Tüp Bebek Tedavisi Sırasında Migren Atakları ile Nasıl Başettiniz?

dolunayk84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
232
166
103
İstanbul
:KK51::KK61:Iyi geceler hanımlar, 2012 yılında tüp bebek tedavisi sırasında hormon ilaçları sebebiyle ciddi migren atakları yaşadım, Ağrı kesici iğne olmak zorunda kaldım. Başarısız olan bu denemeden sonra bu yıl tekrar denemeyi düşünüyoruz fakat aynı ağrıları yaşamaktan korkuyorum açıkçası, bu konuda yardımcı olabilir misiniz ...:KK31:

Doktoruna mutlaka sorunlarınızı anlatın. Migren ve baş ağrısı bazı ilaçlardan oluyor yan etkisi olarak. Mesele ben ilk denememde Menogon kullandım hişbişey hissetmedim. Bu sefer Puregon ve Menopur kullandım ve iyi değildim gerçkten. ozellikle Puregon baş ağrısı yapar. Baş ağrısı bile olmadığı zaman sarhoş gibi hissediyordum kendimi son günlerde. O yuzden mutlaka doktoruna söyleyın o size buna güre uygun bi ilaç yazar

Çok teşekkürederim tavsiyeniz için. İnşallah rahat geçer...

Doktoruna mutlaka sorunlarınızı anlatın. Migren ve baş ağrısı bazı ilaçlardan oluyor yan etkisi olarak. Mesele ben ilk denememde Menogon kullandım hişbişey hissetmedim. Bu sefer Puregon ve Menopur kullandım ve iyi değildim gerçkten. ozellikle Puregon baş ağrısı yapar. Baş ağrısı bile olmadığı zaman sarhoş gibi hissediyordum kendimi son günlerde. O yuzden mutlaka doktoruna söyleyın o size buna güre uygun bi ilaç yazar
r

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun

Back
X