Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Dün akşam bitti ilacım bakalım ne zaman olacak
Tüp brbekten başka çare yok mu.. içeriyi temizleseler de ilişki.periyodu uygulamalar olmuyor mu? Oylede hamile kalan var.

Bana bu tedavi hiç iyi gelmedi, hem negatif sonuç aldım hemde şimdi ayda iki defa yunurtluyorum iki aydır...? Tüpler de bağlı olunca yumurtalar boşa gidiyor bnm şuan 😞😞

Uygulasalar demeye calistim....
Hemen hemen üç yıldır tedavi sürecimiz var çok defa yumurta takibi yapıldı çatlatıldı aşılama yapıldı doktorum en son çare tüp bebeğe yönlendir di çünkü sorun bir tek bende değil eşimde de problemler var bu tüp bebek tedavisi benim için son nokta eşim de olmazsa artık hiç bir şey denemek istemiyor hakkımızda hayırlı olsun ne diyelim mevlam eğlerse güzel eğler 🙏

Doktor kafamı bulandirdi geçen gün gittik... Benm tüpleri o bağlamıştı, tekrar o açsın dedik. Adet bitimi gel dedi... Neden hocam hazır geldik yakın bı tarih verin hemen actiralim dedim.. hamile olabilirsin. Adet bitimi gel, gebelik için kan alalım negatifse operasyon yapalım dedi. İyi de bağlı tüpler nasıl pozitif olabilir ki dedimm... Olsun nolur nolmaz dedi.... 😳🥴

Doktor kafamı bulandirdi geçen gün gittik... Benm tüpleri o bağlamıştı, tekrar o açsın dedik. Adet bitimi gel dedi... Neden hocam hazır geldik yakın bı tarih verin hemen actiralim dedim.. hamile olabilirsin. Adet bitimi gel, gebelik için kan alalım negatifse operasyon yapalım dedi. İyi de bağlı tüpler nasıl pozitif olabilir ki dedimm... Olsun nolur nolmaz dedi.... 😳🥴

Neyin kafasını yaşıyor doktor acaba :( bilmiyorum senin gittiğin yer özel değil miydi daha önceki yerle aynı. Böyle bir şey mümkün değil Bi doktorun nolur nlmaz demesi enteresan. ,:(

İnşallah kendiliğinden kalırsın bende tekrar üzülmek istemiyorum bu sefer pozitif olacağına inandiriyorum kendimi

Neyin kafasını yaşıyor doktor acaba :KK43: bilmiyorum senin gittiğin yer özel değil miydi daha önceki yerle aynı. Böyle bir şey mümkün değil Bi doktorun nolur nlmaz demesi enteresan. ,:KK43:
Aynen bende sasirdim. Demek böyle oldu zamanında... Ya tam baglamadigi yada unuttugu oldu.

Back
X