Tüp bebek tedavime başladım

mavihayal28

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
21
20
18
45
Merhaba arkadaşlar
Dün adetimin 3cü günü işe birlkte tedavime başladım yumurtalık rezervim biraz düşük oldugu için 375 gonal f kullandım çarşamba yine kontrolum var umarım güzel sonuç alırım dr um serdar koç bu süreçte beni çok rahatlatıyor sizlerden de tedavide olanlar var mı kader ortağı olalım bu süreçte

Canim merhaba bende yarın ön görüşmeye serdar beye gidecegim sonucun ne oldu memnun kaldin mi sürecgen benimde amh degerim düşük

Canim merhaba bende yarın ön görüşmeye serdar beye gidecegim sonucun ne oldu memnun kaldin mi sürecgen benimde amh degerim düşük
Merhaba. Serdar hocanın adını görünce yazayım dedim. Ben kendisinde tedavi gördüm. Amh düşük ve adenomiyozis vardı. Toplamda 4.denemem ama Serdar hoca ile ilk denememizdi hamile kaldım çok şükür. 7 buçuk aylık hamileyim şuan. İkizlerimi bekliyorum. İnşaAllah sizin de güzel haberlerinizi alırız.

Bende yarın serdar beye ön görüşmeye gidicem canim ay nasıl heyecanlıyim senin sürec nasil gidiyor ne sorun var canim sizde benim amh degerim dusuk
Ben bahçecide başladım tedaviye.
Ne eşimde ne bende hiç bir sorun yok :( rahim filmi, hormon tahlilleri, sperm testi, ultrasonlar.. her şey normal ama olmadı.Sebepsiz infertilite deniliyor 😕

Merhaba. Serdar hocanın adını görünce yazayım dedim. Ben kendisinde tedavi gördüm. Amh düşük ve adenomiyozis vardı. Toplamda 4.denemem ama Serdar hoca ile ilk denememizdi hamile kaldım çok şükür. 7 buçuk aylık hamileyim şuan. İkizlerimi bekliyorum. İnşaAllah sizin de güzel haberlerinizi alırız.
Ay cok sevindim canim ya amh degerin kaçtı kac yumurta olustu

Bahceci iyi diyorlar canim fiyatlar orada ne kadar olmuş orayi afamadim benim evime cok uzakti
56.700 olması lazım. İlaçlar hariç. Ama tabiki 56.700 ile kalmıyor mutlaka çıkıyor bir şeyler..
gonal f kullanıyorum bir de tarlusal verdi doktorum. Tabi herkesin tedavisi farklıdır mutlaka.
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize 🤍🥹

56.700 olması lazım. İlaçlar hariç. Ama tabiki 56.700 ile kalmıyor mutlaka çıkıyor bir şeyler..
gonal f kullanıyorum bir de tarlusal verdi doktorum. Tabi herkesin tedavisi farklıdır mutlaka.
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize 🤍🥹
Bahcecide hangi doktora gidiyorsun canim.Banada 46 bin tedavi ilaclarda 18 bin dendi canim allah emeklerimizi görüyor hayirli evlatlar nasip etsin bizlere inanıyorum olacak yüregini ferah tut kader arkadaşım dualarim hep bu yolda olanlarla

Ay cok sevindim canim ya amh degerin kaçtı kac yumurta olustu
Serdar hocaya gitmeden önce 3 başarısız tüp bebek denemem oldu. İlk denemem Ağustos 2022’de yapıldı. O zaman bakılmıştı 0.79 du. Serdar hoca ile 12.04.2023’te transfer yapıldı. Ama hiç amh değerime bakılmadı baya düşmüştür diye tahmin ediyorum. İlk denememde takviyesiz 4 yumurta toplandı. 2 dolu 2 boş çıktı. Tek embriyo 5.güne gitti. 2. Denememde prowomen kullandım. 7 yumurta toplandı. 4 tane 3. gün embriyosu oluştu. Serdar hoca ile başladığım zaman günde 2 tane Redostim kullandım. Günde 1 tane Imprly kullandım. Bir de folik asit kullandım. 17 yumurta toplandı. 8 tane 5.Gün embriyosu oluştu. 2 tanesi dondurulmuş transfer oldu. Serdar hoca daha transfer masasında ikiz tutar bunlar embriyo kalitesi çok iyi dedi. Dediği de oldu. Rabbimin izniyle☺️

Bahcecide hangi doktora gidiyorsun canim.Banada 46 bin tedavi ilaclarda 18 bin dendi canim allah emeklerimizi görüyor hayirli evlatlar nasip etsin bizlere inanıyorum olacak yüregini ferah tut kader arkadaşım dualarim hep bu yolda olanlarla
Prof.Dr.Özkan Özdamar’a gidiyorum kuzum. Ayy amin amin. Haberdar edelim birbirimizi 🙏 bana dondurulmuş transfer yapacağını söyledi doktorum. Sizde nasıl ilerliyor süreç? Bir de iğneden mi haptan mı anlamadım bugün bütün gün başım ağrıdı :(

Back
X