tüp bebek tedavi raporu ....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
arkadaşlar benim sorum tüp bebek raporuyla ilgili ... maya tüp bebek merkezinde okuduğuma göre tüp bebek tedavi raporunda ,,son 3 yıl içinde diğer tedavi yoluyla sonuç alınmamış olmak ,,, yazıyor... ben 4. aşılamamla hamileydim 34 haftalık erken doğum yaptım ve bebğimi kaybettim...doğum yapalı hemen hemen 1 yıl oldu ve ben yeniden tedaviye başlamak istiyorum yani ben tüp bebek tedavi raporu çıkaramammı????:çok üzgünüm:

canım eğer bebek sağlıklı değilse sorun olmuyor
1 çocuk sahibi olman etken olurdu ama malesef şuanda melek oldu
istersen maya tüp bebek merkezini ara ve osman hocayla görüş
Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

valla canım 2 aşılama denenmiş olmalı ki sen 4 kez denemişsin.3 yıllık evli olman gerekiyo ve 23 yaşını doldurmuş olman gerekiyo.ama heralde bunların hepsi sende mümkün.bide eşinin kaç yıllık sigortalı olduğu önemli ama kaç yıllık olduğunu hatırlamıyorum.raporu elde etmek içinde testler yaptırdım ben...

canım eğer bebek sağlıklı değilse sorun olmuyor
1 çocuk sahibi olman etken olurdu ama malesef şuanda melek oldu
istersen maya tüp bebek merkezini ara ve osman hocayla görüş
Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

sağol canım cümlemizin Allah yardımcısı olsun... sonuç alınmamış olmak diyince kafam karıştı gerçi 2 aşılama diyor ama ben 4 aşılama +tekrarlayan düşükler ve erken doğum...Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin inş.. aslında korkularım var içimde ama bir yerden başlamak lazım tedaviye böyle beklemekte olmuyorr...
valla canım 2 aşılama denenmiş olmalı ki sen 4 kez denemişsin.3 yıllık evli olman gerekiyo ve 23 yaşını doldurmuş olman gerekiyo.ama heralde bunların hepsi sende mümkün.bide eşinin kaç yıllık sigortalı olduğu önemli ama kaç yıllık olduğunu hatırlamıyorum.raporu elde etmek içinde testler yaptırdım ben...
sigorta süresi 900 iş günü yazıyor ..bütün aranan şartlar bende mevcut işte o soru kafamı kurcaladı...

teşekkür ediyorum arkadaşlar ilgilendiğiniz için..a.s.

sağol canım cümlemizin Allah yardımcısı olsun... sonuç alınmamış olmak diyince kafam karıştı gerçi 2 aşılama diyor ama ben 4 aşılama +tekrarlayan düşükler ve erken doğum...Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin inş.. aslında korkularım var içimde ama bir yerden başlamak lazım tedaviye böyle beklemekte olmuyorr...

sigorta süresi 900 iş günü yazıyor ..bütün aranan şartlar bende mevcut işte o soru kafamı kurcaladı...

teşekkür ediyorum arkadaşlar ilgilendiğiniz için..a.s.

canım sen zaten yeterince bekledin
hiç germe kendini
dediğim gibi çocuğun yoksa sorun olmuyor rapor
haydi bakalım inşallah bu defa sağlıkla kucağına alacaksın :Saruboceq:

ben rapor aldım ve bugün param yattı hesabıma. 900 iş günü aralıksız çalışmak ve meslekte 5.yılına girmiş olmak şartı var. "sonuç almak" derken sağlıklı bir evlattan bahsediliyor.eğer çocuğun varsa para alamıyorsun. 3 yıldan kasıt 3 yıllık evli olma süresi kastedilmiştir mutlaka.

ben rapor aldım ve bugün param yattı hesabıma. 900 iş günü aralıksız çalışmak ve meslekte 5.yılına girmiş olmak şartı var. "sonuç almak" derken sağlıklı bir evlattan bahsediliyor.eğer çocuğun varsa para alamıyorsun. 3 yıldan kasıt 3 yıllık evli olma süresi kastedilmiştir mutlaka.

canım ne kadar yatıyor yani ne kadarını karşılıyor... raporu ne kadar sürede çıkartıp paranı aldın canım??

şimdi kafam karıştı ben raporu çıkarttım elimde nereye vericem de parayı nerden alıcaz yada nasıl hesaba yatıyor..biraz açıklayıcı yazabilirmisiniz acaba ????

