Tüp bebek tedavisi ne kadar sürüyorr ?

kelebe_k

Kafa Nereye Ben Oraya :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
2.277
227
163
Eskişehir
kızlar bende tüp bebek tedavisine başlıcam Allahın izniyle..ilk denemem olacak..Hastane araştırıyorum...kafam allak bullak oldu..bu konuda bana fikirlerinizi söylermisiniz ?
ve tahminen ne kadar harcanıyor tedaviye..

kızlar ben çalışıyorum bide..tedavi ne kadar sürüyor..kaç gün izin alıyım..yardımcı olun lütfennnn

merhaba canım tedavıye reglın 2 yada 3. gunu baslıyorsun. ve 14uncu gunu yumurtaların toplanıyor. kısa protokol az suruyor. ama uzun protokol yapılacaksa. reglın 21. gun lucrıne baslıyorsun ve bır sonrakı reglde normal yumurta buyutme ığnelerıne baslıyorsun. ücret olarakta her merkez değişiyor. ben umut tup bebekte yaptırdım. ilaçlar dahıl 4500tl

bu arada rabbım yar ve ayrdımcın olsun canım. maddı manevı zor bır sureç. allah sabır ve sans versın.

cnm benim ilk denememdi bende hamişim şuan konyada eurofertıel da yaptırdım arkadaşın dediği gibi adetin 3 giitim kan tahlili ile ne kadar ilaç kullanacağımı yazdı vajinadan muayene etti yumurtalara baktıı ve o gün ilk göbeten iğneye başladık 6 gün sonra göbekten iğnenin yanına bide koldan iğne ve en son yumurtaların toplanacağı günden 2 gün önce çatlatma iğnesi ve sonra dinlen 1 gün daha sonra yumurat toplamaya buraya kadar olan gün sayısı benim 12 gün 14 adet yumurat toplandı 3 gün sonra 3 tane kaliteli embriyom vardı ve 3 gün transfer yapıldı ve daha sonra 13 yattım 13 gün kan tahlili il ehamile kaldım yani 12 oradan 3 tarnsfer öncesi 15 artı 13 günde bekleme süresi 28 günnn cnm 1 ayını ayır bu işeee hadi hayırlısı bakalımmm

kızlar hangısı daha ıyı kısa protaklmu uzunmu?
ayrca bnde ılk denememi yapacm
kelebek sızın yasınız kac ?
ayrıca sorun ney

ne gusel allh saglıklan kucagına
almayı nasp etsın
bnde cok korkuyorum
ebrıyo transferınden
,vede ıgneelrden
duanı eksık etmede
bızımde ılk denemede tutusun emeklerımız bosa cıkmasın

ne gusel allh saglıklan kucagına
almayı nasp etsın
bnde cok korkuyorum
ebrıyo transferınden
,vede ıgneelrden
duanı eksık etmede
bızımde ılk denemede tutusun emeklerımız bosa cıkmasın

evet cnm inş ilk denemede tutar biliyorum çünkü anne olmamanın acısını allahım kimseye yaşatmasınn bu acıyı hiç korkma cnmm hiç bir şey olmuyo iğnlerde sinek ısırığı gibi hiç morarmadı benim ne kolum ne göbeğim tarnsfer o kadar kolay ki 15 dk zaten dr sürekli konuşuyo bi yandan elimi tutuyooo benim dr hiç anlamıyon zaten yumurt atoplamada genel anestesi oldu hiç bir şey hatırlamadım azcık çıktıktan sonra ağrım olduuu iğne yaptılar oda geçti nasıl geçti 1 ay anlamdım sanki normal yolla hamile kalmış gibiyimm

:))))))) ben su kosullarda bişi anlamaz oldum :))))))))
rabbım hayırlısını versın
ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrr
duanı eksık etmeeeeeeeee

adetin 3. günü başlayınca 5-6 gün sonra çağırıyorlar . eğer ki aynı şehirdeysen izin bile alma bence..(beş altı gün sonrada ultrason olmadığı için kana farklı şehirde baktırdım telde bildirdim yönlendirdiler ona göre. 8 gün sonra gittim nerdeyse tekrar) sonra iki günde bir ultrason kan falan. 12-13 gün toplama ve sonra yine boş boş bekliyosun 3-5 gün.. sonra dinlenme süreci ama onunda fazlasını tavsiye etmiyorlar tabi.. tedavine başla ona göre ayarla bence.. Allah kolaylık versin ve gönlünüze göre versin tabiki...

