Tüp bebek tadavisi görenler varmi ?

Var. Nisan ayinda basladik istanbuldayiz. Aret kamer hocayla calistik. İlaclar 2000 tl civarinda tuttu.yalniz ilaclari yazan bir kadin dogumcu bulursaniz daha ucuza halloluyor bilginiz olsun. Örneğin bir tur ilaclarimizin fiyati 550 civariydi. Yazdirirsak 130 tl ye filan hlettik.Merkeze 6700 tl verdik. Yalniz kan genetik testi filan bu fiyata dahil degil. Bu testleri cogunu devlet hastanesinde yaptirabiliyorsunuz. Baska sorunuz olursa sorun cevaplarin

Var ikinci tedavim salı günü transfer oldum..
Bugün transferin 3. Günü..
Acıbadem bursa şahin zeteroglu tedavi gördüm.. fiyat 2500 tl ilaçlar 9500 tl merkez için...

Var ikinci tedavim salı günü transfer oldum..
Bugün transferin 3. Günü..
Acıbadem bursa şahin zeteroglu tedavi gördüm.. fiyat 2500 tl ilaçlar 9500 tl merkez için...
Insallah başarılı olursunuz ilk denemede saglikla kucaginiza alirsiniz

Var. Nisan ayinda basladik istanbuldayiz. Aret kamer hocayla calistik. İlaclar 2000 tl civarinda tuttu.yalniz ilaclari yazan bir kadin dogumcu bulursaniz daha ucuza halloluyor bilginiz olsun. Örneğin bir tur ilaclarimizin fiyati 550 civariydi. Yazdirirsak 130 tl ye filan hlettik.Merkeze 6700 tl verdik. Yalniz kan genetik testi filan bu fiyata dahil degil. Bu testleri cogunu devlet hastanesinde yaptirabiliyorsunuz. Baska sorunuz olursa sorun cevaplarin
Teşekkür ederim fiyat araştırması yapiyorum ona gore hazirlicam kendimi 😊

Insallah başarılı olursunuz ilk denemede saglikla kucaginiza alirsiniz

Canım malesef ilk deneme değil ilki negatif ile sonuçlandı..
Bu ikinci denemem 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi.. bugün 6. Günüm hayırlısı allahtan...

Back
X