Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı yerlerde şunları kullandım falan diyen varda aklımda soru işareti oluştu benimdeMerhaba hayırlı olsun doktorunuz verir size zaten gerekli şeyleri bence aksini kullanmayın
Bende yeni transfer oldum. Transfer hazırlıklarına başladığımızda kullanacağın her ilaç için önce bilgi ver dediler. Onların dedikleri dışında hiçbir şey almadımBazı yerlerde şunları kullandım falan diyen varda aklımda soru işareti oluştu benimde
Bazı yerlerde şunları kullandım falan diyen varda aklımda soru işareti oluştu benimde
İnsanın kafası karışıyor biraz bu süreçte teşekkür ederim ,Sadece doktorunuzu dinleyin, her yerde bir şey konuşuluyor tüp bebek için kulağınızı tıkayıp doktorunuza odaklanın. Ben hiçbir şey kullanmadım, sağlıklı beslendim.
İnsaAllah hayirlisiyle tutar sagliklica kucağınıza alırsınız ,Allah isteyen herkese nasip etsin zor bir süreç insanın kafası karışıyor herkes farklı şey söylüyorBende yeni transfer oldum. Transfer hazırlıklarına başladığımızda kullanacağın her ilaç için önce bilgi ver dediler. Onların dedikleri dışında hiçbir şey almadım
İnsanın kafası karışıyor biraz bu süreçte teşekkür ederim ,![]()
Ay çok doğru korkutuyor insanıBenim doktorum internete bakmamı yasaklamıştı.maalesef ki çok fazla olumsuz tecrübe de var bu yüzden okuyup olumsuz etkilenmemi istememişti.
Çok teşekkür ederimMerhaba bana doktorum herhangi bir vitamin veya takviye vermedi sadece hormon ilaçları ve tedavi sürecinde kullandırılan ilaçları kullandım
Canım maxigo güzel felixon , argifertil . Bunlardan herhangi birini alabilirsin . En uygunu maxigo. Zaten doktorların hepsi tam kapsamlı vitamin öneriyor .İyi akşamlar tüp bebek tedavisi için hazırlık amacıyla kullandığınız vitaminler var mı ben bu ay başlayacağım pek bilgim yok bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Teşekkür ederimCanım maxigo güzel felixon , argifertil . Bunlardan herhangi birini alabilirsin . En uygunu maxigo. Zaten doktorların hepsi tam kapsamlı vitamin öneriyor .