TEŞEKKÜRLER KIZLAR..benim sorun eşimde..sperm sayısı çok az..sperm hareketide öyle...zaten aşılama filan hiç yapmadılar gerek yok dediler..boşa zaman harcamayın direk tüp bebek dediler..
bakalım herşeyin hayırlısı..
hastanelere bakarken umut tüp bebek daha içime sindi yorumlarda genelde olumlu...
Acaba ankarada iyi bir hastane varmı bu tüp bebekle ilgili..çünkü orda kalacak yerim var en azından ama istanbulda yok..bir de otele dünyanın parası..offf

benim yeni bitti canım tavsiye üzerine hacettepede yaptırdım cok cok memnun kaldım. çok ilgililer somurmuyorlar insanı en azından. ilaçlara kadar birçok konuda yardımcı oluyorlar bi arkadaşın ilacı az geldi 5-6 kutu verdiler herkese öyleler. ama ağustosta bir ay kapalı imiş orası hemde eylüle yeni genelgenin iptal olma ihtimali varmış.tavsiye ederim..

arkadaşlar eylülde yeni genelgenin iptal olma durumu cidden vardmı yaaaaaaaa
benim agustosda tarnsferim olucak ama..........adetin 3.gününü bekliyorummmmmmmmmmmm

cnm bizdede sorun aynıydı. ilk denememizde tuttu allahıma çok şükğr. ben yücel karamanı tavsiye ederim brüksel tüp bebek merkezi. imsi yöntemi kullanılıyor yani spermin görüntüsü 12bin kat büyütülüp seçiliyor. yani en kaliteli sperm seçiliyor. ve blastosist transferi konusunda çok başarılılar. eğer istanbul düşünürsen bence görüş derim.

mrb canım bende eskişehirdeyim ve şubat ayında aynı sen gibi kafamda birsürü soru ile tedaviye baaşladım...şimdi sana uzun uzun anlatıyım için rahat etsin bu tedavi de önce stresten uzak olman şart birde eskişehirde iyi bir jinokolog edinmen lazım ben arslan kabukçuoğlunda tedavi gördüm süper bir doktor..beni ankara anatolia da hakan hocaya gönderdi eşimin sperm azlığı var.2 ocakta görüşmeye gittik gitmeden önce benim tüm hormon tahlillerim ve eşimin sperm tahlili eskişehirde yapıldı.oraya gittik muayne oldum ücreti 200 tl.microenjeksiyona karar verildi eşimin kromozom tahlili için 140 ytl bir kan tahlili yapıldı iyiki yapılmış...sonra adetin 21.günü lucrin diye bir iğneye başladım bu arada ankaraya gitmiyorsun daha sonra adet oluyorsun ben 10 gün sonra oldum daha sonra gonal f diye başka bir iğneye başlanıyor bu arada e2 kan tahlillerini 2 günde bir yaptırıp ankaradaki doktoruna bildiriyorsun gitmene gerek yok ben kendim bile aramıyordum esk.dr arıyordu.sonra yumurtalarım toplandı ah bir ağrı bir ağrı...iki büklüm oluyorsun ama benim yumurtam çokmuş ondan:)sonra esk döndüm iğnelere devam yaklaşık 1 hafta daha
sona yaklaşıyorsun benim iğneler kan değerlerimi yükseltti kontrol amaçlı transferden 3 gün önce ank.gittim ve 18 şubatta transfer oldum 2 adet embiryo transfer oldu o gün hızlı trenle esk döndüm...ve 6.gün idrarda pozitifi gördüm:))10 hafta çok güzeldi sonra bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum...şuan yine anatolia da bu ay dondurulan embiryolarımı transfer ettiricez sana bol şans hiç stres yapma son hafta 10 gün iziin sana yeter ben öyle yapmıştım:))

Son düzenleme:
toplam200 ilk muayne 140 kromozom testi ve ben transferde narkoz istedim 100 tl. 4000 hastane 1250 ilaç ve 500 tl emb.dondurma için verdik:))

Son düzenleme:

cnm bundan 2 sene önce benim eşimdede sperm azlığı vardı 5000 di sperm sayısı dr varikosel ameliyatı yaptı tüp bebkten çare yok dedi 1 ay önc etüp bebk yaptırmak için geldik eşimden test istediler bir de ne görelim hiç sperm çıkmadııı mecbur tese ameliyatı olduu onunla sperm hücreleri bulundu ve alındı ve şuanda ikizlerime hamileyim inş sende hamile kalırsın bu arada anotıla çok pahalı bizim hastane eurofertıal ilk muayene ücretsiz 3500tl tüp bebk benim ilaçlar az tuttu 750 eşimin amelyatı 1000 tl başkada para falan ödemedik tahlillerden hiç para almadılar kalp atışını duyana kadarda muayene ediyo dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…