şimdi kafam karıştı ben raporu çıkarttım elimde nereye vericem de parayı nerden alıcaz yada nasıl hesaba yatıyor..biraz açıklayıcı yazabilirmisiniz acaba ????

canım inan bende bilmiyorum:sm_confused: nesemi istiyorum bir açıklama yapar inş..:uhm:
ya da bilen bir arkadaşş yardımcı olursa sevinirizz..

raporlu giden arkadaşlar bize bi açıklama yapsanız bilgi verseniz çok mutlu oluruz sevgilerimle...

bu rapor benimde kafamı allak bullak etti kafamçokkarıştı
benim geçen ay bir negatif tüp bebek denemem oldu üniv.raporu geç verdi diye yetiştiremedik merkeze o yüzden tam ücret ödedik fakat benim kafama takılan bu rapor tek bir sayfamı bendeki rapor 1 tane ve raporda ilaç muaf raporu yazıyor merkeze gösterdim 1 yıl içerisinde 2 defa tüp bebek için kullanabilirsiniz dedi ama ilaç hakkım yokmuş çünkü biz raporu sadece eczanede 1 defa kullandık ama ilaçların hepsini karşılamadı :bbo:

ay valla bende çok şaşkınım bilen biri ayrıntılı anlatabilir mi delikafadulden

Hakikaten ne parası yaa ?? Varsa söyleyin bizde alalım paramızı.. Bu herhalde memurlarda geçerli, onlar tamamını ödeyip, daha sonra kurum onlara ödüyor olabilir.?? Ama SSK da öyle birşey yok, merkez bizden kendi payımıza düşeni alıyor, Ssk nın ödemesinide kurumdan kendileri alıyor.

Arkadaşlar şu rapor olayına açıklık getirecek biri yok mu?:sm_confused:
Rapor alınca ilaçlarda ve tedavi masraflarında indirimmi oluyor yoksa hesaba paramı yatıyor???
:uhm:

kızlar ben yaptırdıgımda bu kanun cıkmıstı siz merkeze paranın tamamını veriyosunuz bagkur sonra size parayı veriyodu eger degişmediyse gene

araştırdım arkadaşlar rapor almaya kişi uygunsa gittiği tüpbebek merkezinde rapor geçerli ise merkez alıyormuş ssk dan parayı biz merkezlere 400-800 mikyon arası para ödüyormuşuz..bizim hesaba para filen yatmıo lakin bağkur ve emekli sandığı sistemi farklıymış..

merhaba arkadaşım çalışan bir bayan (çünkü işe yeni girdimssk yeni başlatıldı geçmişden sskam var ama )eşinin ssk sından yararlanabiliyormu??
rapor için nereye başvrumam gerekiyor istanbuldayım???
yardımlarınızı bekliyorum..

sarıcivciv merhaba cnm istanbuldaysan yakınında bulunan üniversite hastanesine veya tüp fakültesine başvurmak zorundasın.rapor için aranan şartlarşunlardır..

--tıp fakültesinde yada üniversite hastanesinde 2 defa aşılama yaptırmak zorundasın
--23 yaşından büyük 5 yıllık evli olmalısın
-- 5 yıllık ssk sigortası gerekli
--raporun bayan adına düzenlenmesi gerekiyor.
--nüfusta kayıtlı çocuk bulunmaması şartı.

hepsi bu cnm..

arkadaşlar benimki şöyle oldu: önce rapor işlemlerine başladım çünkü tıransfer günü rapor elinde olmalı. raporu üniversite hastanelerinden alıyorsun.transfer yapılıp gerekli evraklar faturalar zarfa koyuluyor. eğer öğretmenseniz benim gibi evrakları alıp milli eğitime kendiniz verebilirsiniz.işler çabuk olur.istemezseniz merkez kendisi hangi kuruma bağlı olduğunuz farketmez kendileri gönderiyor.Ben tüp b merkezine paranın hepsini verdim bekledim Benim kurumum hastaneye yatırdı parayı.Hastanede benim hesabıma yatırdı. toplam ücret 3500tl idi ilaçsız.devletten 1200 civarı geri ödeme aldım.ıLAÇLARI almak için farklı rapor alınıyor onun için şartlar yok tüp bebek merkezi hemen raporu hazırlayım veriyor ilaç 1500 tuttu biz yarısını ödedik.

rapor kadın üzerine alınıyor ama kadın çalışmıyorsa veya çalışıyor ama hizmet süresi az ise işlemler erkeğin kurumuna yapılır ama rapor tabiki kadına çıkar. mutlaka 3 yıllık evli olmak ve mesleğin 5. yılına gürmiş(5.yılı doldurmak gerekmez) olmak gerekli.hizmet süresi boyunca çalışmaya ara vermemiş olmak şart

kızlar benimde bi sorum olcak ben 2 kez çatlatma tedavisi gördüm
aşılamada pek şansım oldugunu düşünmüyorum
bu gördügüm tedavi aşılama gibi sayılmıyormu(birinden böyle bişey duymuştum) yani tüp bebek için rapor alabilirmiyim
bi soru daha aşılamayı 2 farklı yerde yaptırdık diyelim onu tüp bebek yaptırcagımız yere nasıl nerden nasıl bi belge alacagız eger bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdien teşekkürler

Back
X