- 1 Mayıs 2020
- 13
- 7
- 1
- 39
- Konu Sahibi Renkli Balonlar
-
Herkese merhaba, bu hafta tüp bebek tedavisine başlamak için İzmirde Prof. Dr. Erol Tavmergen tüp bebek kliniğine gideceğiz. Bu klinikte tedavi görenler tecrübelerini paylaşabilir mi? Ayrıca tüp bebek tedavisi bildiğiniz gibi yüksek maliyetli bir tedavi yöntemi. Merak ettiğim bir diğer şey ise şu; eğer tedavi başarısız olursa ücretin tamamı ya da bir kısmı iade ediliyor mu? Tedaviyi tekrar denemek için bu maliyet düzeyiyle nasıl baş ediliyor?
İade olmaz canım , sonuçta sana belli bir işlem uygulanıyor, laboratuvar kullanılıyor, onu yapan kişiler var, ayrıca ilaçlar yüksek tutuyor.Herkese merhaba, bu hafta tüp bebek tedavisine başlamak için İzmirde Prof. Dr. Erol Tavmergen tüp bebek kliniğine gideceğiz. Bu klinikte tedavi görenler tecrübelerini paylaşabilir mi? Ayrıca tüp bebek tedavisi bildiğiniz gibi yüksek maliyetli bir tedavi yöntemi. Merak ettiğim bir diğer şey ise şu; eğer tedavi başarısız olursa ücretin tamamı ya da bir kısmı iade ediliyor mu? Tedaviyi tekrar denemek için bu maliyet düzeyiyle nasıl baş ediliyor?
Aldıpın eczaneye iade edip ücretini alabilirsinMerhaba elimde bu tedavimden kalan 7 adet ovitrelle ve 3 kutu GONAL-F 450 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim
Almıyor aldığım eczane geriAldıpın eczaneye iade edip ücretini alabilirsin
Mrblar ben ablam için foruma bakinirken gördüm mesajinizi ablam bu ay tüp bebek tedaviye başlayacak yaştan dolayı rapor çıkmıyor eğer yardımcı olmak isterseniz sevinirimMerhaba elimde bu tedavimden kalan 7 adet ovitrelle ve 3 kutu GONAL-F 450 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim
Bana özelden mesaj atınMrblar ben ablam için foruma bakinirken gördüm mesajinizi ablam bu ay tüp bebek tedaviye başlayacak yaştan dolayı rapor çıkmıyor eğer yardımcı olmak isterseniz sevinirim
İlaçları isteyen arkadaşa verdnz öi acaba bizim de İhtiyacmz olacak tüp bebek tedavisine başlayacagz yardımcı olmak isterseniz görüşelm şimdiden teşekkür ederimBana özelden mesaj atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?