Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek tedavisinde dondurulmus embiryo tutma sansi ne kadar..?

Mhgcgy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
78
24
3
35
Mrb bayanlar araniza yeni katildim ilk tup bebek denemesi icerisindeyim 21 yumurta toplandi 8 döllenip 7 tanesi embiryo olustu ve pko hastasiyim surekli kis uretiyorum kislerim oldugu icin 3 tane embryo dondurulmaya meyilli oldugu icin dondurdu doktorm ve su an kislerle mucadele ediyorum bnim gibi olan var mi 21 embryodan 3 kalmasi norml mi ve tutma sansi yuksek olrmu bilgilendrrsenz sevnrm surekli dusunuyrm ..

Benimde donduruldu canım 18 toplandı 10 döllendi 6 tanesi donduruldu 5.gün ama ben pko değilim doktorum rahim dinlendirerek daha başarılı oluyoruz dedi yani bazı doktorların tedavi yöntemi bu vücut o ilaç etkilrini atınca tutma şansı yükseliyormuş, bakalım aralık ayında transferim olcak görcez inşallah başarılı olur tutunurlar :KK68: :dua:

Benimde donduruldu canım 18 toplandı 10 döllendi 6 tanesi donduruldu 5.gün ama ben pko değilim doktorum rahim dinlendirerek daha başarılı oluyoruz dedi yani bazı doktorların tedavi yöntemi bu vücut o ilaç etkilrini atınca tutma şansı yükseliyormuş, bakalım aralık ayında transferim olcak görcez inşallah başarılı olur tutunurlar :KK68: :dua:
Ayy ins rabbim hepimize nasip etsin bekliyorum bende heycanla

Neden 6. Güne kadar beklettiler ki acaba ben en geç 5. Gün donduruluyor diye biliyorum
Aslinda 4.gun dondurulckti gelisimi guzel devam edio dedi 6.gun dondurdu gelisimi guzel giden 7 embiyo neden 3 donsun ki madem iyi guzel gelisiyor demi

Aslinda 4.gun dondurulckti gelisimi guzel devam edio dedi 6.gun dondurdu gelisimi guzel giden 7 embiyo neden 3 donsun ki madem iyi guzel gelisiyor demi
Aynen benimde aklıma takıldı acaba hepsinin blastokist olmasını mı bekledi onlardanda 3 tanesi olmuştur

Hakkımızda hayırlısı olsun benim yaş 29 1.5 yıllık evliyim tek yumurtalıgım var ve tüplerim alındı o ýüzden tüp bebek çünkü başka şansım yok:işsiz: ama çok şükür Rabbim e yinede bir yolu var işte

Son düzenleme:
Allah nasip ederse tek yumurtaylada hamile kalinir ilac kullanmadn zaten tek yumurtada yumurta olurmus
Tüplerimde sıvı biriktiği için aldı doktorum normal olma ihtimalim hiç yok artık ama bize debu kapıyı açmış Rabbim Elhamdülillah bu da benim imtihanım

Tüplerimde sıvı biriktiği için aldı doktorum normal olma ihtimalim hiç yok artık ama bize debu kapıyı açmış Rabbim Elhamdülillah bu da benim imtihanım
Aynen dagina göre kar benimde kislerim surekli buyuyor basit kis ama 6 7 8 cm kadar buyuyen kislerim var ve hic bir anstezi almadan igneyi yumurtaligina saplayip icindeki su birikintisini 2 kez aldrdm belkide yine aldrcam bilmiyorum bin lira alio amelyata cektigim aci cabasi sabredyrz baklm hayrlsi olck ins

Zaten 18 tane yumurtam tek yumurtalığmda oluştu
Cok iyi benimde kislerim olusun ca 2 yumurtada 30 askin var dedi ama 21 topladi kucukleri buyudu yerini kisler aldi falan filan kisler buyuynce yumurtalar gelismiyor zatn yumurtaliklarim tembel olan yumurtada gelisip catlamasina kisler izin vermior

Back
X