TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE D VİTAMİNİ

tüp ve d vitamini?

• Ankete Katılan
    7

ayazim1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
130
58
Arkadaşlar meraba tüp bebek tedavisine başlıyoruz nasipse bu ay fakat dr. bana ısrarla d vitaminime baktırmamı istedi. cidden cok düşük çıktı d vit. yetmezliğim varmış peki sizden böyle birşeyler istendimi.

Merhaba Canim

Evet d Vitamini cok önemli yumurta kalitesi icin cok önemliymis.

Bendede ilk ona baktilar 3 aydir hap aliyorum.

Merhaba Canim

Evet d Vitamini cok önemli yumurta kalitesi icin cok önemliymis.

Bendede ilk ona baktilar 3 aydir hap aliyorum.

MERHABA CANIM
ÇOK İLGİNÇ DEĞİLMİ? HEKİMİN BİRİ NE ALAKA DİYOR DİĞERİ EVET ÇOK ÖNEMLİ DİYOR. PEKİ İLAÇ OLARAK NE ALIYORSUN? VE BU İLAÇ SENCE ARTIŞ YAPTIMI SENDE FARK OLDUMU 3 AYDIR.

Evet Bende sasiyorum:-/

Evet artti haftada 1 tane dekristol 20.000 hapi aliyorum .
Iyi gösteriyor kanimda ama almaya devam diyor dr.

Yok
Canim Ben almanyadan orda tedavi oluyorum :KK66:
Yarin son ignem sali günüdü yumurtalar toplanicak hakkimizda hayirlisi..

İki kez persembeden persembeye deviT3 ampul karıştırdım meyve suyuna doktorum fazlasına gerek yok dedi. Bi hafta sonra cuma transfer oldum. Bugün üçüncü günü daha. Hayirlisinı versin allah

İki kez persembeden persembeye deviT3 ampul karıştırdım meyve suyuna doktorum fazlasına gerek yok dedi. Bi hafta sonra cuma transfer oldum. Bugün üçüncü günü daha. Hayirlisinı versin allah

canımm bugün transferin gerçekleşcek inşallah rabbim bu transferden seni mutlu huzurlu kılarda hayırlı uzun ömürlü evlad nasip eder.

Yarin yumurtalarim toplanacak lüften dua edermisiniz hersey yolunda gittsin diye?
pardon canım tarih hatası ismin neydi yazarsan ismen dua edeyim. biliyomusun bende 10 gün sonra gidiyorum tedaviye başlıyoruz ama tek duam şimdilerde kendiliğinden hamile kalıp oraya gitmemek. çok korkum var

Cok Tsk ederim sordugun Icin Allah razi olsun.

Iyi gecti agrim var biraz ama dayanikli:KK66:

7 Yumurta toplandi bugün Doktorum aricak ve kac tanesi döllendigini söylicek Insallah en fazla 2 tanesi döllenir:-/
Hersey yolundaysa yarin Transfer olucak Insallah :-/

canımmmm çok sevindim inşalla en sağlıklı olanlar döllenirde tutunuverir içine bak bu dönemde nar suyu diye duymuştum ama ne kadar doğru bilememdim pr. dr. i.adnan saraçoğlu söyliyodu tv'de nar suyu endomeriyumu kalınlaştırdığı için bebeğin tutunmasını sağlar diyodu. bir bak derim ama çok erken değilmi 5.günde transfer ediliyor diye biliyorum. birde genetik test yaptırdın mı? en sağlıklı olanlar öyle seçiliyomuş

Cok Tsk ederim hakkimizda hayirlisi olsun..
7 yumurtalarim 4ü döllenmis ve gelismis
Yarin allahim izniyle Transfer olucak..

Evet nar suyunu duydum alicam ve ananas ve findig fistikda cok iyiymis Vallah herseyi denicem..

Yok 5. günde yapabilirsin Transfer 2 yada 3 günde sana ve Doktora bagli..
Bizim Doktor diyoki ne cabuk rahime dönerse okadar iyi yumurta Icin..

Sende ne Haber Var Canim ?

Cok Tsk ederim hakkimizda hayirlisi olsun..
7 yumurtalarim 4ü döllenmis ve gelismis
Yarin allahim izniyle Transfer olucak..

Evet nar suyunu duydum alicam ve ananas ve findig fistikda cok iyiymis Vallah herseyi denicem..

Yok 5. günde yapabilirsin Transfer 2 yada 3 günde sana ve Doktora bagli..
Bizim Doktor diyoki ne cabuk rahime dönerse okadar iyi yumurta Icin..

Sende ne Haber Var Canim ?[/QU
TAMAM CANIM BENİM İNŞALLAH BENDE 1 HAFTAYA ADET OLURUM VE 2.GÜN GİDİYORUM. ÇOK TUHAFIM ASLINDA İÇİMDE GARİP DUYGULAR VAR. İNŞALLAH BAŞARI İLE SONUÇLANIR HERŞEY SANA YAZICAM AMA SENDE BANA HABER VER MUHAKKAK SENDEN HABER BEKLİYORUM.

X