• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek tedavisi için Malatya mı,yoksa Kayseri'yi mi tercih etmeliyim?

svdedis

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
62
6
298
arkadaşlar ben 3 yıllık evliyım.tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.2 yer şansım var eşimin işinden dolayı.kayseriyi mi yoksa malatyayımı öneririsiniz.yardımcı olursanız cok sevinirim.

bence hiç biri. yapacaksan iyi bir yerde yaptır. yoksa hem paran hem zamanın boşuna gidiyor. bana da çok dediler. ben kalacak yer, maddi sıkıntı, kısmet işi olursa burda da olur bahaneleri ile zamanımı paramı ve umudumu boşuna harcadım. tavsiyem iyi bir yerde yapın acabalarla kafanızı karıştırmayın. rabbim en kısa zamanda kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlar ile doldursun.

sizde hakl ısınız bahsettikleriniz aklımıza geliyor.evimize buralar yakın diye kayseriye ve malatyaya odaklandık.sonucta tüp bebek bir ay sürüyor heralde başkasının evinde de zor olması gerek.ankaradan önerebileceginiz hastane var mı peki.

sizde hakl ısınız bahsettikleriniz aklımıza geliyor.evimize buralar yakın diye kayseriye ve malatyaya odaklandık.sonucta tüp bebek bir ay sürüyor heralde başkasının evinde de zor olması gerek.ankaradan önerebileceginiz hastane var mı peki.

1 Ay sürüyor ama işlemlerin bittikten sonra son 2 tahlilini aynı yerde yaptırma zorunlulugun yok bu yüzden işin yaklaşık 15 gün gibi bir zmanda bitirebilirsin ..

canım bence kayseriye kadar geldikten sonra ankara'ya gitmeni tavsiye ederim
bende ankarada mayada yaptırdım şükür sonucumuzda iyi oldu
hem mayanın misafirhanesi falanda var kimseye ihtiyacın yok
benim ailem orada olduğu için sorun yaşamadım ama
misafirhane var ve merkez olarak çok temiz bir yer
bende pko eşimdede varikosel vardı
inşallah rabbim hayırlısıyla sana da nasip eder
zamanınızı ayarlayın ve ona göre gidin
ama mutlaka bu işi iyi yapan bir yere gidin
paranızla rezil olmayın
sonuçta büyük şehirler bu konuda daha tecrübeli ve avantajlı
tabi karar sizin yinede :)

cvp verdiginiz için tesekkür ederim arkadaşlar.ama inanın neye karar verecegimi bilmiyorum.ben polikistik over hastasıyım netten ögrendigime göre polikistik hastaları tüp bebek hem olumlu hem olumsuz yönleri var.doktorun iyi olması ilacların dozunu iyi
ayarlaması gerek.ankarada tüp bebek yaptıran yok mu.adı duyulmuş hastanelerin fiyatlarıda baya pahalı bildigim kadarıyla.

sayın ilbatum arkadaşım allah analı babalı büyütsün.maya hastanesinde doktorun kımdi.misafir hanesi ücretli mi ?tüp bebek işi ilaclarla birlikte kaca maul oldu.beni bilgilendirirseniz sevinirim

sayın ilbatum arkadaşım allah analı babalı büyütsün.maya hastanesinde doktorun kımdi.misafir hanesi ücretli mi ?tüp bebek işi ilaclarla birlikte kaca maul oldu.beni bilgilendirirseniz sevinirim

sağol canım rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah...
mayada dr um adnan beydi çokta memnun kaldım açıkçası
evet misafirhane ücretli ama pahalı değildi...
biz yazın gittiğimizde kampanya vardı 2 küsürdü işlem
ama ilaçlar farklı kullanılabiliyor o zaman fiyat artıyor ister istemez
kaba bir hesapla 5 civarı diyebilirim...
bendede pko var bu arada ve dr um sen şanslı gruptansın dedi
eeee sendede varmış tüp için şanslı guruptasın işte :)))
ben daha önce doğal yoldan hamile kaldım ama bebeğim 3 aylıkken karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım
ondan sonra verdiğim mücadeleyi bir ben bilirim
özlemin özlemi var o konu benim okuyup düşüncelerimi dahanet öğrenebilirsin merkezle ilgili
ilk sayfayı okuman yeterli canım.....

amin.rabbim tüm isteyenlere versin.bugunden sonra maya tüp bebek merkezini düsünüyorum işalah olur.heralde ankarada bir tane vardır bu hastaneden.netten ögrendime göre gazi osman pasadaymış.eşimin işinden dolayı haziranı bekliycegiz.acaba aylar oncesi mi randevu almak gerekiyor.anestezi felan yapılıyor heralde refagatcıya gerek var mı.ailem samsundalar yanı ankarada kimsem yok.

