Tüp bebek tedavisi sonrası elinde fazladan ilaç kalan var mi? İhtiyacım var.

Meryem Tetik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
1
0
1
36
Tüp bebek tedavisi yaptim. 3 kere transfer oldum fakat 3 de olumsuz oldu. Yeniden başlamak zorunda kaldim ve maddi durumdan düşük durumdayım elinde fazladan ilaç olan varsa ilaç yardımında bulunabilir mi?

Tüp bebek tedavisi yaptim. 3 kere transfer oldum fakat 3 de olumsuz oldu. Yeniden başlamak zorunda kaldim ve maddi durumdan düşük durumdayım elinde fazladan ilaç olan varsa ilaç yardımında bulunabilir m
Tüp bebek tedavisi yaptim. 3 kere transfer oldum fakat 3 de olumsuz oldu. Yeniden başlamak zorunda kaldim ve maddi durumdan düşük durumdayım elinde fazladan ilaç olan varsa ilaç yardımında bulunabilir mi?

3 adet gonal f verebilirim. Kocaeli-İzmit’ten

Merhaba bende gonal f 900 var içinde 700 doz kaldı en son 25 Ağustosta kullandım. 1 aylık kullanım süresi var sadece
Hemen kullanacaksanız vereyim size

hangi ilaçlara ihtiyacınız var

Back
X