Tüp bebek tedavisi ve raporlu ilaç

Ezommmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
38
20
3
32
Merhabalar bu ay tedavi gorecem yanlız tedavi olacağım hastane rapor çıkarmıyor . Elinde raporlu ilaçları kalan varsa eğer raporlu fiyatıyla ödeme yaparım . Çok ihtiyacımız var . Tşk ederim smdiden

Merhabalar bu ay tedavi gorecem yanlız tedavi olacağım hastane rapor çıkarmıyor . Elinde raporlu ilaçları kalan varsa eğer raporlu fiyatıyla ödeme yaparım . Çok ihtiyacımız var . Tşk ederim smdiden
Özelde tedavi görecekseniz rapor çıkmaz. Belirli devlet hastanelerinden rapor alınabilir ve bunun içinde belirli şartlar var.Hangi şehirdesiniz.

Özelde tedavi görecekseniz rapor çıkmaz. Belirli devlet hastanelerinden rapor alınabilir ve bunun içinde belirli şartlar var.Hangi şehirdesiniz.
Siirt ve maalesef burda tüp bebek yok en yakın şehir dbakir devlete sordum 7,8 bin arası dedi özelde görüştüm 10 bın o yüzden özel olunca rapor cikarilmiyor ne yazık ki

Ben İstanbuldayım. Burada Çapa dan tüp bebek için rapor çıkartıp, özelde sgk anlaşmalı bir merkezde tedavimi indirimli oldum. Ama raporu çıkarmak biraz zaman aldı. Baya test tahlil istemişlerdi hem ben hem eşim için.

Elinizde ilaclariniz kaldimi peki

Ama ilaçlar değişebiliyor hangi ilaç olacağını nereden bileceksiniz . Keşke ilaçlarım olsa hepsini gönderirdim ama bir iki ampül ancak vardır bende

Ama ilaçlar değişebiliyor hangi ilaç olacağını nereden bileceksiniz . Keşke ilaçlarım olsa hepsini gönderirdim ama bir iki ampül ancak vardır bende
Çok tşk ederim ince düşünceniz için
Gonal f 450 flakon 3 kutu
Merioanal 0.75 anp 5 kutu
Cetrodied 0.25 anp 4 kutu
Gynositol 60 şase 1x1 1 kutu
Ovitrelle 0.25 anp 1 kutu

Merhaba 7 yıllık evliyiz ve tek aşılamamız var diğer şartlar uygun bu şekilde tüp bebek için rapor alabilirmiyiz.Aşılama istemiyorum tekrar çok düşük şansı olan bir yöntem yıpranmak istemiyorum.

Tam olarak bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem. Bulunduğunuz şehirde rapor çıkarabileceğiniz hastanenin ilgili bölümüyle görüşmeniz daha doğru olacaktır.

Raporlu 2 aşılama şartı var canım sebepsiz olanlarda

Merhabalar yarın yurtdışına evim taşınıyor. Elimde açılmamış bir buçuk kutu progestan ampul, progestan fitil, açılmamış estrofem, 11 lutinus fitil var. İhtiyacı olan bildirse hemen yarın ücretsiz gönderebilirm

Çok tşk ederim ince düşünceniz için
Gonal f 450 flakon 3 kutu
Merioanal 0.75 anp 5 kutu
Cetrodied 0.25 anp 4 kutu
Gynositol 60 şase 1x1 1 kutu
Ovitrelle 0.25 anp 1 kutu

Merhaba
Öncelikle biran önce yavrunuzu kucağınıza almanız dileğiyle. Gonalf900 u alıp 450 lik ayarlayıp 2 kerelik vurulabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım. Bı arkadaş sağolsun yolladı kargoya. 2 kere kullanmış oldum

Merhaba canım kimseye gondermediyseniz ben alabilirim şuan rahim dinlendirme surecindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…