tüp bebek tedavi raporu ....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar benimki şöyle oldu: önce rapor işlemlerine başladım çünkü tıransfer günü rapor elinde olmalı. raporu üniversite hastanelerinden alıyorsun.transfer yapılıp gerekli evraklar faturalar zarfa koyuluyor. eğer öğretmenseniz benim gibi evrakları alıp milli eğitime kendiniz verebilirsiniz.işler çabuk olur.istemezseniz merkez kendisi hangi kuruma bağlı olduğunuz farketmez kendileri gönderiyor.Ben tüp b merkezine paranın hepsini verdim bekledim Benim kurumum hastaneye yatırdı parayı.Hastanede benim hesabıma yatırdı. toplam ücret 3500tl idi ilaçsız.devletten 1200 civarı geri ödeme aldım.İLAÇLARI almak için farklı rapor alınıyor onun için şartlar yok tüp bebek merkezi hemen raporu hazırlayım veriyor ilaç 1500 tuttu biz yarısını ödedik.

canım mrb bısey danıscam benım ılk asılamam oldu bu ay negatıf sonuc aldım fazla beklemek ıstemıyorum 2. asılamayla zaman kaybetmek de 21 yasındayım 2 yıllık evlıyız ssk tp bebegı karsılamıyo ama ılaclar ıcın ayrı rapor demıssın yas sartı ve evlılık suresı sartı yok anladıgım kadarıyla bunun ıcın yanı ssk ılacları karsılıyo mu bu durumda

bende aslında hiç aşılama yaptırmadım ama yurtlama tedavisi gördüm .doktoruma durumu anlattım bana aşılama raporu verdi sonra üniversiteye verip raporumu aldım.ama ben doğudayım...........

ben emekli sandığına bağlıyım durumumuz farklı. ama şunu söyleyeyim ilaç raporunu doktorum yazdı sorgu sual olmadan hatta ben tüp raporumu bile almamıştım ilaçları aldığımda .hemen merkezden çıkarıp verdiler elime. tüp yatıracağın doktora sormalısın. bizde ilacın yarısını karşılıyor

ben emekli sandığına bağlıyım durumumuz farklı. ama şunu söyleyeyim ilaç raporunu doktorum yazdı sorgu sual olmadan hatta ben tüp raporumu bile almamıştım ilaçları aldığımda .hemen merkezden çıkarıp verdiler elime. tüp yatıracağın doktora sormalısın. bizde ilacın yarısını karşılıyor

canım cok tsk ederım yardımın ıcın rabbım kucagımızı tez zamanda doldursun ınsallah:Saruboceq:

(((neslihan 1983...............Arkadaşlar şu rapor olayına açıklık getirecek biri yok mu?
Rapor alınca ilaçlarda ve tedavi masraflarında indirimmi oluyor yoksa hesaba paramı yatıyor???..................))) ilaç parasının yarısını ödüyorsun geri kalanını eczacı devletten karşılıyor. tüp bebek merkezine paranın hepsini verdim ben. hastane devletten parayı alınca 1200 tl sini hesabıma geri yatırdı canım. daha yeni yattı param

Son düzenleme:
Back
X