Merhabalar bende bir yıl önce başladım tüp bebek tedavisine 33 yaşındayım 4 embriyom oluştu benimde ilki negatif oldu ikinci tuttu ama düşükle sonuclandı maalesef benimde embriyolarım 1. Kalite cok kaliteye takım ayın inan kısmet işi birazda1. Kalite 4 tanesi de. Çok umudum kırıldı. Hiç bir problem yoktu. Her gittiğimde herşey yolunda dediler her konu için. Tutmayınca dedim acaba tüplerde mi sıkıntı var. Şimdi denemeden önce yaptırmak istiyorum açıkcası.
Devlettemi cekildinz hsgAyrı bir merkezde aşılama, başka bir hastanede tüp bebek tedavisi gördüm. İki hastanede de hsg sonucumu istediler. Tüplerin tıkanık olup olmadığı ultrasonda veya kan tahlilinde görünmez bence, öyle olsaydı hsg olmazdıSiz transfer öncesi bu durumu görüşün bence içiniz rahat etsin ama tüp tıkanıklığı çok sık rastlanmıyor, embriyo kaliteniz neydi biliyor musunuz?
Ne kadar ara vermiştiniz 2 deneme arasında. Öyle tabi kısmet herşey. Diğerlerini denediniz mi? İMerhabalar bende bir yıl önce başladım tüp bebek tedavisine 33 yaşındayım 4 embriyom oluştu benimde ilki negatif oldu ikinci tuttu ama düşükle sonuclandı maalesef benimde embriyolarım 1. Kalite cok kaliteye takım ayın inan kısmet işi birazda
İlk transferim 2 nisandı diğeri mayısın son aylarıydı hiç ara vermedik yani düşükten sonra zaten 3 ay ara vermek istedi doktorum sonrasında transfer için gittim rahim filmi istedi cektirdik rahimde yapışıklık cıktı düşükten kaynaklı sonra histeroskopi ameliyatı oldum o ameliyattan sonrada zaten yine iki üç transfer yapamıyosun şimdi transfer zamanımın gelmesini bekliyorum allah nasip ederse çift embriyo koyduracagımNe kadar ara vermiştiniz 2 deneme arasında. Öyle tabi kısmet herşey. Diğerlerini denediniz mi? İ
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben hsg çektireyim. Bana bişey demediler ama içim rahat etsin. Doktor hemen önümüzdeki ay adetinde gel dedi. Gidicem bakalım.İlk transferim 2 nisandı diğeri mayısın son aylarıydı hiç ara vermedik yani düşükten sonra zaten 3 ay ara vermek istedi doktorum sonrasında transfer için gittim rahim filmi istedi cektirdik rahimde yapışıklık cıktı düşükten kaynaklı sonra histeroskopi ameliyatı oldum o ameliyattan sonrada zaten yine iki üç transfer yapamıyosun şimdi transfer zamanımın gelmesini bekliyorum allah nasip ederse çift embriyo koyduracagım
Çektirin tabikide Reglinin 9. Günü falan cekiliyor sanırım zaten regli olunca gel demiş doktorunuzdan isteyin siz tedavilerinizi devlettemi görüyorsunuzAllah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben hsg çektireyim. Bana bişey demediler ama içim rahat etsin. Doktor hemen önümüzdeki ay adetinde gel dedi. Gidicem bakalım.
Evet ege üniversitesinde. Çektirmeden içim rahat etmeyecek zaten.Çektirin tabikide Reglinin 9. Günü falan cekiliyor sanırım zaten regli olunca gel demiş doktorunuzdan isteyin siz tedavilerinizi devlettemi görüyorsunuz
Ege de hsg çekiliyor mu?Evet ege üniversitesinde. Çektirmeden içim rahat etmeyecek zaten.
Hiç bilmiyorum ki araştırıcam. Benden hiç istemedikleri için bilmiyorum. Ama kafama çok taktığım için özelde olmayı düşünüyorum. En azından içim rahat etsin. Aynı süreçleri tekrar tekrar yaşamak çok zor.Ege de hsg çekiliyor mu?
Aynı şekilde ben de takılmıştım bide beni üç farklı Dr gördüNeye göre istiyorlar acaba. Ege üniversitesinde tedavi olurke orada bir kaç hanımla tanışıp arkadaş olmuştuk. 3 tane arakadaşımdan da hsg istemişler. Onların da negatif çıktı. Dondurulmuş embriyo 4 tane boşa gitsin istemiyorum. Böyle bi durum olabilir diye istemeleri lazım aslında ama neye göre istiyorlar aklım çok karıştı
Ben Medical pointeyim benim baştan aşağıya hepsi para inanın kredi cekmelere doyamadimÇok garip ya. Cidden neye göre istiyorlar merak ediyorum. Yani ege üniversitesi diyorum güveniyorum ama işte bi türlü engel olamıyorum iç sesime. Siz nerdesiniz bilmiyorum ama izmirdeki 3-4 tane özel hastahaneyi aradım. 3 tanesi fiyat bilgisi vermedi. Karataş 4000 tl diyordelirmişler. Nasıl çektiricem ben şuan ki durumda imkansız hayır kesin çekilmesi lazım deseler mecbur yaptırıcam. Öyle de demiyorlar. Çok masraf yaptık bu ay. Şuan için çektiremem. Devlet hastahaneleri de yapar mı yaparsa ne zamana yapar kalakaldım.
Allah yardımcınız olsun ne diyim. Devlette neden düşünmediniz? Ege çok iyi bu konuda gayette ilgililer bi problem yaşamadım. Başarısızlığın sonucunu hastahaneye bağlamıyorum.Ben Medical pointeyim benim baştan aşağıya hepsi para inanın kredi cekmelere doyamadim
Şartları saglamiyodum rapor vs bir de hastanede çok tanıdık var kimsenin bilmesini istemedim zaten stresli bı süreç daha fazla stres olmak istemedimÇok garip ya. Cidden neye göre istiyorlar merak ediyorum. Yani ege üniversitesi diyorum güveniyorum ama işte bi türlü engel olamıyorum iç sesime. Siz nerdesiniz bilmiyorum ama izmirdeki 3-4 tane özel hastahaneyi aradım. 3 tanesi fiyat bilgisi vermedi. Karataş 4000 tl diyordelirmişler. Nasıl çektiricem ben şuan ki durumda imkansız hayır kesin çekilmesi lazım deseler mecbur yaptırıcam. Öyle de demiyorlar. Çok masraf yaptık bu ay. Şuan için çektiremem. Devlet hastahaneleri de yapar mı yaparsa ne zamana yapar kalakaldım
Allah yardımcınız olsun ne diyim. Devlette neden düşünmediniz? Ege çok iyi bu konuda gayette ilgililer bi problem yaşamadım. Başarısızlığın sonucunu hastahaneye bağlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?