Tüp bebek tedavisinde bir tane folikul göründü

Ksry68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
35
5
86
37
Yaşım 34 amh 0,48. Tüp bebek tedavisine başladık sadece bir tane folikul göründü.doktorum eğer buyumezse iptal edicez tedaviyi dedi. Bu durumda olup daha sonra ki denemede fazla yumurta çıkan oldu mu

Aynı durumu yaşayan yada tanıdığı olan yok mu. Çok moralim bozuk bir umut ışığı varmı

Canım yaşamadım ama folikül sayısının bazı aylarda değiştiğini duydum moralini bozma doktorun izin verirse bitkisel macunlardan kullansan işe yaradığını söyleyenler var

Folekul çıkmayıp daha sonra ki denemede çıkan da tek yumurta ile gebelik elde eden de çok insan tanıdım. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen hep pozitif düşünün 🌹

Aynı durumu yaşayan yada tanıdığı olan yok mu. Çok moralim bozuk bir umut ışığı varmı
Her ay değişiyor bi ay olmaz sonra ki ay bakarsın 2 3tane çok iyi olur hiç merak etme…Arı bal polen kullan her sabah bir tatlı kaşığı tahta kaşıkla ya da plastik kaşıkla tüket

Yaşım 34 amh 0,48. Tüp bebek tedavisine başladık sadece bir tane folikul göründü.doktorum eğer buyumezse iptal edicez tedaviyi dedi. Bu durumda olup daha sonra ki denemede fazla yumurta çıkan oldu mu
benim aynı durum oldu haziran ayında iptal ettik sadece 2 yumurta büyüdü 18m 19m. Buda şanlı azaltır dedi ara verdik cuma gidicem bakalım nasıl yumurtalarım tedaviye başlıcaz.. bu arada doktorum bana x1 diye bir vitamin verdi bitkisel toz seklinde onu kullanıyorum benimde yaşım cumartesi 34 olucak bu arada♥️🙏

Bız tek yumurtayla devam ediyoruz benim de cuma kontrolüm var. İptal etmeyi siz mi istediniz.

Back
X