Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Okuyup geçmeyin lütfen. 4 yıldır evliyim çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz en sonunda tüp bebeğe karar verdik ve başladık tedaviye. Eşim her şeyine tamam dersen çok iyi bir insan hiçbir sıkıntı yok. Ama tamam demediğinde düşüncesinin aksini söylediğinde ve direttiğinde senden kötüsü yok. Ufacık bir tartışmanin sonunda hakaretler üzerime yürümeler itip kalkmalar başlıyor. Ama ona göre tüm suçlu benim sussaymışım öyle zamanlarda hiçbir sorun olmazmiş. Ama hepimiz insanız bir anımız bir anımıza tutmuyor her zaman herşeye susamiyoruz ani anlık tepkiler verebiliyoruz. Ve ona göre bu yaptığı şiddet değil onun şiddet kavramı tokat tekme yumruk. Ordan oraya alıp itme tutmayi şiddetten saymıyor. Bu tarz olayları yaşadığımız da ise sonradan gönül alma falan da yok çünkü o haklı görüyor kendini ne bir özür nede başka bişe yok 4 5 gün aynı evin içinde küs kalma sonrasında hiç birsey olmamış gibi konuşma süreci. Ekonomik özgürlüğüm yok gidecek bir yerim yok bana sahip çıkacak ailem yok. Durum bu şekilde. Ayda bir bazen iki defa bu tarz şeyler yaşıyoruz ailesinde babasının annesine yaptığını sonrasında annesinin ondan korkup onun hizasına girdiğini görmüş bence o yüzden bana da aynı şeyleri yaşatarak sindirmeye çalışıyor beni ama benim o yapıda biri olmadığımı en başından beridir biliyodu. 3 yıl sevgililik döneminde tanıdı beni. 4 yılda evlilikte görmüş olmasına rağmen son iki yıldır bu şekilde davranıyor. Şimdi size sorum şu. Tüp bebek tedavisine başlamistik bir ay ertelendi ohss oldu vücudum pkodan dolayı ertelendi bir ay. Simdi de tekrar başladık tedaviye iki haftadır ilaçlar kullanıyorum cuma günü kontrolüm vardı. Bu sabah yine aynı şeyleri yaşattı bana. Bir yanım bosver gitme kontrole diyor. Bir yanımda o kadar ilaç kullaniyosun gitmesen nasıl olacak vücuduna yazık değil mi diyor. O kadar kararsız ve çaresiz hissediyorum ki kendimi anlatamam ne olursunuz bir fikir verin bana ne yapayım sizcee çok kötü durumdayım şuan bir fikre bir akıla ihtiyacım var