Tüp bebek tedavisinde Hsg filmi

av0kado

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
10
6
1
30
Merhaba hanımlar 🌸
1 yıl önce tüp bebek tedavisi oldum bebeğim tutunmuştu. Fakat 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Üzerinden 9 ay geçti bu ay transfer olmak istemiştim kürtaj olduğum için ve üzerinden uzun süre geçtiği için tüplerde sıvı birikimi olabilir vs. diye Doktorum tekrar rahim filmi çektirmemi istiyor en son 2023 Ocakta çektirmiştim rahim filmini birşey çıkmamıştı. Tedavi süreci bu şekilde olan var mı kafam çok karışık çektirmelimiyim? kararsızım 😢 bu konuda bilgisi yada deneyimi olanlar bilgi verebilir mi?

Merhaba hanımlar 🌸
1 yıl önce tüp bebek tedavisi oldum bebeğim tutunmuştu. Fakat 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Üzerinden 9 ay geçti bu ay transfer olmak istemiştim kürtaj olduğum için ve üzerinden uzun süre geçtiği için tüplerde sıvı birikimi olabilir vs. diye Doktorum tekrar rahim filmi çektirmemi istiyor en son 2023 Ocakta çektirmiştim rahim filmini birşey çıkmamıştı. Tedavi süreci bu şekilde olan var mı kafam çok karışık çektirmelimiyim? kararsızım 😢 bu konuda bilgisi yada deneyimi olanlar bilgi verebilir mi?
Çektir canım ben kürtajdan 4 ay sonra tekrar çektim bu ay transferim olucak daha sağlıklı olucaktır şükür benim açıktı ama birinden yavaş ilerleme olmuş doktorum sorun etmedi

Merhaba hanımlar 🌸
Yani açıklayacı yazayım bende mart ayında çift embriyo ile ikizlere gebe kaldım 7 haftalıkken kürtajla alındırlar temmuzun ortasında ise hsg çektirdim doktorum rahmin durumuna bakmak istedi yapışıklık varmı diye daha sağlıklı olur çünkü büyük rol oynuyor tutunmada yani doktorum istemeseydi ben isteyecektim böyle birşey

Çektir canım ben kürtajdan 4 ay sonra tekrar çektim bu ay transferim olucak daha sağlıklı olucaktır şükür benim açıktı ama birinden yavaş ilerleme olmuş doktorum sorun etmedi
İnşallah sağlıkla mutlu haberi alırsınız Allahın izniyle 🤲🏻 çektirmek iyi mi yani ilk başta bişey yok açıktı tüpler bazı doktorlar 2-3 yıllıksa yapmaya gerek yok diyor bilmiyorum kafam karışık emriyolarımızı başka bir hastaneye mi alsak dedik aklım karışık 😢

İnşallah sağlıkla mutlu haberi alırsınız Allahın izniyle 🤲🏻 çektirmek iyi mi yani ilk başta bişey yok açıktı tüpler bazı doktorlar 2-3 yıllıksa yapmaya gerek yok diyor bilmiyorum kafam karışık emriyolarımızı başka bir hastaneye mi alsak dedik aklım karışık 😢
Amin hepimiz güzel haberler alırız inşallah 🌸🫶🏻
Kürtajdan sonra istenilen birşey bu emin olmak için sonra tutunma olmazsa diye garantiye aldı doktorum işini tabi her doktor farklı ama devlet hastanelerinde de çekiliyor özelde çektiremiyecekseniz ben ilkini şehit hastanesinde çektirmiştim ücretsiz şimdi tekrar bence baktırın açıktır inşallah sorun yoktur tetik amaçlı istiyorlar işte eğer kafanıza uymuyorsa taşıyın tabi maddi manevi yıpratıçı bir süreç bu ve ücretsiz taşımalar

Ama sizin ilki tutmuş Buda var
Ben değişmeyi düşünmüyorum tutmuştu nede olsa

Amin hepimiz güzel haberler alırız inşallah 🌸🫶🏻
Kürtajdan sonra istenilen birşey bu emin olmak için doktorlar sonra tutunma olmazsa diye garantiye aldı doktorum işini tabi her doktor farklı ama devlet hastanelerinde de çekiliyor özelde çektiremiyecekseniz ben ilkini şehit hastanesinde çektirmiştim ücretsiz şimdi tekrar bence baktırın açıktır inşallah sorun yoktur tetik amaçlı istiyorlar işte eğer kafanıza uymuyorsa taşıyın tabi maddi manevi yıpratıçı bir süreç bu ve ücretsiz taşımalar
Amin inşallah 🤲🏻 🌺 yaşadığım şehirde tek devlet hastanesi var orasıda çekmiyor mecbur herşeyimi özelde yaptırıyorum maddi manevi yorucu gerçekten Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻 🌸 sizin doktorunuz kim hangi ilde

