Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bura ile aynı başarı oranı bir farkı yok bende çok araştırdım size kaça maal oldu orası kaçıncı haftada düşük yaptınızİzmir’de yaşıyorum oranın hem başarı oranı yüksekti ve bütceside eşim araştırdı iyice orayı tercih ettik
Benimde keseden sonra düşük oldu gördük ikizleri ama benim lekeler de oluyorduGeçen yıl ben de yaşadım erken dönem de keseyi gördükten sonra kanamam oldu ve düşük oldu
Genelde embriyonun genetiğinde sıkıntı olunca oluyor doğal seleksiyona girince tutunamıyor
180 E mal oldu 2 kere gidip gelmek uçak,yumurta toplama, konaklama ve son olarak transfer 7. Haftada olduBura ile aynı başarı oranı bir farkı yok bende çok araştırdım size kaça maal oldu orası kaçıncı haftada düşük yaptınız
Neden düşük olmuş sordunuz mu uygunmuş180 E mal oldu 2 kere gidip gelmek uçak,yumurta toplama, konaklama ve son olarak transfer 7. Haftada oldu
E burda da geçen sene 85 bindi şuan 120 bin ilaçsız siz orda hangi merkezde yaptırdınız180 E mal oldu 2 kere gidip gelmek uçak,yumurta toplama, konaklama ve son olarak transfer 7. Haftada oldu
Gazimağusada cyrpus central hosbitelde düşük kalbi durması dediler ilk düşük diye normal görüldü 3. Düşüklerde araştırılıyormuş patolojide öyle söylediE burda da geçen sene 85 bindi şuan 120 bin ilaçsız siz orda hangi merkezde yaptırdınız
Demek ki kalitesizdi yumurta ve sperm kalan embyolar var mı yaş kaçGazimağusada cyrpus central hosbitelde düşük kalbi durması dediler ilk düşük diye normal görüldü 3. Düşüklerde araştırılıyormuş patolojide öyle söyledi
24 yaşında yaptım şimdi 25 oldum evet kalan daha var 5Aa ve iki embriyo konulmuştu ikizdi zaten şu an sadece bir sorunum var Nisan ayında kürtaj oldum 4 ayı geçti fakat regl çok düzensiz 3. Reglimi bekliyorum fakat olmuyor sizde sanırım kürtaj yaşadınız sizin nasıl ilerledi düzeni geçen ay hsg de çektim tüplerim açıktı yapışıklıkta yokmuş ama yok 46 gün sürüyor hala yok regl olsaydı bu ay içinde transferim olacak tekrar ama ne yapacağımı şaşırdımDemek ki kalitesizdi yumurta ve sperm kalan embyolar var mı yaş kaç
Ben kürtaj olmadım 5 haftada düşük oldu benim düzensizlik olmadı benimde ikisi tuttu ama kalan embriyolarım böyle olma durumu var dedi hoca Sizinde anladığım kadarıyla kalitesizdi kalanları koydurmak için acele etmeyin bence24 yaşında yaptım şimdi 25 oldum evet kalan daha var 5Aa ve iki embriyo konulmuştu ikizdi zaten şu an sadece bir sorunum var Nisan ayında kürtaj oldum 4 ayı geçti fakat regl çok düzensiz 3. Reglimi bekliyorum fakat olmuyor sizde sanırım kürtaj yaşadınız sizin nasıl ilerledi düzeni geçen ay hsg de çektim tüplerim açıktı yapışıklıkta yokmuş ama yok 46 gün sürüyor hala yok regl olsaydı bu ay içinde transferim olacak tekrar ama ne yapacağımı şaşırdımdua ediyorum olmak için böyle bişey olamaz 5. Aya gireceğim nerdeyse hala düzensiz çevremde olan var benim gbi ama düzenli kürtaj bozmuyor bazıların anlamadım yaşımda genç
Doğru işte insan sabırsızlıkla bekliyor süreci bakalım neler göreceğiz tekrar aynı acıyı elbette yaşamak istememBen kürtaj olmadım 5 haftada düşük oldu benim düzensizlik olmadı benimde ikisi tuttu ama kalan embriyolarım böyle olma durumu var dedi hoca Sizinde anladığım kadarıyla kalitesizdi kalanları koydurmak için acele etmeyin bence
Yaşamazsın Allah’ın izniyle canım sen rabbine İnan ona sığın, embriyolarına güven. Unutma bir yumurta için bir sperm seçildi ve o spermin kalite ve düzgün olma ihtimali olmama ihtimalinden daha büyük. Bu ihtimale sarıl ve dua et bazı şeyler rakamların bilmin istatistiklerin çok daha ötesinde hele de bu konudaDoğru işte insan sabırsızlıkla bekliyor süreci bakalım neler göreceğiz tekrar aynı acıyı elbette yaşamak istemem
Kalan embriyolar da böyledir dedi hoca ben ona bir daha gittiğimde Kıbrıs’ı sorucam kendimizinkilerle sağlıklı olmuyor çünküDoğru işte insan sabırsızlıkla bekliyor süreci bakalım neler göreceğiz tekrar aynı acıyı elbette yaşamak istemem
İnşallah ya ne güzel yazmışsınızYaşamazsın Allah’ın izniyle canım sen rabbine İnan ona sığın, embriyolarına güven. Unutma bir yumurta için bir sperm seçildi ve o spermin kalite ve düzgün olma ihtimali olmama ihtimalinden daha büyük. Bu ihtimale sarıl ve dua et bazı şeyler rakamların bilmin istatistiklerin çok daha ötesinde hele de bu konuda![]()
Siz nerde tedavi görüyordunuz daha 5 tane var benim ama sordurmadan transfer yapacağım hepsi aynı olacak değildir inşallah yaKalan embriyolar da böyledir dedi hoca ben ona bir daha gittiğimde Kıbrıs’ı sorucam kendimizinkilerle sağlıklı olmuyor çünkü
İstanbul’da benimde 6 tane var onlarda böyle olabilir dedi hoca kalitesiz olduğu için düşük oluyor vücut onu atıyor genetik hastalıklı olan bir yerde patlak verir dedi ya kalp ya koş ya bacak ya kafaSiz nerde tedavi görüyordunuz daha 5 tane var benim ama sordurmadan transfer yapacağım hepsi aynı olacak değildir inşallah ya
Sorun muhakkak yoksa böyle bir durumla yine karşılaşılaşabilirsinizSiz nerde tedavi görüyordunuz daha 5 tane var benim ama sordurmadan transfer yapacağım hepsi aynı olacak değildir inşallah ya
Pgt ye mi yollayacaksınız öyle yapın olmadıSorun muhakkak yoksa böyle bir durumla yine karşılaşılaşabilirsiniz
Evet kalanlarda böyledir dedi çünküPgt ye mi yollayacaksınız öyle yapın olmadı
Orda donasyon fiyatları biliyormusunuzPgt ye mi yollayacaksınız öyle yapın olmadı