Hiç korkma arkadaşım işin içine girince alışıyorsun tempoya beni en çok yoran safha progynex iğne aşamasıydı ama o da herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş bazıları hiç etkilenmemişler bile belki senin dr un jelle yada başka bi iğneyle falan başlar diğerleri zaten çok büyük şeyler degil ben kendim yaptım iğnelerimi ama bazı arkadaşlar hemşirelere vurdurmuşlar
Sana şimdiden kolay gelsin diyeyim
Tedavinin sonu olumlu olsun inşallah...
Hiç korkma arkadaşım işin içine girince alışıyorsun tempoya beni en çok yoran safha progynex iğne aşamasıydı ama o da herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş bazıları hiç etkilenmemişler bile belki senin dr un jelle yada başka bi iğneyle falan başlar diğerleri zaten çok büyük şeyler degil ben kendim yaptım iğnelerimi ama bazı arkadaşlar hemşirelere vurdurmuşlar
Sana şimdiden kolay gelsin diyeyim
Tedavinin sonu olumlu olsun inşallah...
evet bende prety e katılıyorum...hayatımda hiç olmadığım kadar sakin olmaya çalıştım.olumlu olumsuz hiç bişey düşünmedim..açıkçası 2 gün istirahat yaptım ama gündelik işlerimide kendimi zorlamadan yaptım..evet yememe içmeme bende dikkat ettim.ama ben en çok duaya inananlardanım..transferin olduğu gün sadece dedim ki!!!
''ALLAHIM YUMOŞLARIM VE BEN SANA EMANETıZ..HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE BıZE ONU NASıB ET..''ve allaha şükür ilk denememde hamile kaldım..:CüvCüv:inş rabbim sonuna kadar nasib eder..rabbim inş hiçbirinizin emeklerini boşa çıkartmasın..sizede bu mukaddes duyguyu yaşatsın..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ilk denemede pek olumlu sonuc alinamadigini gördüm lütfen ilk denemede hamile kalan arkadaslar varsa yazarmi belki umut olur lütfen nelere dikkat ettiginizide yazarmisiniz :CüvCüv:
Merhaba,
Ben de aranızda yeniyim. Bu başlıkta tam göre oldugu icin yazmak istedim.
Ben de tüp bebek sahibi bir anneyim. İstanbul tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. İlk denemede hamile kaldım. Simdi bir bebegim var allah'ım bagıslasın. Önce allah'a sonra Aret Kamar'a şükürler olsun.
Merabalar, ben de aranıza yeni katılanlardanim, 33 yaşımdayım ve tüp bebek tedavisi düşünüyoruz. Eşimde varikosel ve düşük sperm sayısı olduğunu öğrendik. Benlik birşey yok, üreme açısından her sey yolunda imiş. Şimdi araştırdıkta kafamız daha da karışıyor. Istanbulda guvenebilecegimiz ve bizi hızlı kesin sonuca ulaştıracak bi yer arıyoruz. Deneyim ve gittiğiniz, memnun kaldığınız yer ve doktorları paylaşın lütfen. Bir de bu stresli süreçle nasıl basaciktiginizi?! Şimdiden cok teşekkür ederim. En kısa zamanda haber almak ümidiyle
İsimsart ve lizz_1702 yorumlarınız icime su serpti. Şöyle ki ben de 27 Eylül'de aşılama yaptım bugün 13 Ekim yani 17. Gunüm ve hala test yapamadim. Sürekli adet olacak gibi hissediyorum ve korkuyorum. Bugün de yüzümde sivilceler çıktı korkum tavan yaptı. Anca yarın gidip test yapabilcem merkeze uzaktayim ve sınır küpüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?