Tüp bebek tedavisi bana çare olur mu?

Canim bence tüp bebek yaptır yaşın geçmeden en mantıklısı bu, inşallah tutarsa puregestron iğne ve çeşitli ilaçlarla düşük riskini önlerler diye düşünüyorum ben iki kere tüp bebek aşamasından geçtim 38 yaşındayım ilk oğlum 9 yaşında ilk tüp bebek denememizde olmuştu şimdide 7 aylık ikizlerim var onlarda tüpbebek yoluyla dünyaya geldiler. Her iki aşamadada düşük riskine karşı iğne vuruldum ve ilaçlar kullandım çok şükür hepside sağlıklı dünyaya geldiler. Ben yurtdışında yaşıyorum ama tedavilerim İstanbul’da oldu. Bence vakit kaybetmeden hemen tedaviye başla.

Canim gecmis olsun. Bu durumda embriyolarinda genetik problemden dolayi dusukler yasamis olabilirsin. Ikinci doktorun dedigi gibi tup bebek konusunu oturup bir konusun. Merkezlerde on gorusmeler ucretsiz raporlarinla en azindan fikir alir aklindakileri doktora sorarsin. Bu durumda once sizden genetik test icin kan alinir. Hangi kromozomda sorun var bakilir sonra olusan embriyolardan bakilir ve en saglikli olan 1 veya 2 embriyo sana trasnfer edilir. Tabi bu dedigim testler maalesef biraz tuzlu. Fiyat alip hazirlikli misiniz ona bakarsiniz. Belki doktor tup bebek disinda baska birseyde onerebilir. Biraz zorlu ve uzun bir surec olacak ama genetik problemliyse insallah saglikli bir hamilelik gecirmene yardimci olur.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben tüp bebek konusunu daha önce düşünmemiştim. Ama gerçekten genetik bir sorun olup olmadığını öğrenmek için başka bir yol yok galiba. En kısa zamanda görüşmelerimi yapacağım doktorlarla. Hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip olsun inşallah hepimize🙏

Canim bence tüp bebek yaptır yaşın geçmeden en mantıklısı bu, inşallah tutarsa puregestron iğne ve çeşitli ilaçlarla düşük riskini önlerler diye düşünüyorum ben iki kere tüp bebek aşamasından geçtim 38 yaşındayım ilk oğlum 9 yaşında ilk tüp bebek denememizde olmuştu şimdide 7 aylık ikizlerim var onlarda tüpbebek yoluyla dünyaya geldiler. Her iki aşamadada düşük riskine karşı iğne vuruldum ve ilaçlar kullandım çok şükür hepside sağlıklı dünyaya geldiler. Ben yurtdışında yaşıyorum ama tedavilerim İstanbul’da oldu. Bence vakit kaybetmeden hemen tedaviye başla.

Ne güzel 3 çocuk, Allah bağışlasın🙏😊Galiba ben de tüp bebek araştırmasını bir an önce yapıp kararımı vereceğim bir an önce. öyle Önümüzdeki hafta bir kaç doktorla görüşeyim. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Ne güzel 3 çocuk, Allah bağışlasın🙏😊Galiba ben de tüp bebek araştırmasını bir an önce yapıp kararımı vereceğim bir an önce. öyle Önümüzdeki hafta bir kaç doktorla görüşeyim. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Teşekkür ederim amin cümlemizinkini inşallah😊
Çok iyi karar👍 Başarılar dilerim sana Allah gönlüne göre versin
Rica ederim, sormak istediğin bir şey olursa ben burdayım..

Back
X