tabiki başlanır ben bütün tedavilerime 3. Gün başladımMerhaba tüp bebek tedavisi için iğnelere ilk adetimle birlikte başlanacaktı bu ay adetim 2 gün gecikti haftasonuna denk gelir diye korkuyorum ilk iki günü haftasonuna denk gelirse 3. Gün başlanabiliyor mu yoksa diğer aya mı kalır sorun oluyor mu böyle durum yaşayan var mı adeti bu süreçte gecikenler oldu mu
Aynı gün içinde reçete veriliyor mu verildiği gün genelde saat farkediyor mu şu saatte yapılacak diye bir prosedür var mıBaşlanır
Gittiğiniz gün ilacı verıyor alıyorsunuz hergun aynı saatte yapın die size gosterıyorlar zaten dozaj ayarlamayı falanAynı gün içinde reçete veriliyor mu verildiği gün genelde saat farkediyor mu şu saatte yapılacak diye bir prosedür var mı
Bana ilk gün gel deyince bende o gün başlanacak diye düşündüm gecikirse diğer aya ertelenir diye korktum zaten kıştan beri hep bir sebeple erteleniyor artık beklemek zor geliyortabiki başlanır ben bütün tedavilerime 3. Gün başladım
İçimi rahatlattiniz teşekkür ederim inşallah yine sorun çıkmaz artık bir sonuca varmak istiyorumGittiğiniz gün ilacı verıyor alıyorsunuz hergun aynı saatte yapın die size gosterıyorlar zaten dozaj ayarlamayı falan
İlk kez mi tüp bebeğe başladınızİçimi rahatlattiniz teşekkür ederim inşallah yine sorun çıkmaz artık bir sonuca varmak istiyorum
Evet ilk bu kışta başladım hala devam ediyor bu ay başlayacaz inşallah iğnelere adet olursam bu ayda gecikeceği tuttuİlk kez mi tüp bebeğe başladınız
Stres yapmayın tüp bebek ha diyince olmuyor zaten yumurta büyütme toplama derken belki transfer için beklemek isterse doktorunuz bekletir . Eylülde yumurta toplandı aralıkta transfer oldu mesela benım .Evet ilk bu kışta başladım hala devam ediyor bu ay başlayacaz inşallah iğnelere adet olursam bu ayda gecikeceği tuttu
Evet galiba stresten olamıyorum bu ay yoksa normalde düzenli olurum aslında hep bir prosedür rapor belge eksikliğinden ertelendi bende sıkıntı olmamasına rağmen bakalım başlayınca nasıl bir yol izlenecek tabiki sonuç güzel olsun da ne zaman olacağı farketmez sadece içimdeki heyecanlı bekleyişe engel olamıyorumStres yapmayın tüp bebek ha diyince olmuyor zaten yumurta büyütme toplama derken belki transfer için beklemek isterse doktorunuz bekletir . Eylülde yumurta toplandı aralıkta transfer oldu mesela benım .
Dua edin gelişmiş embrıyolarınız olussun
Bitane doğal oldu.Evet galiba stresten olamıyorum bu ay yoksa normalde düzenli olurum aslında hep bir prosedür rapor belge eksikliğinden ertelendi bende sıkıntı olmamasına rağmen bakalım başlayınca nasıl bir yol izlenecek tabiki sonuç güzel olsun da ne zaman olacağı farketmez sadece içimdeki heyecanlı bekleyişe engel olamıyorum
Sizin ilk mi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Yaa çok güzel ikiz mi yoksaBitane doğal oldu.
Şimdi hamileyim bu bebişlerim tüp bebek
Evet elhamdülillah Rabbim yüzümüze baktı aratmadı çokYaa çok güzel ikiz mi yoksa
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi ilki doğal oldu ikincisinde ne sıkıntınız oldu peki tüp bebeğe başvurmak içinEvet elhamdülillah Rabbim yüzümüze baktı aratmadı çok
Sprayl enfeksiyon yapmıştı tüplerimi tıkamısRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi ilki doğal oldu ikincisinde ne sıkıntınız oldu peki tüp bebeğe başvurmak için
Anladım çok şükür Rabbim en güzel şekilde nasip etmiş tedaviyle darısı başımızaSprayl enfeksiyon yapmıştı tüplerimi tıkamıs
İnşallah sizinde güzel haberlerinizi okuruzAnladım çok şükür Rabbim en güzel şekilde nasip etmiş tedaviyle darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?