E Ebruha Guru Kayıtlı Üye 9 Şubat 2015 556 184 303 5 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #21 vurdumduymaz .!.: Benim de transfer sonrası koltuk altımda da beze gibi birşey çıktı demekki hormon ilaçları yapıyor kistlerimde büyüdü tedavimde emriyo tutunma olmadı şimdi randevu alıp kontrole gidicem genel cerrahiye Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Kesinlikle takip edin. 3 ayda bir olur 6 ayda bir olur. Allah korusun bir sorun ortaya çıkarsa erkenden müdahale edersiniz
vurdumduymaz .!.: Benim de transfer sonrası koltuk altımda da beze gibi birşey çıktı demekki hormon ilaçları yapıyor kistlerimde büyüdü tedavimde emriyo tutunma olmadı şimdi randevu alıp kontrole gidicem genel cerrahiye Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Kesinlikle takip edin. 3 ayda bir olur 6 ayda bir olur. Allah korusun bir sorun ortaya çıkarsa erkenden müdahale edersiniz
vurdumduymaz olmayıncaolmuyor Kayıtlı Üye 30 Aralık 2010 238 12 318 Diğer 5 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #22 Ebruha .!.: Geçmiş olsun. Kesinlikle takip edin. 3 ayda bir olur 6 ayda bir olur. Allah korusun bir sorun ortaya çıkarsa erkenden müdahale edersiniz Genişletmek için tıkla... Bugüne randevu aldım gidicem teşekkür ederim
Ebruha .!.: Geçmiş olsun. Kesinlikle takip edin. 3 ayda bir olur 6 ayda bir olur. Allah korusun bir sorun ortaya çıkarsa erkenden müdahale edersiniz Genişletmek için tıkla... Bugüne randevu aldım gidicem teşekkür ederim