cnm benim ilk denememdi bende hamişim şuan konyada eurofertıel da yaptırdım arkadaşın dediği gibi adetin 3 giitim kan tahlili ile ne kadar ilaç kullanacağımı yazdı vajinadan muayene etti yumurtalara baktıı ve o gün ilk göbeten iğneye başladık 6 gün sonra göbekten iğnenin yanına bide koldan iğne ve en son yumurtaların toplanacağı günden 2 gün önce çatlatma iğnesi ve sonra dinlen 1 gün daha sonra yumurat toplamaya buraya kadar olan gün sayısı benim 12 gün 14 adet yumurat toplandı 3 gün sonra 3 tane kaliteli embriyom vardı ve 3 gün transfer yapıldı ve daha sonra 13 yattım 13 gün kan tahlili il ehamile kaldım yani 12 oradan 3 tarnsfer öncesi 15 artı 13 günde bekleme süresi 28 günnn cnm 1 ayını ayır bu işeee hadi hayırlısı bakalımmm
ne gusel allh saglıklan kucagına
almayı nasp etsın
bnde cok korkuyorum
ebrıyo transferınden
,vede ıgneelrden
duanı eksık etmede
bızımde ılk denemede tutusun emeklerımız bosa cıkmasın
:))))))) ben su kosullarda bişi anlamaz oldum :))))))))
rabbım hayırlısını versın
ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrr
duanı eksık etmeeeeeeeee
TEŞEKKÜRLER KIZLAR..benim sorun eşimde..sperm sayısı çok az..sperm hareketide öyle...zaten aşılama filan hiç yapmadılar gerek yok dediler..boşa zaman harcamayın direk tüp bebek dediler..
bakalım herşeyin hayırlısı..
hastanelere bakarken umut tüp bebek daha içime sindi yorumlarda genelde olumlu...
Acaba ankarada iyi bir hastane varmı bu tüp bebekle ilgili..çünkü orda kalacak yerim var en azından ama istanbulda yok..bir de otele dünyanın parası..offf
TEŞEKKÜRLER KIZLAR..benim sorun eşimde..sperm sayısı çok az..sperm hareketide öyle...zaten aşılama filan hiç yapmadılar gerek yok dediler..boşa zaman harcamayın direk tüp bebek dediler..
hastanelere bakarken umut tüp bebek daha içime sindi yorumlarda genelde olumlu...
Acaba ankarada iyi bir hastane varmı bu tüp bebekle ilgili..çünkü orda kalacak yerim var en azından ama istanbulda yok..bir de otele dünyanın parası..offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?