- 21 Nisan 2016
- 820
- 266
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
arkadaşlar merhaba ben 32 yaşındayım 6 yıllık evliyim eşimden sıkıntı yok sorun bende pcos mevcut ondan ötürü 6 yıldır çocuk olmuyor bu esnada ilaç tedavisi gördüm bir tane aşılama oldum tam 2020 yılında tüp bebek tedavisi yaptıracaktım ki annem koronadan ansızın vefat etti çok kötü olduk toparlanma sürecindeyim şuan çalışıyorum açıkçası maddi olarak bebek tedavisine hazır değiliz açıkçası 2 yıl sonra düşünüyoruz acaba 34 yaş ideal mi? geç kalınmışlık olur mu? tabi o esnada Rabbim kendiliğinden verirse ne mutlu ama bir sormak istedim yaş faktörü tüp bebekte ne kadar etkili şimdiden teşekkür ederim.
neden olmasın yaşınız genç. zaten bu çocuk mevzusunda hazır olmak öncelikli bir neden bana göre.krediye eşim karşı şuan psikolojik olarak hazır hissetmiyorum çalışmak çok iyi geliyor bana sormak istediğim 34 yaş tüp bebek için ideal mi
Onun cevabını.verdim yazdgm için de iyi okursanz. Eşiniz krediye Karsi ola ola rezervler bitince elde yumurta kalmynca kendisine hesabını sorarsnz.krediye eşim karşı şuan psikolojik olarak hazır hissetmiyorum çalışmak çok iyi geliyor bana sormak istediğim 34 yaş tüp bebek için ideal mi
hanımefendi neden azarlar gibi cevap veriyorsunuz. bir de korku algısı yaratıyorsunuz. neden kadını strese sokuyorsunuz. şaka gibiOnun cevabını.verdim yazdgm için de iyi okursanz. Eşiniz krediye Karsi ola ola rezervler bitince elde yumurta kalmynca kendisine hesabını sorarsnz.
Hanfendi aynı yaslardym bende kendisinin 6 yıl çocuğu olmadgni yazmış ayrıca ben size yazmadım 3. Kişi olarak size cevap düşmez. Eşine kızdım hem sorun onda hem de kadını yıllardır bu şekilde bekletyr diye. Sizin haberiniz yok belki ama rezervler bitiyor 35ten sonra riskli gebelik oluyor.hanımefendi neden azarlar gibi cevap veriyorsunuz. bir de korku algısı yaratıyorsunuz. neden kadını strese sokuyorsunuz. şaka gibi
gerçeklerinizi insanları strese sürüklemeyerek yazabilirsiniz. burada kullandığınız her kelime insanların kararlarına dokunuyor.Hanfendi aynı yaslardym bende kendisinin 6 yıl çocuğu olmadgni yazmış ayrıca ben size yazmadım 3. Kişi olarak size cevap düşmez. Eşine kızdım hem sorun onda hem de kadını yıllardır bu şekilde bekletyr diye. Sizin haberiniz yok belki ama rezervler bitiyor 35ten sonra riskli gebelik oluyor.
Burda gerçekleri soylyrm cesaret etsn diye.
Korku algısı yaratmıyor gerçekleri söylüyorhanımefendi neden azarlar gibi cevap veriyorsunuz. bir de korku algısı yaratıyorsunuz. neden kadını strese sokuyorsunuz. şaka gibi
gerçek farklı ama stres algısı yaratmak döver gibi cümle kurmak farklı. konu başlığını açan arkadaşın gerekli kontrolleri düzenli yaptırarak doktor gözetiminde böyle ara vermesi söylenebilir. bu makul olan cevaptır.Korku algısı yaratmıyor gerçekleri söylüyor
Bu yollardan geçen biri olarak diyebilirim 1 ay bile çok önemli hale geliyorgerçek farklı ama stres algısı yaratmak döver gibi cümle kurmak farklı. konu başlığını açan arkadaşın gerekli kontrolleri düzenli yaptırarak doktor gözetiminde böyle ara vermesi söylenebilir. bu makul olan cevaptır.
