Tüp bebek tedavisinde Adet gecikmesi ve Tüp Bebek iğneleri ile ilgili bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Eflinaz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
120
40
13
30
Merhaba tüp bebek tedavisi için iğnelere ilk adetimle birlikte başlanacaktı bu ay adetim 2 gün gecikti haftasonuna denk gelir diye korkuyorum ilk iki günü haftasonuna denk gelirse 3. Gün başlanabiliyor mu yoksa diğer aya mı kalır sorun oluyor mu böyle durum yaşayan var mı adeti bu süreçte gecikenler oldu mu

tabiki başlanır ben bütün tedavilerime 3. Gün başladım

Aynı gün içinde reçete veriliyor mu verildiği gün genelde saat farkediyor mu şu saatte yapılacak diye bir prosedür var mı
Gittiğiniz gün ilacı verıyor alıyorsunuz hergun aynı saatte yapın die size gosterıyorlar zaten dozaj ayarlamayı falan

tabiki başlanır ben bütün tedavilerime 3. Gün başladım
Bana ilk gün gel deyince bende o gün başlanacak diye düşündüm gecikirse diğer aya ertelenir diye korktum zaten kıştan beri hep bir sebeple erteleniyor artık beklemek zor geliyor

Evet ilk bu kışta başladım hala devam ediyor bu ay başlayacaz inşallah iğnelere adet olursam bu ayda gecikeceği tuttu
Stres yapmayın tüp bebek ha diyince olmuyor zaten yumurta büyütme toplama derken belki transfer için beklemek isterse doktorunuz bekletir . Eylülde yumurta toplandı aralıkta transfer oldu mesela benım .

Dua edin gelişmiş embrıyolarınız olussun

Evet galiba stresten olamıyorum bu ay yoksa normalde düzenli olurum aslında hep bir prosedür rapor belge eksikliğinden ertelendi bende sıkıntı olmamasına rağmen bakalım başlayınca nasıl bir yol izlenecek tabiki sonuç güzel olsun da ne zaman olacağı farketmez sadece içimdeki heyecanlı bekleyişe engel olamıyorum
Sizin ilk mi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bitane doğal oldu.

Şimdi hamileyim bu bebişlerim tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…