TUP bebek tedavisi öncesi yoğun bakım!!!

meneksemelifim

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
547
692
358
Tup bebek tedavimin olumsuz sonuçlandığını bugün öğrendim. Yeni tedaviye başlamadan önce sizler hangi kürleri uyguladiniz, kendinize nasıl bir sağlıklı beslenme programı uyguladiniz? Yumurtalık rezervimde azalma var ve tuplerim kapalı. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar. ?

34 yaşındayım. Amh 0.6,sol tup kapalı. Bu tedavi öncesinde bir kızım dünyaya geldi.bu tedavide üç embiriyo oluştu ve transfer edildi ama olmadı. Sanırım sağlığıma dikkat etmedim. O nedenle tedavi öncesinde neler yemeliyiz,hangi kürleri uygulamaliyiz?deneyimli arkadaşlar paylaşabilirse çok sevineceğim

Bilinçli olmadıgı sürece kürlero tedavı ıle önermıyorlar. Arı sutu bal polen karışımını tedavı öncesı arastırdım.
Ama konuştugum beslenme uzmanı proteın kalsıyum c vıtamınını ve dısardan almam gereksn vıtamınler dısında cok fazla yuklenmenın de tedavıye olumsz etkısı oldugunu soyledı.
Nıtekim bnde proteın kaldıyum agırlıklı beslndım. D vıtamını demır destegınaldım .
Ve bol bol su tukettım. Uzman önerısı ıle.

Ben de arisutu bal polen tüketmeyin düşünüyordum. İncir kurumdan de çok bahseden var..sence yapılmalı mi

Ben de arisutu bal polen tüketmeyin düşünüyordum. İncir kurumdan de çok bahseden var..sence yapılmalı mi
Agır antıdoksidan içerdıklerınden ters etkılesım olabıluyormuş.tedavıden 2ay önce dr gıkrını alarak takvıye yapılabılur. Sahsen bn kullanmadım . Uygulamasamda cok arastırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…