İnsanlara konuşmak kolay geliyor çünkü benim ilk oğlum istedktrn 3 ay sonra oldu o 3 ay bana 3 yıl gibi geldi. İsteyip olmayan 6 yıl ve eşi de yanaşmıyor tüp bebek için krediye. Erkek için kolay demek bu işler. Kadın ne çektiğini kendi bilir bu süreçte.Korku algısı yaratmıyor gerçekleri söylüyor
yumurta dondurmak banada mantıklı geliyor ama annesini kaybetmiş. psikolojisini biliyorum. yumurta bile toplansa o tedavi negatif sonuçlanır kendimden biliyorum. bu işin olayı psikolojiyi toparlamak. bende babamı kaybettim 2020de ve hala toparlanamadım.Bu yollardan geçen biri olarak diyebilirim 1 ay bile çok önemli hale geliyor
Özellikle günümüzde hamilelik çok daha zor
25 yasında kişiler bile tüp bebek merkezlerinde 35 e bırakmak risk gibi
Eğer illa bırakacağım diyorsa yumurta ve sperm dondurmak daha mantıklı geliyor bana
Kesinlikle öyleİnsanlara konuşmak kolay geliyor çünkü benim ilk oğlum istedktrn 3 ay sonra oldu o 3 ay bana 3 yıl gibi geldi. İsteyip olmayan 6 yıl ve eşi de yanaşmıyor tüp bebek için krediye. Erkek için kolay demek bu işler. Kadın ne çektiğini kendi bilir bu süreçte.
Hamile kalıp 9 ay çalışan da duydum hamile kalmak hayattan kopmak değil zaten. Çalışmak iyi geliyorsa yine calisrsz. Şimdi en düşük maaşla calssa 12.500tl doğum parası alınıyor doğumdan sonra.
Başınız sağ olsunyumurta dondurmak banada mantıklı geliyor ama annesini kaybetmiş. psikolojisini biliyorum. yumurta bile toplansa o tedavi negatif sonuçlanır kendimden biliyorum. bu işin olayı psikolojiyi toparlamak. bende babamı kaybettim 2020de ve hala toparlanamadım.
kesinlikle nedir ya azarlar gibi gerek yok böyle cevaplara lütfenhanımefendi neden azarlar gibi cevap veriyorsunuz. bir de korku algısı yaratıyorsunuz. neden kadını strese sokuyorsunuz. şaka gibi
Allah bizlere kolaylık versin canım bebek tedavisi için ben 2 sene diyorum ya maalesef henüz toparlanamadımBaşınız sağ olsun
Ama hayat devam diyor
Toplanmak kolay değil ama bir yerde acıyı yaşarken hayatın başka boyutunu da kaçırmamak gerekiyor
Bunu 20 yasında babasını kaybetmiş ve hemen pazartesi okula ve işe dönmek zorunda kalmış bir kız çocuğu olarak yazıyorum.
Tamam tedaviye sonra başlarsınAllah bizlere kolaylık versin canım bebek tedavisi için ben 2 sene diyorum ya maalesef henüz toparlanamadım
geçenlerde bir hocaya gittim onu benim için tavsiye etmedi zaten kısmetse o hocamda tedaviyi yaptıracağız önden gittik şuan onun kontrolünde adetilerimi düzene girdirdi sağolsunTamam tedaviye sonra başlarsın
Arkadaşta o arada yumurta dondur dedi
Yine de tercih senin
Başın sağ olsun
işte insanların kırılma noktaları, acı eşikleri çok farklı. çok genç yaşta kayıp yaşamışsınız. başınız sağolsun.Başınız sağ olsun
Ama hayat devam diyor
Toplanmak kolay değil ama bir yerde acıyı yaşarken hayatın başka boyutunu da kaçırmamak gerekiyor
Bunu 20 yasında babasını kaybetmiş ve hemen pazartesi okula ve işe dönmek zorunda kalmış bir kız çocuğu olarak yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?