Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuza sormadınız mı, neden adetten bir hafta önce başlatıyor? Hangi aşamadasınız? Normalde ilaçlara adetle birlikte başlanıyor. Doktorunuza sorun aklınıza takılan her şeyi.Merhabalar, ilk reglimle beraber tup bebek tedavisine baslayacagim. Doktorum reglinden bir hafta kadar once estrofem kullanmaya basla, adet olunca da gel dedi. Estrofemi tedavi oncesi vermesinin sebebi nedir yardimci olur musuniz?
Doktorla gorusurken tup bebek ile ilgili hic bilgi sahibi degildim. Bilmeyince sormak aklima gelmedi. Simdi yavas yavas arastiriyorum. İlaci kullanmaya baslayinca ne ise yaradigina baktim. Rahimi kalinlastiriyormus. Ama regliyle beraber rahim kalinligi zaten sifirlanacagi icin kullanmam ilginc geldi.Doktorunuza sormadınız mı, neden adetten bir hafta önce başlatıyor? Hangi aşamadasınız? Normalde ilaçlara adetle birlikte başlanıyor. Doktorunuza sorun aklınıza takılan her şeyi.
Dogru aslinda bir cok sebebi olabilir. Sorgulamak yerine doktora teslim olmakta fayda var sanirimŞöyle kiii rahmi biraz daha kalınlaştırmak istemiş olabilir. Biraz daha fazla rahim duvarı dökülsün tazelensin denmiş olabilir. Regliniz lekelenme ile başlıyosa luteal faza da bir ayar getirmek istemiş olabilir. O da bir hormon sonuçta o hormona ihtiyaç görmüş olabilir tahlil sonuçlarında ya da endometrium ölçümü ince gelmiş olabilir ve daha bir sürü şey.
Muhtemelen hastanin degerlerine gore tedavi degisiklik gosteriyor. Siz hangi asamadasiniz?Ben estrofem kullanirken regl olamiyorum
Degisik bir uygulaması var doktorun.
Elbette vardır bir bildigi .
Telefonla konuşma şansın varsa hemşireyle falan görüş .
Bende estrofem hic kullanmiyorum. şasırmıştım acaba doktor unuttumu vermeyi diye ama bu sekilde tedavi uyguluyor
Her doktorun tedavi anlayışı farklı .
Transfer oldum sonuç bekliyorumMuhtemelen hastanin degerlerine gore tedavi degisiklik gosteriyor. Siz hangi asamadasiniz?
Beklemek de en zor kısmı degil miTransfer oldum sonuç bekliyorum
Evet hastanin değerlerine göre tedavi uyguluyor .rahim kalinliği iyi demişti o yüzden
İnsallah guzel haberlerle gelirimBeklemek de en zor kısmı degil mihayirli haberlerinizi bekliyoruz insallah
![]()
Regli ile birlikte yumurta toplama mı olacak? Eğer öyle ise yumurtalar eşit büyüsün, senkronizasyon sorunu olmasın diye verebiliyorlar.Merhabalar, ilk reglimle beraber tup bebek tedavisine baslayacagim. Doktorum reglinden bir hafta kadar once estrofem kullanmaya basla, adet olunca da gel dedi. Estrofemi tedavi oncesi vermesinin sebebi nedir yardimci olur musuniz?
Evet saniyorum. Herhalde yumurta gelistirici igneler baslanacak.Regli ile birlikte yumurta toplama mı olacak? Eğer öyle ise yumurtalar eşit büyüsün, senkronizasyon sorunu olmasın diye verebiliyorlar.
İnşallah güzel, kaliteli yumurtalarınız olurEvet saniyorum. Herhalde yumurta gelistirici igneler baslanacak.
O zaman sizin dediginiz sebepten verildi estrofem
Tesekkur ediyorumİnşallah güzel, kaliteli yumurtalarınız olur![]()
Adetiniz ne zaman tekrar ne zaman gideceksiniz. Bana da adetten sonra yumurtlamadan 2 gün sonrasına başlattı estrofem diğer adete kadarTesekkur ediyoruminsallah
Anladım teşekkür ederim ama adet olunca bırakıcam ilacı bu ay yumurta toplama işlemi yapılmayacak muhtemelen bana endometrium kalınlaşması ve rahmi tüp bebeğe hazırlamak için verdiğini düşünüyorumEstrofemi yumurtaların eşit büyüklükte olmasını sağlamak için de veriyor doktorlar.
Merhaba, regli oldugum ilk gun yine kullandım estrofemi. Doktorum son kez ic yarin gel dedi. 2. Gün doktora gittim. Estrofemi biraktirdi. Suan opu ya hazirlaniyorum.Adetiniz ne zaman tekrar ne zaman gideceksiniz. Bana da adetten sonra yumurtlamadan 2 gün sonrasına başlattı estrofem diğer adete kadar