Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizde hakl ısınız bahsettikleriniz aklımıza geliyor.evimize buralar yakın diye kayseriye ve malatyaya odaklandık.sonucta tüp bebek bir ay sürüyor heralde başkasının evinde de zor olması gerek.ankaradan önerebileceginiz hastane var mı peki.
sayın ilbatum arkadaşım allah analı babalı büyütsün.maya hastanesinde doktorun kımdi.misafir hanesi ücretli mi ?tüp bebek işi ilaclarla birlikte kaca maul oldu.beni bilgilendirirseniz sevinirim
ÜZGÜNÜM GEBELİK VAR AMA yETERLİ DEĞİL.Sonucunu 2 gün sonra tekrarlama lazım.2 gün sonra 2 katına çıkarsa gebelik devam ediyor anlamına gelir.Yada dış gebelik olabilir.Sen doktorunu ara bence hemen16.33 kan sonucu bu nedemek acaba bilen varmı doktor 1 saat sonra arıcak ama ben sabırsızım acil cvp ne olursunuz
amin.rabbim tüm isteyenlere versin.bugunden sonra maya tüp bebek merkezini düsünüyorum işalah olur.heralde ankarada bir tane vardır bu hastaneden.netten ögrendime göre gazi osman pasadaymış.eşimin işinden dolayı haziranı bekliycegiz.acaba aylar oncesi mi randevu almak gerekiyor.anestezi felan yapılıyor heralde refagatcıya gerek var mı.ailem samsundalar yanı ankarada kimsem yok.
amin.rabbim tüm isteyenlere versin.bugunden sonra maya tüp bebek merkezini düsünüyorum işalah olur.heralde ankarada bir tane vardır bu hastaneden.netten ögrendime göre gazi osman pasadaymış.eşimin işinden dolayı haziranı bekliycegiz.acaba aylar oncesi mi randevu almak gerekiyor.anestezi felan yapılıyor heralde refagatcıya gerek var mı.ailem samsundalar yanı ankarada kimsem yok.
canım hayırlı olsun tedavin..ben orda yaptrdım 2 kez hemde..ilk denemem tuttu ama bende bir hastalık çıktı o yüzden düştü bebeğim..2.denememde tutmadı dondrulmştu kalitesi düştü çözülnce..nasip değilmiş..
sorularına gelince hayr aylar öncesinden randevuya gerek yok ben gece karar verdim ertesi gün çat kapı gittim randevum bile yoktu:))
hiç bi şeklde refakatçiye gerek yok ama yalnız kalmaman için olsa fena olmaz..
ben ankarada olsam sana yardıma gelirdim ama ist dayım..
önemli olan transfer sonrası zaten eşin gelir büyük ihtimal artık bi zahmet geliversin dimi:))
bol şans.
canım o kadar içten ve samımı yazmışşın ki beni duygulandırdın gercekten.rabbim tüm isteyenlere versin bebiş hayırlısıyla.sen nerde kalmıştın misafirhanede mi.ne kadar tuttu.biz 1 aylıgına eşyalı ev tutmayı düşünüyoz.