Tüp bebek tedavim ertelendi prolaktin yüksekliği yüzünden?

Anladım canım evet inşallah yeni merkezin sana hayırlı gelecektir :dua:
Şimdi anladığım kadar ile yeni tedavi başında rutin testler var onların çoğu hormonlara bakıyor. Bizim hastane rutin testlerde tüm hormonlara baktı ve sadece benim prolaktin biraz yüksek çıktı ama doktorum önemsemede. Belki de çok yüksek değildi belirli bir sınırda kabul ediliyor olabilir bide bu hormon her zaman stabil bir hormon değil yanı sürekli değişik gösterebilen bir hormon. Çok fazla takma derim.
İnşallah yakın zamanda düzelir canım 1 ay sorun değil bence.

Sınır 25 miş canım benim 61..
Bakalım hayırlısı olsun inşallah...
Zamanı var demekki.. duruma göre ayarlayacaklar.. bence ocak ayını bulur benim tüp bebek tedavisi...

Merhaba arkadaşlar...
2 negatif tüp bebek denemeden sonra merkez degistirdim... 3. Tüp bebek tedavisine başladik .. dün kan verdim bugün sonucları almak için tekrar gittim doktora ve tüp bebek tedavisini ertelememiz gerektigini önce prolaktin hormonunu düzene sokmamiz gerektiğini söyledi... Prolaktin sonucum 61
Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Benim prolaktin hormonum 2017 den beri yüksek ve önceki merkez sorun değil diyip 2 kez transfer yaptı... negatif ile sonuçlandı bu yüzden olabilir mi aklım cok karıştı...
Şimdiki merkez ince eleyip sık dokuyor belli...
Ne diyelim geç olsun da güç olmasın...
Sizin fikirlerinizi merak ettim bu durum la karşılaşan var mı? Prolaktin i yüksek olan arkadaşlar???
Benim prolaktinim hep yüksekti. 64 e kadar cıktı. Beyin mr cekildim iki tane adenom görüldü. Bir ilacla düzenleniyor. Ben sıkıntımı bildiğimden transfer ayına kadar ictim ilacı. O ay bıraktım. Prolaktinim 0 ile başladım tedaviye ve tuttu.

Prolaktinn zaten gebelige engel oluyor yahu. Nasil ilac vermediler sana ?
Tabiki ertelemeleri iyi. Guzel sonuclar icin bu gerekli canimmm..

Tabikide engel tüp bile olsa.bi tanidigim devlette tüp bebek yaptirdi.prolaktini düsürene kadar transfer yapmadilar.düstü yaptilar ve ilkte tuttu.

Merhaba arkadaşlar...
2 negatif tüp bebek denemeden sonra merkez degistirdim... 3. Tüp bebek tedavisine başladik .. dün kan verdim bugün sonucları almak için tekrar gittim doktora ve tüp bebek tedavisini ertelememiz gerektigini önce prolaktin hormonunu düzene sokmamiz gerektiğini söyledi... Prolaktin sonucum 61
Benim prolaktin hormonum 2017 den beri yüksek ve önceki merkez sorun değil diyip 2 kez transfer yaptı... negatif ile sonuçlandı bu yüzden olabilir mi aklım cok karıştı...
Sizin fikirlerinizi merak ettim bu durum la karşılaşan var mı? Prolaktin i yüksek olan arkadaş
Merhaba arkadaşlar...
Sizin fikirlerinizi merak ettim bu durum la karşılaşan var mı? Prolaktin i yüksek olan arkadaşlar???
Ben de aynı durumu yaşadım, taze transfer olmadı, yumurta toplandıktan sonra 2 adet geçtikten sonra hemen tedaviye devam edildi, hem zihinsel hem bedensel daha rahat oluyorsun, can sıkacak bir durum değil☺️

Evet arkadaşlar benim de öyle olacak nasipse doldurulacak ve ilaç kullanacağım o arada prolaktini düşürmek için...
Dondurulmuş embriyo transferi olacak inşallah.. yeni yıla kalır transferim bu yıl olmaz bence artık.. geç olsun güç olmasın inşallah..
Hakkımızda hayırlısı olsun.. hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah...

Back
X