Ama sizin ilki tutmuş Buda var
Ben değişmeyi düşünmüyorum tutmuştu nede olsa
Aslında memnunum doktorumdan çok temkinli ilerliyor fakat bize herşeyi son anda söylüyor memlekette yaptırıyoruz ve doğu görevindeyiz o yüzden git gel zor oluyo bizim için bazı şeylerde iletişim sıkıntısı yaşıyoruz çünkü direk doktorla değil hemşire ile görüşüyoruz onlar doktora soruyo bize dönüyo saçma sapan bir döngü

Amin inşallah 🤲🏻 🌺 yaşadığım şehirde tek devlet hastanesi var orasıda çekmiyor mecbur herşeyimi özelde yaptırıyorum maddi manevi yorucu gerçekten Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻 🌸 sizin doktorunuz kim hangi ilde
Ben İzmir şehir hastanesinde Ocak ayında çektirmiştim oda araya tanıdık koyarak zamanlama kısaydı çünkü biliyorsunuz adetin 4-5. Günleri çekilebilecek film bu anarstesiz çektirmiştim bu yeni çekitirdiğimi de özlede anestezi alarak çektirdim benim doktorum Kıbrıs’ta 🥰 İbrahim tekin

Aslında memnunum doktorumdan çok temkinli ilerliyor fakat bize herşeyi son anda söylüyor memlekette yaptırıyoruz ve doğu görevindeyiz o yüzden git gel zor oluyo bizim için bazı şeylerde iletişim sıkıntısı yaşıyoruz çünkü direk doktorla değil hemşire ile görüşüyoruz onlar doktora soruyo bize dönüyo saçma sapan bir döngü
Bizimde öyle hemşire ile görüşüyoruz bizde de o sorun var

Ben İzmir şehir hastanesinde Ocak ayında çektirmiştim oda araya tanıdık koyarak zamanlama kısaydı çünkü biliyorsunuz adetin 4-5. Günleri çekilebilecek film bu anarstesiz çektirmiştim bu yeni çekitirdiğimi de özlede anestezi alarak çektirdim benim doktorum Kıbrıs’ta 🥰 İbrahim tekinevet

Ben İzmir şehir hastanesinde Ocak ayında çektirmiştim oda araya tanıdık koyarak zamanlama kısaydı çünkü biliyorsunuz adetin 4-5. Günleri çekilebilecek film bu anarstesiz çektirmiştim bu yeni çekitirdiğimi de özlede anestezi alarak çektirdim benim doktorum Kıbrıs’ta 🥰 İbrahim tekin
Evet devlette ve üniversitelerde sıra bulmakta sıkıntı o yüzden bizimde ona zaman yok görevden dolayı inşallah Mutlu haberi alırızda sağlıkla kucağımıza da alırız o herşeye değer 🤲🏻🌸

Evet devlette ve üniversitelerde sıra bulmakta sıkıntı o yüzden bizimde ona zaman yok görevden dolayı inşallah Mutlu haberi alırızda sağlıkla kucağımıza da alırız o herşeye değer 🤲🏻🌸
İnşallah güzel bir yıl olur bize 💐🥲🌸 üzüntümüzü saracak yıl olsun 🐣🫂

Bu arada hsg çekiştirince pazarlık yapın bence biz burada 16 binden 12ye indirdik pazarlık ile özel bir merkezdi görüntüleme merkezi çektirmeyi ihmal etmeyin büyük rol oynuyor HSG 🐣

Hadi ya pazarlık yapıldığını bilmiyordum konuşacağım doktorum ile teşekkür ederim. 🙏🏻🌺
Benim eşim yaptı sıkı pazarlıkçı kendisi 🤷‍♀️ bazen utanıyorum bu durumdan😅 ama işede yarıyor farklı yerden çektirdim yani çoğu yeri eşim arayıp önceden ücret sordu çekilip çekilmediğini sordu öyle bulduk googleden araştırıp

Benim eşim yaptı sıkı pazarlıkçı kendisi 🤷‍♀️ bazen utanıyorum bu durumdan😅 ama işede yarıyor farklı yerden çektirdim yani çoğu yeri eşim arayıp önceden ücret sordu çekilip çekilmediğini sordu öyle bulduk googleden araştırıp
Bende yarın araştırıp arayacağım çevre illeri ortalama ne kadar bi öğreneyim en son arkadaşım 7 bine çektirdi 4 5 ay önce şimdi ne kadar oldu hiç bilmiyorum

Bende yarın araştırıp arayacağım çevre illeri ortalama ne kadar bi öğreneyim en son arkadaşım 7 bine çektirdi 4 5 ay önce şimdi ne kadar oldu hiç bilmiyorum
Cok iyi fiyatı evet araştırmadan çektirmeyin fiyat oynuyor emin olun çok farklı sayılar söylendi bize gayette güzel net çekilme oldu Uygun olanı
seçtiğimiz sıra umarım gönlünüzce olur herşey 💐

Cok iyi fiyatı evet araştırmadan çektirmeyin fiyat oynuyor emin olun çok farklı sayılar söylendi bize gayette güzel net çekilme oldu Uygun olanı
seçtiğimiz sıra umarım gönlünüzce olur herşey 💐
Teşekkür ederim umarım 🙏🏻🫂 sizinde herşey gönlünüzce olsun 🙏🏻🌸

Back
X