Merhaba iki başarısız aşılama sonrası tüp bebek sürecine başlayacağım fakat iki üç gün önceden regl oldum.yarin hastaneye gideceğim ama muhtemel bayram tatiline rastlıyorum...bı ar daha ki aya kalıcak zaman da geçiyor ..benim gibi bayram sonrası na kalan varmi
Merhaba iki başarısız aşılama sonrası tüp bebek sürecine başlayacağım fakat iki üç gün önceden regl oldum.yarin hastaneye gideceğim ama muhtemel bayram tatiline rastlıyorum...bı ar daha ki aya kalıcak zaman da geçiyor ..benim gibi bayram sonrası na kalan varmi
Hiç aceleye getirmeyin.
Biliyorum çok zor ama düzgün olması daha önemli.
10 sene sonra tüp bebekle şimdi 11 haftalık oldum ben.
Ben direk taze transfer istemiştim doktorum olmaz dondurulmuş gerek dedi.
Bir ay yumurta topladık/ bir ay bekledik/ üçüncü ay transfer oldu. İlkte pozitif oldu şükür.
Bol bol yeşil mercimek/ somon/ ceviz/ incir tüketin.
Yürüyüş yapın her gün yarım saat. Su için.
Hiç aceleye getirmeyin.
Bir ay yumurta topladık/ bir ay bekledik/ üçüncü ay transfer oldu. İlkte pozitif oldu şükür.
Hakikaten zor surecler çeken bilir...sizinde çokça zaman olmuş ama şükür sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah tatlis bebek...bende 6 yıl olucak evleneli hiç hamile kalamadim.iki basarisiz aşılama oldum...evet yeme içmeler önemli ..inşallah tüp Bebek de ümidim var yarın gideceğim bakalım Dr ne der..ama tahminen bı dahaki ay olur..yarın başlasam ignelere tatil giriyor dimi
Hiç aceleye getirmeyin.
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misisniz bende tedaviye başladım hayırlısıyla siz nerede tedavi oluyorsunuz
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misisniz bende tedaviye başladım hayırlısıyla siz nerede tedavi oluyorsunuz
Tabi ederim. Herzaman duamda bütün bekleyen isteyenler. 10 sene bekledim.
İnşaAllah rabbim seninde kucağını doldursun bir an önce pozitifi gör sağlıkla hayırla.
Ben Miel Clinicte olmuştum. Doktorum Soner Düzgüner adı. İstanbulda.
İnşaAllah rabbim seninde kucağını doldursun bir an önce pozitifi gör sağlıkla hayırla.