• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Tüp bebek tecrübesi olan arkadaşlar yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayatla içiçe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
H

hayatla içiçe

Ziyaretçi
bu ay aşılama oldum ve 11 aralığa kadar beklemedeyim.eğer bu ay da aşılamam tutmazsa tüp bebek tedavisine başlancak büyük ihtimalle.lütfen tüp bebek tecrübesi olan arkadaşlar yaşadıklarını nasıl bir tedavi olduğunu yazarsa sevinirim.biraz bilgim var ama sizlerin tecrübeleri daha önemli.canım yanıcakmı,nasıl işlemleri var.aşılamaya benziyormu. yani tüp bebek yapıldıktan sonra tedaviden sonra ne gibi değişimler oluyor vücudumuzda çok merak ediyorum.kararsızım tüp bebek tedavisine çünki korkuyorum.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekürler ilginize.

öncelikle umarım aşılama tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz.tamamen şans işi bu aslında
bende aşılama geçirdim ama şansıma o ay yumurtalar çatlamadı ve olmadı.sonra bizim sosyal güvencemiz olmadığı için daha fazla masraf yapmadan tüp bebeğe karar verdik.ilk seferdede tuttu şidi 5,5 aylık hamileyim.darısı isteyen herkezin başına inşallah.korkmana hiç gerek yok tersine tamamen içinin rahat olması gerekiyo.zaten aşılamayla hemen hemen aynı ilaç kullanıyorsun aşılamanın yapılacğı gün onun yerine yumurta toplanıyo yumurta toplama sırasında sen uyuyosun zaten uyandığında çok çok hafif bi sızı oluyo en fazla 2 gün dinleniyosun o arada yumurta ve sipermler labaratuvarda işleme tabi tutuluyo 2 gün sonrada aynı aşılamada olduğu gibi geri koyuluyo 12 gün sonrada inşallah hayırlı haberi ögreniyosun.yani korkacak hiçbirşey yok inanki gönül rahatlığıyla tedavine başla ve hep pozitif düşün umarım yardımcı olabilmişimdir

terzi74 canım ilgin için teşekür ederim.malesef 3.aşılamamda tutmadı malesef.29 aralık ta tüp bebek tedavisine başlıyoruz.doktorumda baya bir bilgi verdi.ama biraz endişeliyim biraz heyacan var.karışık duygular içindeyim.allah yardımcımız olsun.çok heyecanlıyım.bakalım ne olcak.inşallah hamiş kalırım ve burdan sizlerle paylaşırım...hoşçakal canım

tutmadı diye umutsuzluğa kapılma zaten aşılamada tutma ihtimali çok düşük mikroenjeksiyona göre umarım seninde şansın yolunda gider ve bebeğine kavuşursun.senin için dua edicem.iyi şanslar.bu arada nerde tedavi görüyorsun

terzi74 canım desteğin için çok teşekür ederim sana. yanımda olduğunuzu bilmek bana güç veriyor. benim gittim doktoru sormuşsun.kadın hastalıkları ve doğum uzmanı uzman doktor tayfun kutlu benim doktorum.zeynep kamil hastanesinde ama ben özelden gidiyorum. doktorum iyi ve başarılı bir doktor .ama benim endişelerim var tabiki herkes te nasıl oluyorsa benmde korkularım var .29 aralıkta tedaviye başlıyoruz.ya tutmassa yada tutarsa ama düşük yaparsam .sonuca ulaşamassam bu gibi endişelerim var.inşallah güzel haberlerimi burdan sizlerle paylaşırım bunu çok istiyorum.en büyük destekçim olan sizlere de tekrar tekrar teşekür ediyorum.moral çok önemli .allah yardımcımız olsun arkadaşlar.hepinize bol şans.

canım senin şansın ve moralin yüksek olduktan sonra doktorunda iyi olur tabi benim doktorum çok meşgul oluyodu bazen söylemesi gerekenleri bile unutuyordu.hatta transferim yapılacağı gün onun orda olmayacağını ispanyaya bi seminere gideceğini öğrendim o yapmadı transferi ama şansım yolunda gitti sonuçta sende hep pozitif düşün çok büyük bi sorun yoksa tutma ihtimali yüksek.

bide bi konuda uyarayım doktorlar ilaçları hep fazla fazla yazıyo toptan alıyosun sonra bi kısmını kullanmıyosun elinde kalıyo.bilirsin belki ilaçların maliyetide çok yüksek hele bide sgk yoksa bitiyosun umarım senin vardır.ilaçlarını toptan alma istersen yetmezse alırsın

Back
X