- 15 Nisan 2021
- 820
- 399
- 33
- 27
- Konu Sahibi Sunny_life
-
Bence hiç üzülmeyin çünkü ohss riski daha kötü. Benim transferimde ertelendi doktorum bu şekilde tutma olasılığının düşük olduğunu ya da tutsa bile sıkıntılı bir gebelik olabileceğini söylemişti. Yani ertelenmesi sizin için daha iyi olabilir
Cevabınız için teşekkür ederimBence hiç üzülmeyin çünkü ohss riski daha kötü. Benim transferimde ertelendi doktorum bu şekilde tutma olasılığının düşük olduğunu ya da tutsa bile sıkıntılı bir gebelik olabileceğini söylemişti. Yani ertelenmesi sizin için daha iyi olabilir
Aminn inşallahCevabınız için teşekkür ederimSizin içinde Rabbim en hayırlısını versin hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun . Sizin kaç yumurtanız oluşmuştu?
Amin inşallahAminn inşallah20 yumurta toplanmıştı. Hatta ben ilk adetim de hala iyileşememiştim ikinciyi bekledik. İkincide histeroskopi yapmaya karar verdik şimdi 3.adeti bekliyoruz bende üzülmüştüm çok zaman geçti aradan diye ama şimdi içim rahat en azından sorunları çözerek ilerliyoruz. İnşallah Rabbim kimseyi eli boş çevirmesin
İnşallahh hepimiz için hayırlısı olsun hayırlısıyla sağlıkla nasip olsunAmin inşallahÇok doğru söylüyorsunuz bu şekilde olmasının da bir sebebi var her şeyin bir zamanı var en azından içiniz rahat bir sekilde sonucu beklersiniz . Özelde mi başladınız tedaviye hangi şehir?
Ben inanıyorum ki bunca emeğinizin bekleyişimizin sonucunu en güzel sekilde alcazİnşallahh hepimiz için hayırlısı olsun hayırlısıyla sağlıkla nasip olsunaynen özelde olmuştu benimki memorialde
İnşallahh hayırlısıylaBen inanıyorum ki bunca emeğinizin bekleyişimizin sonucunu en güzel sekilde alcazben de memorialde yaptıracaktım ama benim yaşadığım yerde en iyi tüp bebek uzmanı system hastanesinde
Merhaba histeroskopiden nekadar sonra adet oldunuz acaba ilk adetiniziAminn inşallah20 yumurta toplanmıştı. Hatta ben ilk adetim de hala iyileşememiştim ikinciyi bekledik. İkincide histeroskopi yapmaya karar verdik şimdi 3.adeti bekliyoruz bende üzülmüştüm çok zaman geçti aradan diye ama şimdi içim rahat en azından sorunları çözerek ilerliyoruz. İnşallah Rabbim kimseyi eli boş çevirmesin
Benim de 15 yumurta toplanmıştı ohss riskine karşı ertelenmişti e2 değerim yüksek çıktığı içinSelam arkadaşlar ilk defa bir konu açıyorum tecrübeleriniz benim için çok önemli. 2 yıldır evliyim ve sebebsiz infertilite teşhisi kondu. Daha önceden bir aşılamam var ama malesef olumsuz sonuçlandı. Bu ay tüp bebek tedavisine başladık Allah izin verirse çarşamba günü yumurtalarımın toplanması planlanıyor. Kafamı karıştıran konu şu an 15 i geçkin yumurtam var her şey yolunda gider ve transferim olursa fazla yumurtam oluştuğu için transferim sonraya ertelenir mi ? Hemen olsun istiyoruz sabırsızlanıyoruz bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
O zaman yumurta toplamadan sonra tekrardan e2 bakılıp ona göre mi karar veriliyorBenim de 15 yumurta toplanmıştı ohss riskine karşı ertelenmişti e2 değerim yüksek çıktığı içinben zaten korkuyprdum ohss olmaktan o yüzden ertelensin istiyordum gerçi olmadım çok şükür ama yine de ertelemk daha mantıklı geliyor bana
Opuya 2 gün kala e2 ye bakılmışyı ona göre çatlatma iğnemi değiştirmişti doktorO zaman yumurta toplamadan sonra tekrardan e2 bakılıp ona göre mi karar veriliyoriyi ki olmamışsınız tehlikeli bir şey transfer ne zaman peki yada oldunuz mu hakkınızda hayırlısı olsun ☺
Gerçekten çok zoe bir süreç hem maddi hem manevi açıdan pskolojiyi çok etkiliyor iğneler olsun kötü bir şey olacak korkusu Allah sabır versin hepimize inşallah bu sefer meleğinize kavuşursunuz hepimiz kavuşuruzOpuya 2 gün kala e2 ye bakılmışyı ona göre çatlatma iğnemi değiştirmişti doktormayıs ayında olmuştum ben opu yu. 2 negatif oldu bu ay histeroskopi oldum korona aşısı da arada olmak istedim ekim sonu kasım gibi sil baştan başlıcaz herşeye sizin için de hayırlısı olsun inş
DAha 2 gün oldu histeroskopi yaptıralı bakalım ne zaman adet olurum hiç bilgim yokMerhaba histeroskopiden nekadar sonra adet oldunuz acaba ilk adetinizi
Hayır her hangi bir ücret ödemedik. Bu zorunlu dondurma işlemi olduğu için ekstra ücret çıkmıyorMerhabalar transfer ertelendiğinde ekstra bi ücret ödediniz mi acaba
Burada okumuştum bahçeci zorunlu olsada ekstra ücret alınıyor diyeHayır her hangi bir ücret ödemedik. Bu zorunlu dondurma işlemi olduğu için ekstra ücret çıkmıyo
Hee onu bilmiyorum isterseniz merkez ile görüşün. Ben ön görüşme yaparken sormuştum bunları.Burada okumuştum bahçeci zorunlu olsada ekstra ücret alınıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?