Özelde tedavi görecekseniz rapor çıkmaz. Belirli devlet hastanelerinden rapor alınabilir ve bunun içinde belirli şartlar var.Hangi şehirdesiniz.Merhabalar bu ay tedavi gorecem yanlız tedavi olacağım hastane rapor çıkarmıyor . Elinde raporlu ilaçları kalan varsa eğer raporlu fiyatıyla ödeme yaparım . Çok ihtiyacımız var . Tşk ederim smdiden
Siirt ve maalesef burda tüp bebek yok en yakın şehir dbakir devlete sordum 7,8 bin arası dedi özelde görüştüm 10 bın o yüzden özel olunca rapor cikarilmiyor ne yazık kiÖzelde tedavi görecekseniz rapor çıkmaz. Belirli devlet hastanelerinden rapor alınabilir ve bunun içinde belirli şartlar var.Hangi şehirdesiniz.
Elinizde ilaclariniz kaldimi pekiBen İstanbuldayım. Burada Çapa dan tüp bebek için rapor çıkartıp, özelde sgk anlaşmalı bir merkezde tedavimi indirimli oldum. Ama raporu çıkarmak biraz zaman aldı. Baya test tahlil istemişlerdi hem ben hem eşim için.
Kaldı ama bende kalanlar soğuk zincir.Elinizde ilaclariniz kaldimi peki
Yani raporlu fiyatı neyse odemsi yapılır hangi şehirde siniz eşim şehirlerarasi şoförKaldı ama bende kalanlar soğuk zincir.
Ama ilaçlar değişebiliyor hangi ilaç olacağını nereden bileceksiniz . Keşke ilaçlarım olsa hepsini gönderirdim ama bir iki ampül ancak vardır bendeMerhabalar bu ay tedavi gorecem yanlız tedavi olacağım hastane rapor çıkarmıyor . Elinde raporlu ilaçları kalan varsa eğer raporlu fiyatıyla ödeme yaparım . Çok ihtiyacımız var . Tşk ederim smdiden
Çok tşk ederim ince düşünceniz içinAma ilaçlar değişebiliyor hangi ilaç olacağını nereden bileceksiniz . Keşke ilaçlarım olsa hepsini gönderirdim ama bir iki ampül ancak vardır bende
Rica ederim.Saol canım 450 lazımdı. İlgin için tşk ederim
Merhaba 7 yıllık evliyiz ve tek aşılamamız var diğer şartlar uygun bu şekilde tüp bebek için rapor alabilirmiyiz.Aşılama istemiyorum tekrar çok düşük şansı olan bir yöntem yıpranmak istemiyorum.Ben İstanbuldayım. Burada Çapa dan tüp bebek için rapor çıkartıp, özelde sgk anlaşmalı bir merkezde tedavimi indirimli oldum. Ama raporu çıkarmak biraz zaman aldı. Baya test tahlil istemişlerdi hem ben hem eşim için.
Tam olarak bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem. Bulunduğunuz şehirde rapor çıkarabileceğiniz hastanenin ilgili bölümüyle görüşmeniz daha doğru olacaktır.Merhaba 7 yıllık evliyiz ve tek aşılamamız var diğer şartlar uygun bu şekilde tüp bebek için rapor alabilirmiyiz.Aşılama istemiyorum tekrar çok düşük şansı olan bir yöntem yıpranmak istemiyorum.
Raporlu 2 aşılama şartı var canım sebepsiz olanlardaMerhaba 7 yıllık evliyiz ve tek aşılamamız var diğer şartlar uygun bu şekilde tüp bebek için rapor alabilirmiyiz.Aşılama istemiyorum tekrar çok düşük şansı olan bir yöntem yıpranmak istemiyorum.
Çok tşk ederim ince düşünceniz için
Gonal f 450 flakon 3 kutu
Merioanal 0.75 anp 5 kutu
Cetrodied 0.25 anp 4 kutu
Gynositol 60 şase 1x1 1 kutu
Ovitrelle 0.25 anp 1 kutu
Merhaba canım kimseye gondermediyseniz ben alabilirim şuan rahim dinlendirme surecindeyimMerhabalar yarın yurtdışına evim taşınıyor. Elimde açılmamış bir buçuk kutu progestan ampul, progestan fitil, açılmamış estrofem, 11 lutinus fitil var. İhtiyacı olan bildirse hemen yarın ücretsiz gönderebilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?