- 31 Mart 2015
- 92
- 37
- 3
- Konu Sahibi ayazim1985
Tsk ederim
Suan tutmuyorum:-(
Insallah bebislerimin birisi tutunur:-/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
D VİTAMİNİ ÇOK ÖNEMLİYMİŞ YUMURTA KALİTESİ İÇİN BENİM 6 ÇIKMIŞTI AMPUL KULLANDIM BİR DOZ ŞİMDİ BUGÜN 2. DOZ AMPUL UYGULUCAZ VE İLERDE DE MUHTEMELEN İLAÇLA DESTEKLİCEZ. SİZİN DE İLK DENEMEMİ OLUCAK?İNŞALLAH OLUR İNŞALLAH SİZDE BİZDE ELİMİZ BOŞ GÖZÜMÜZ YAŞLI DÖNMEYİZ BU YOLDAN RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.Ben de tüp bebek tedavisine başladım d vitaminim 15 çıkmış düşük sanırım Dr yeni ilaç verdi. Tedavide başladı. D vitamini kullanmaya gec kaldım sanirim
CANIMMM NE OLDU SONUC BELLİ OLDUMU? İNŞALLAH HAYIRLI HABER VERİRSİNTsk ederim
İnsallah guzel haberler alalım. Benim de ilk denemem bugün e2 ve USG bakıldı. Tedaviye devam...bana zentius d diye bir çiğneme tableti verdi. Mutlaka kullan dedi ben hipogonadizm olduğum için kemik erimesi riskide var zaten. Mutlaka d vitamini almaliymisim. Sen tedavinin kaçıncı gününde sin? Ben 2 temmuzda baslamistimD VİTAMİNİ ÇOK ÖNEMLİYMİŞ YUMURTA KALİTESİ İÇİN BENİM 6 ÇIKMIŞTI AMPUL KULLANDIM BİR DOZ ŞİMDİ BUGÜN 2. DOZ AMPUL UYGULUCAZ VE İLERDE DE MUHTEMELEN İLAÇLA DESTEKLİCEZ. SİZİN DE İLK DENEMEMİ OLUCAK?İNŞALLAH OLUR İNŞALLAH SİZDE BİZDE ELİMİZ BOŞ GÖZÜMÜZ YAŞLI DÖNMEYİZ BU YOLDAN RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.
CANIMMM NE OLDU SONUC BELLİ OLDUMU? İNŞALLAH HAYIRLI HABER VERİRSİN
ALLAHIMMM ÇOOKKK ŞÜKÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR GÖZÜNN AYDINNN HAYIRLISIYLA AL KUCAĞINA İNŞALLAH HEMEN DUALARA BAŞLA 11 FELAK 11NAS 11 AYETEL KÜRSİ 11FATİHA 11 İHLAS SURELERİNİ HERGÜN 11 DEFA OKU BU SURELERİ Bİ HOCA DEMİŞTİ BİİZNİLLAH SİHRİ BİLE BOZAR DİYE.Sagol Canim
Allahim bu mübarek ayda yüzümüzü güldürdü Evet hamileyim :)
Tuttu bebislerimin birisi![]()
BENİM TEDAVİM BAYRAM SONRASINA KALDI DİREK İĞNELERE BAŞLANICAK,İnsallah guzel haberler alalım. Benim de ilk denemem bugün e2 ve USG bakıldı. Tedaviye devam...bana zentius d diye bir çiğneme tableti verdi. Mutlaka kullan dedi ben hipogonadizm olduğum için kemik erimesi riskide var zaten. Mutlaka d vitamini almaliymisim. Sen tedavinin kaçıncı gününde sin? Ben 2 temmuzda baslamistim
BANA DOC. DR DEMİŞTİ BAKTIR EKSİKLİĞİ BÜYÜK ENGEL DİYE BAKTIRDIM YETMEZLİĞİ ÇIKTI BENDE HAKLIYMIŞ GÜN IŞIĞI GÖRMÜYORUZ Kİ İŞ YERİNDE. BAŞKA Bİ DR. SORDUM ODA NE ALAK YA DEDİ AMA SONUCA ODA ŞAŞKIN BENCE KENDİN BAKTIR DERİMKizlar merhaba benim bir tane negatif tüp bebek denemem var ama ozaman d vitamini eksikliğine falan bakmadilar 2.yi düşünüyorum doktorum bahsetmesi böyle bireyden acaba kendim mi yaptirsam siz ne kadar doz kullandiniz kaç ampul aldiniz
Tamam baktirayim be.sen kaç ampul kullanmistin DEVİT 3 mu kullandinBANA DOC. DR DEMİŞTİ BAKTIR EKSİKLİĞİ BÜYÜK ENGEL DİYE BAKTIRDIM YETMEZLİĞİ ÇIKTI BENDE HAKLIYMIŞ GÜN IŞIĞI GÖRMÜYORUZ Kİ İŞ YERİNDE. BAŞKA Bİ DR. SORDUM ODA NE ALAK YA DEDİ AMA SONUCA ODA ŞAŞKIN BENCE KENDİN BAKTIR DERİM
EVET DVİT YARIM DOZ Bİ YAPTIRDIM YARIM DOZ DAHA YAPTIRICAMTamam baktirayim be.sen kaç ampul kullanmistin DEVİT 3 mu kullandin