TÜP BEBEK TEDAİSİ PCOS-SPERM TESTİ

snm09

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2021
4
1
6
29
kızlar merhaba bende pcos var eşimin sperm testine bakar mısınız tüp bebek için yeterli midir?

Tüp bebek farklı bir durum bir spermle bile yapıyorlar yeterli tabiki hayırlısı olsun inşallah

biz sonucu görünce üzüldük biraz, ama herşey nasip inşallah
Benim eşiminde spermleri azdı çok şükür ilk denemede oldu bendede pcos var. Dediğim gibi aşılama vs olsa bu sayılarla tutmuyorda tüp bebek farklı bir olay

Benim eşiminde spermleri azdı çok şükür ilk denemede oldu bendede pcos var. Dediğim gibi aşılama vs olsa bu sayılarla tutmuyorda tüp bebek farklı bir olay
Eşinde ne sorun vardı canım tam olarak bizim morfoloji 1 ileri hız 0 fakat Total sayi 335 milyon sperm var tüp bebek için tedaviye baslıycaz Nisan'da o yüzden sordum gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah

Eşinde ne sorun vardı canım tam olarak bizim morfoloji 1 ileri hız 0 fakat Total sayi 335 milyon sperm var tüp bebek için tedaviye baslıycaz Nisan'da o yüzden sordum gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah
Bizim hızı falan iyiydi sadece sayısı düşüktü 7milyon falandı en son yani baya düşüktü. Yinede 2 kere aşılama denemek istedik ama cidden boşa gitti para bu sayılara zormuş şans işi birazda. Ama tüp bebekte tek seferde tuttu. Spermlerede ilaç uygulattık en hızlılarını belirleyip onlarla yumurtaları döllediler. üzmedi bizi hiç bebeğimiz inşallah hayırlısıyla doğar. Sizinde allah gönlünüze göre versin emekleri boşa çıkmasın kimsenin. Bize göre sayınız çok çok iyi ama aşılama denesenizde hızı iyi olmayınca tutması zor boşa para vermeyin derim.

Sizin adınıza çok sevindim inşallah bizde o adımı atınca bebisimiz bizide üzmez çok güzel bir duygu eminim bizde hızdan kaynaklı aşılama olayını atladık Nisan ilk günlerinde inşallah ilk adımı atmış olcaz tedavilere baslıycaz umarım bizim içinde güzel geçer bu süreç maddi yönden zor oldu birazda bu yüzden tedirginim ya tutmazsa diye ama hakkımızda hayırlısı

Merak etmeyin pcoslularda çok yumurta toplanıyor çok yumurta demek çok embriyo demek şansınız yüksek ilki tutmazsa diğer embriyolarla yolunuza devam edersiniz dondurulmuş embriyolarda sadece transfer ücreti ödüyorsunuz zaten ilki gibi çok masraflı olmuyor. İnşallah sizinde ilk seferde hayırlısıyla olur

Pcos değilim canım ben

Canım amh baktirmadim hiç doktorum gerek duymadı lh vs tüm hormon testleri yapıldı hepsi çok güzel çıktı şükür hsg vs temiz bir tek eşimde hız ve morfoloji sorunu var oda morfoloji 1 hız 0 takviye kullanmaya devam ediyoruz bakalım inşallah artmıştır 4 Nisan'da test vercez tekrar 6-7 Nisan gibi de regl günüm tüp bebeğe baslıycaz inşallah eğer spermiyogram testinden anlarsan atsam yorumlayabilir mısın
Aa post sahibiyle karıştırmışım. Amh değeriniz nasıldı rezervler

Yok anlamıyorum malesef canım hayırlı olsun şimdiden

Kızlar merhaba 3 ay önce yaptığımız sperm testinde sayı 16 milyondu şu an sıfır dr tüp bebeğe yönlendiriyor sizce saçma değil mi 3 ayda sayının sıfırlanması . testte bence yanlışlık var . siz ne düşünüyosunuz

canm bizde devlet hastanesinde yaptırdığımız testlere göre 1 kez aşılama denedik ama tüp bebek merkezinde yaptırdığımız test daha detaylı olduğundan dolayı sperm sayısı az çıktı tahlili nerede yaptırdınız

fotoğraftaki medical park ama 0 çıktı dediğim memorial

Merhaba kizlar benimde esim 2 kere sperm testi verdi ilkinde sonuclar cok daha kotu ikincisinde daha iyi cikti. Kadin dogumcum tup bebek merkezinde yaptirmanin daha dogru oldugunu soyledigi icin ikincisini tup bebek merkezinde yaptirmistik yinede esimin sonuclari sizin attiginiz sonuclardan daha kotu maalesef doktor direk tup bebege mi yonlendirdi acaba sizi? Cunku bizim daha henuz 5 ay oldu denemeye baslayali hemen tup bebege yonlendirirler mi bilemedim?

Bizi doktor yönlendirmedi eşimin spermleri az çıkınca biz aşılama denemek istedik 2 kere denedik olmadı bu sürede eşim proxeed plus diye bir takviyede kullandı doktorunun önerisiyle ama bu ilaçlar 3 aydan sonra etki ediyormuş genelde. bizde uğraşmak istemedik kendimiz gittik tüp bebek doktoruna direk.

Yok kuzu ben daha önce bir kez klomen iki kezde klomen+çatlama iğnesi kullandım ilk klomende hamile kaldım fakat dış gebelik oldu doktor belli bir süre bekleyin dedi iğne etkisinden dolayı sonra iki ay kendiniz deneyin olmazsa yine gelin dedi tekrar gittik rahim filmi çekildim temiz çıktı şükür o sırada eşim de test verdi aynı gün sonuç bu şekilde çıktı doktor eşime vitamin verdi proxeed plus 3 ay kullandı test verdi pek bir etkisi olmadı iki haftadır da keçi boynuzu kaynatıp iciriyorum ek olarak çakşır suyu çakşırdan olan bir karışım ve aktarin sonuca göre hazırladığı bir macun var onu kullanıyor 2 hafta sonra tekrar test verip tüp bebeğe baslıycaz aslında aşılama var sırada ama elimde maddi yönden o kadar imkan yok aşılama yaptırsam tüp bebek için birikim yapmam gerekcek ve uzun zaman alçak o yüzden direk tüp bebeği tercih ettim

Cok tesekkur ederim kizlar insallah pazartesi bizimde netlesicek biseyler, hakkimizda hayirlisi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…