Tüp bebek tedavi aşamasında macun veya kür kullanmak zararlı mıdır?

Hasretims

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2019
3
2
1
32
Yıllardır bu forumda geziniyorum. Her konuda bilgi sahibi olabildim sayenizde :) 1.5 yıllık evliyim bir kimyasal gebelik geçirdim. Başarısız birde aşılama var. Bende hiç bir sıkıntı yok tüm tetkikler hsg herşey sorunsuz. Eşimin spermiyogrami testide süper. %2 morfoloji dışında :) şimdi benim sorum şu tüp bebek için dün start verdik. Gonal-f günlük doz 150 başladım. Bu süreçte yani yumurtaların oluşumu sürecinde aktarda keçiboynuzu özüyle kuvvet kısırlık macunu hazırlattım. Bu tarz şeylerin ilaçla etkileşime girip olumsuz etkileri olurmu. Bununla ilgili hiçbir yerde konu bulamadım. Lütfen yardım. 🙏🏻🙇🏻‍♀️

evet böyle bir başlık bende görmedim bende araştırmadayım bakalım

Çok araştırdım ama bişey bulamadım bununla ilgili. Ama çok yararlı şeyler öğrendim sana da vereyim bu bilgiyi. 🤗 Macunu eşime yedirdim. Ben riske girmedim. Ama vitamin takviyelerine başladım. Omega 3, selenyum, Quenzim Q10, multivitamin, D vitamini ve folik asit. Düzenli sabah tok karnına hergün kullandım. İki gün önce yumurtalarım toplandı. 19 tane. Ve 14 tanesi sağlıklı ve kaliteli çıktı. 13 tanesi döllenmiş💃 şimdi 5.günü bekliyoruz bakalım kaç tane kalacak. Bu arada bu vitaminler bebeğin tutunması içinde çook iyimiş. Rabbim emeklerimizin ödülünü verir inşallah, 🙏🏻

Merhaba bende tüp bebek sürecindeyim iğnelerimi oluyorum 4. Günüm hemşeriye sordum ballı polen yiyorum diye bi sıkıntı olmaz ama kür yapmayın dedi soğan fln gibi

Çok araştırdım ama bişey bulamadım bununla ilgili. Ama çok yararlı şeyler öğrendim sana da vereyim bu bilgiyi. 🤗 Macunu eşime yedirdim. Ben riske girmedim. Ama vitamin takviyelerine başladım. Omega 3, selenyum, Quenzim Q10, multivitamin, D vitamini ve folik asit. Düzenli sabah tok karnına hergün kullandım. İki gün önce yumurtalarım toplandı. 19 tane. Ve 14 tanesi sağlıklı ve kaliteli çıktı. 13 tanesi döllenmiş💃 şimdi 5.günü bekliyoruz bakalım kaç tane kalacak. Bu arada bu vitaminler bebeğin tutunması içinde çook iyimiş. Rabbim emeklerimizin ödülünü verir inşallah, 🙏🏻

canım çok sağol bilgiler için dr mu verdi bunları sana :)

Back
X