16.33 kan sonucu bu nedemek acaba bilen varmı doktor 1 saat sonra arıcak ama ben sabırsızım acil cvp ne olursunuz

16.33 kan sonucu bu nedemek acaba bilen varmı doktor 1 saat sonra arıcak ama ben sabırsızım acil cvp ne olursunuz
ÜZGÜNÜM GEBELİK VAR AMA yETERLİ DEĞİL.Sonucunu 2 gün sonra tekrarlama lazım.2 gün sonra 2 katına çıkarsa gebelik devam ediyor anlamına gelir.Yada dış gebelik olabilir.Sen doktorunu ara bence hemen

16.33 kan değerim düşük dedi ama ben anlamadım tüp bebek yaptırdım daha dün aldım haberini pozitif miş sevinçten ağladım ama değerin çok düşük dedi doktor bu nedemek bilmiyorum bilen varsa beni aydınlatsın teşekkürler.... allah olmayanlara sağlıklı cocuklar nasip etsin.1 tane var ama ikinci evliliğim eşimin ilk olucak allah sevincimizi kursağımızda bırakmaz inşallah

transferin 10. günü kanda yaptırdım 16.33 çıktı erken olduğu için belki değilmi.yarın öğrenicem. bu arada arkadaşlar antalya tüp bebek merkezi dokumada kemal bey çok iyi sonuç alanları hep duyuyorum bilginiz olsun bana .%60 olmaz dedi ama 2.kalitede embrio hemde fakat oldu inşallah yarın daha sağlıklı haber alıcam...

amin.rabbim tüm isteyenlere versin.bugunden sonra maya tüp bebek merkezini düsünüyorum işalah olur.heralde ankarada bir tane vardır bu hastaneden.netten ögrendime göre gazi osman pasadaymış.eşimin işinden dolayı haziranı bekliycegiz.acaba aylar oncesi mi randevu almak gerekiyor.anestezi felan yapılıyor heralde refagatcıya gerek var mı.ailem samsundalar yanı ankarada kimsem yok.

arkadaşlar kimse yok mu.bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.

arkadaşlar bende maya hastanesini düşünüyorum ama kafama birşey takıldı.araştırıyorum hastane hakkında bilgi ögreniyorum.maya hastanesi euro üzerinden mi calışıyor yoksa tl üzerinden mi ?

canım hayırlı olsun tedavin..ben orda yaptrdım 2 kez hemde..ilk denemem tuttu ama bende bir hastalık çıktı o yüzden düştü bebeğim..2.denememde tutmadı dondrulmştu kalitesi düştü çözülnce..nasip değilmiş..
sorularına gelince hayr aylar öncesinden randevuya gerek yok ben gece karar verdim ertesi gün çat kapı gittim randevum bile yoktu:))
hiç bi şeklde refakatçiye gerek yok ama yalnız kalmaman için olsa fena olmaz..
ben ankarada olsam sana yardıma gelirdim ama ist dayım..
önemli olan transfer sonrası zaten eşin gelir büyük ihtimal artık bi zahmet geliversin dimi:))
bol şans:49:

canım hayırlı olsun tedavin..ben orda yaptrdım 2 kez hemde..ilk denemem tuttu ama bende bir hastalık çıktı o yüzden düştü bebeğim..2.denememde tutmadı dondrulmştu kalitesi düştü çözülnce..nasip değilmiş..
sorularına gelince hayr aylar öncesinden randevuya gerek yok ben gece karar verdim ertesi gün çat kapı gittim randevum bile yoktu:))
hiç bi şeklde refakatçiye gerek yok ama yalnız kalmaman için olsa fena olmaz..
ben ankarada olsam sana yardıma gelirdim ama ist dayım..
önemli olan transfer sonrası zaten eşin gelir büyük ihtimal artık bi zahmet geliversin dimi:))
bol şans.
canım o kadar içten ve samımı yazmışşın ki beni duygulandırdın gercekten.rabbim tüm isteyenlere versin bebiş hayırlısıyla.sen nerde kalmıştın misafirhanede mi.ne kadar tuttu.biz 1 aylıgına eşyalı ev tutmayı düşünüyoz.

ben malatyada tüp bebek yaptırdım çok çok çok memnun kaldım doktorum süper bir insandı ilk denememde hamile kadım eğer hala düşünüyorsan bilgi verebilirim doğu fertil tüp bebek merkezi:87:

genelde çevre illerden gelende çok olduğu için kendi misafirhaneleri var oda veriyorlar orda konaklamanı ayarlıyorlar sen hiç uğraşmıyorsun....

Back
X