Canım benim
Rapor işim tamam zaten. Emekli sandığına bağlıyım.İlaçlara burda başlayacak. Tetkiklerim burda olacak. Özel muayneye gidiyorum.Beni gönderdeki merkezde sadece yumurta toplama ve transfer işi yapılacak. Böyle güzelim işte. Kurum dışı sevk alıp gideceğim. İstanbuldan alacağım sevkide.Benim kurumdaki söylentite kimini ödemiş kimini ödememiş.Yani muallakta bu iş.Direk merkeze gitsem. ilaç masrafı artı orda kalmam gerecek, takipler vesayre çok zamanım gidecek. Maddi yönden nasıl olur bilmiyorum ama. Doktora tamam dedik ama. İstanbulu arayıp sormayı düşnüyoruz. Direk gelsek ne kadar ödememiz gerekir. Offfffff çok sıkıldım valla. Devletin ödeyeceğinden de vazgeçecem nerdeyse.Doktor sadece muayne ücreti alır diye düşünmüştüm. Ne olsa o yapmayacak tüp bebeği dedim. Ama adam istedi işte. Çare yok.AÇok zor iş canım ya. Allahım hergese maddi manevi yardımcı olsun
ANKARADA PEKİ İYİ MERKEZLER YOKMU. bu iş ilk ankarada denenmeye başlandı çünkü çok zor çünkü maddi külfetininde yaşanılan moral bozukluklarınında altından kalkmak.