Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Meraba canim benimde prolutex ignem ultragest fitilim ve estrofem kullaniyorum . Benimde 2.ci tedavim ve donmuş embrio tranaferim var bu cuma gunu inşallah saglicakla Tutunabilirler🤲🏻💟
Rabbim kimsenin elini boş cevirmesin cok zor bi süreç ilk tedavimi maglesef düsükle sonuclandirdim
Merhabalar iş telaşından iğnelerin halsizliğinden pek giremedim. Benim de yarın sabah 10da donmuş embriyom transferim olacak ilk denemem dualarınızı eksik etmeyin nolur

Merhabalar iş telaşından iğnelerin halsizliğinden pek giremedim. Benim de yarın sabah 10da donmuş embriyom transferim olacak ilk denemem dualarınızı eksik etmeyin nolur
Haydinnn inşallah 🤗 rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin...
Herkese hergun dua ediyorum. Şu yola giripde kimsenin eli kolu boş kalmasın inşallah 🤲

Guzel haberle dönersin inşallah canim benim Duâlarimiz seninle🤲🏻💟🥰 burda en guzel destek biz oluruz birbirimizee cunki ayni duygulari paylasiyoruz Cok zor ve yipratici bi sürec Rabbim yar ve yardimcimiz olsun

Guzel haberle dönersin inşallah canim benim Duâlarimiz seninle🤲🏻💟🥰 burda en guzel destek biz oluruz birbirimizee cunki ayni duygulari paylasiyoruz Cok zor ve yipratici bi sürec Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Allah razı olsun.. Tabiki de en büyük destek biz oluyoruz bura çok iyi geliyor bana 🤗

Hanımlar bir şey soracağım emriyolar donduruluyorken çift donduruluyormuş peki transfer de çözdürüldüğün de çift emriyo transferi mi oluyor yoksa diğeri tekrar donduruluyor mu
Soruyorlar kuşum. 35 üstü çift atıyorlar genelde ama sen ve eşin tek dediğinde tek atıyorlar.
Çift transferi yaş ileri olduğundan garanti olsun diye atıyorlar çünkü.

Back
X