Arkadaşlar,tedaviye başlamadan önce yapılması gereken tahlil ve tetkikleri paylaşalım.1 temmuzda tedavim başlayacak fakat doktorum hiçbir tahlil yapılmasını istemedi şimdiye kadar.acaba bu konuda bir eksiklik mi var ?yardımcı olursanız sevinirim..
öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın. ben devlet hastanesinde yaptırdım iki denememide ve çok memnun kaldım. kanda pıhtılaşmaya bakıldı tsh t3 t4 bakıldı prolaktin fsh bakıldı aklma gelenler bunlar. birde ofis histerekopi yapıldı tedaviden önce rahim içinde herhangi bir anomali varmı diye ama burda okuduğum kadarıyla tedavi öncesi ofis yapan yerler çok az herhangi bir düşükte bakılıyo anomali varmı diye.
selam tugcal
ben de adenomyozis var,eşimde de spermle ilgili problemler.1 yılı aşkındır tedavi oluyorum,doktorumu değiştirdim ama bu yeni dr hiçbir tahlil istemedi .acaba benim gibi olanlar varmı.tahliller ne zaman yapılıyor acaba?30 haz görüşmem var,1 tem iğnelere başlıcam.acaba 30 haz gittiğimde mi isteyecek tahlil anlayamadım.
anladım canım geçmiş olsun... 30 haziranda gittiğinde istiyecektir belki de çünkü rutin yapılan kan testleri falan var... benden istemişlerdi... tam kan sayımı tiroid prolaktin gibi... bunlar rutin yapılıyo diye biliyorum... bide adet olunca hormon testleri tabiiki...
zaten senin elinde rahatsızlığınız ile ilgili raporlar falan vardır... o yüzden başka test ismemiş olabilir... rutinleri tedaviyle yapacaktır. heralde.....
selam tuğcal nasılsın?
benim tedavi uzun protokol,1 tem lucrine başlıyorum,heralde o zaman gidince yapılır tahliller.
sen ne zaman başlıyorsun tedaviye?
bu arada 5 tem girişli tatil almıştık,acaba iptal etsem mi diye düşünüyorum,deniz falan zarar vermez inş.
selam tuğcal nasılsın?
benim tedavi uzun protokol,1 tem lucrine başlıyorum,heralde o zaman gidince yapılır tahliller.
sen ne zaman başlıyorsun tedaviye?
bu arada 5 tem girişli tatil almıştık,acaba iptal etsem mi diye düşünüyorum,deniz falan zarar vermez inş.
saol canım iyiyim sen nasılsın??? öncelikle tedavin hayırlı olsun... bence lucrin aşamasında denizin zararı olmaz ama sen yine de bir dr sor istersen... en kasımda başlıcam canım... son düşüğüm mart sonundaydı bekliyorum biraz kendimi toparlıyorum... testleri toparlıyorum ama tedaviden önce eksik bişey kalmasın istiyorum...