç bilmiyorum. Aynısı olmasa da buna benzer süreçler yaşayan oldu mu? Bana yardım edebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.

Bende bu ay gireceğim inşallah yada bayramdan sonra yaş 40 amh düşük ama yumurtam var sürece çok hakim değilim doktoruma güveniyorum siz İstanbul’da mısınız ben Acıbadem de olacağım akışlarda soru işareti muhakkak var ama pozitif düşünmek istiyorum

Merhaba bende düşük AMH yaş 35 önümüzdeki hafta bende başlıyorum ilk iğnemi aldım reglimin 2.gününü bekliyorum

Selam Kızlar. Önümüzdeki hafta tüp bebek sürecine gireceğim. 2 ay önce bir düşüğüm oldu. onun haricinde çift rahimim (uterus didelfis) ve düşük AMH seviyem var. 34 yaşındayım. Bunca zaman tüp bebek yapmamak için direndim fakat doktorum artık pek zamanım kalmadığımı söylüyor. Tüp bebek yapmaya neden bu kadar karşı ve tepkiliyim hiç bilmiyorum. Aynısı olmasa da buna benzer süreçler yaşayan oldu mu? Bana yardım edebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba bende aynı sürece gireceğim inşallah bayram ertesi bende 33 yaş amh 0,52 sizde amh kaç

Merhabalar bende tedavimin 9 günündeyim amh 0.18 görülen yumurta sayım şuan 2 inşallah toplaninca da döllenir diye dua ediyorum başka çarem yok yaş 34

Bu arada 9 aylık evliyim evlendim ertesi ay kendiliğinden hamile kaldım ve tuplerim düşük sonrası tıkandı sağ tüp sol açık fakat amh düşük olunca da hemen risk beklemek dediler acil tüp bebeğe önerdiler ve bizde öneri uyduk 9 günündeyim tedavimin

Bende bu ay gireceğim inşallah yada bayramdan sonra yaş 40 amh düşük ama yumurtam var sürece çok hakim değilim doktoruma güveniyorum siz İstanbul’da mısınız ben Acıbadem de olacağım akışlarda soru işareti muhakkak var ama pozitif düşünmek istiyorum
Merhaba. Evet ben İstanbul'dayım. Ben de öyle, pozitif kalmaya çalışıyorum.

Merhaba 29 yaşındayım pcos var bende karşıydım olur illa ki kendiliğinden filan yaptım kaç sene ama keşke 25de filan yapıp kurtulsaydım diyorum şimdi🙃 tedavi süresi çok hızlı geçiyor zira gebelikte öyle ne ara oldu sona yaklaştık anlamadım bile 😄 karşıt bir görüşe hiç gerek yokmuş sadece ilaçlar fazla geldi ilk zamanlar 3. Aydan sonra rahatlıyorsunuz ama içinizde atan minnoş bir kalp için değer bence 🥰

Merhaba ben de 4 günümdeyim zeynep kamilde başladım bende tepkiliydim ama mecbur kaldık ama zor bi süreç allah yardımcımız olsun

Amin inş güzel sonuçlar alırız bugün yine gittim o kadar çok kişi var ki ilkleri tutmuş onlara kardeş için gelmişler

selam kızlar ben bu ay tüp bebek sürecine başlıcam nasipse 15 mayıs gibi regl olcam ve 2-3. gün doktora randevu alıcam yaş 33 pko.
Hepimize kolaylıklar dilerim :)

Selamlar
Öncelikle hepinize rabbim kolaylıklar versin. Sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin.Bende tüp bebek tedavisi gördüm. Çok şükür ikiz kızlarımı ocak ayında kucağıma aldım. Tüp bebek tedavisinde kullandığım bazı ilaçlar elimde kaldı.İhtiyacı olan,ilaç almaya güç yettiremeyen (çünkü çok çok pahalılar )birine ücretsiz sadaka niyeti ile gönderebilirim. İstanbul’da oturuyorum isteyen olursa iletişime geçebilir.Beşyüz356446067
Elimde olan ilaçlar
skt:05/2026 3kutu progestan 200mg fitil
Skt:03/2026 3 kutu progestan dex 25mg iğne.
Skt:08/2026 5 kutu oksapar iğne

Benim de ame yaşım geçen yıl 054'tü bu yıl 0.59 32 yaşındayım ilk aşılamamı yeni yaptırdım tutmadı tüp bebeği özelde mi yaptırıyorsunuz yoksa üniversite hastanesinde mi

Back
X