Tup bebek tedavi

muhvil

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
5
6
6
40
Tup bebege basladim adetimde ignelere baslicam suanda transferli. Yada igne doneminde olan varmi

M muhvil ben yeni bitirdim iğne aşamasını :confused: var mı yardımcı olabileceğim bir konu?

L Lawinya34 evet transfer oldu bekleme aşamasındayım. Ilaçları alıyorum ama Ağır olarak nasıl etkileri var? Ben çok bişey hissetmiyorum

L Lawinya34 çok teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. İlaçların etkisi psikolojik de olabilir. Güzel şeyler düşün. Sinirli hissettiğinde hemen aklına seni mutlu eden düşünceleri getir

ertnur ertnur merhaba..
Cem Demirel idi doktorum. İlaçlar yumurta toplama,transfer, vs ve testlerle yaklaşık 7500 tl'ye mal oldu. Hastaneye tedavi ücretini veriyorsunuz. Ilaclari anlasmali eczaneden temin edip eczaneye odedik. Tedavi icin ciftlerden hiv,hepatit,troit gibi testler istiyorlar onlari da hastaneye ayri öduyorsunuz. Bu testler tedavi ucretine dahil degildi. Herseyin guzel gitmesine, doktorumun çabalarına rağmen maalesef başarılı sonuçlandıramadık :( hayırlısı diyoruz..

ertnur ertnur merhaba..
Cem Demirel idi doktorum. İlaçlar yumurta toplama,transfer, vs ve testlerle yaklaşık 7500 tl'ye mal oldu. Hastaneye tedavi ücretini veriyorsunuz. Ilaclari anlasmali eczaneden temin edip eczaneye odedik. Tedavi icin ciftlerden hiv,hepatit,troit gibi testler istiyorlar onlari da hastaneye ayri öduyorsunuz. Bu testler tedavi ucretine dahil degildi. Herseyin guzel gitmesine, doktorumun çabalarına rağmen maalesef başarılı sonuçlandıramadık :KK43: hayırlısı diyoruz..
Merhaba cok tesekkurler bilgi icin cok uzuldum, hayirlisi insallah bir daha ki sefere

ertnur ertnur inşallah.. herkesin gönlünden geçen güzel dilekleri kabul olur umarım

Arkadaslar merhaba
1973 dogumluyum.2.evliligimi yaptim.ilk evlilikten 23 ve 17 yaslarinda iki oglum var.ikinci cocuktan sonra tuplerimi baglattim.su anda esim cocuk istiyor.cok endiseliyim.yasim ileri oldugu icin cok korkuyorum.ayin 13 unde istanbul kalamis tup bebek merkezine gitmek icin ingiltereden istanbula ucuyorum.aranizda ileri yasta hamike kalio anne olan varsa desteginize ihtiyacim var.simdiden tesekkurler

Back
X