Tüp bebek tedavisi ne kadar sürüyorr ?

arkadaşlar merhaba.

hemen konuya giriyorum kusura bakmayın ama bu embriyo transferi sayısıyla ilgili yasanın eylül de iptal edileceğine dair bilgiyi nerden aldınız. ben sizden duyduktan sonra internette araştırdım ama birşey bulamadım??

bnde öle bişi duymadım
normald hazıranda deıler vede değişen bır sey olmadı
ben sanmıorum değişecegını

bu sitede duydum canım o sebeple sordum...ben zaten agustos ayında tedavıme baslıyorum.......3.günümü bekliyoruz....

anladım canım. acaba kesin mi? çok merak ettim şimdi. senin için de hayırlısı olsun, inşallah herşey yolunda gider.

adaege iptal edilecekmiş benim dr umda dedi 2.seferde inş daha fazla embriyo koyarız dedi degişiklik için başvuru yapılmış %90 ta kabul edilir dedi

anladım canım. acaba kesin mi? çok merak ettim şimdi. senin için de hayırlısı olsun, inşallah herşey yolunda gider.

banada doktorum eylülde iptal olma ihtimali var isterseniz sonra yapalım dedi. en azından olumlu değişiklikler olacağına inanıyorum ben. maddi manevi çok zor bi işlem zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…