Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Ben sizlerden bir gün sonra ilaçlara başladım, geriden geliyorum. Yetisicem ama size ins 🤭 valla büyümeleri normal mi onu da bilmiyorum. E2 964 çıktı benm de. Yavaş yavaş büyüyorlar demekki.
Benim e2 yüksek 3bin küsür ama ben pcos hastası olduğum için çok fazla küçük yumurta gelişti

Arkadaşlar Muğla'da yaşıyorum... Bu tüp bebek için verilen cetrodite adlı iğneyi nasıl temin ettiniz? Türkiye geneli ecza depolarinda bu iğne yok. Tedavim iptal olacak bu gidişle... 😞😞🙏🙏🙏 Yardımcı olursanız çok sevinirim....
Ben rahat buldum Elazığ'da. Hatta elimde 3 kutu da kaldı. Ama soğuk iğne olduğu için ulaştıramam

Dün opu oldum. 4 yumurta çıktı. Umarım embriyo olur ve transfer olabilirim. Önceki tedavilerimde hergün arayıp bilgi vermişlerdi. Bu sefer son gün arayacaklar. Stres içinde bekliyorum. 3. Denemem
Rabbim hayirli evlat nasip etsin. İnşallah bu sefer tutar. Ben zorlamicam şansımı 1 defa denicem. Oldu oldu... Olmadı kader kısmet dicem artık 😞

Rabbim hayirli evlat nasip etsin. İnşallah bu sefer tutar. Ben zorlamicam şansımı 1 defa denicem. Oldu oldu... Olmadı kader kısmet dicem artık 😞
Rabbim hepimizin gönlünde hayırlı olanı versin. Ben de denemem diyorum artık, sonra biraz dinlenip tekrar başlıyorum. En son geçen yıl denemiştim

Rabbim hepimizin gönlünde hayırlı olanı versin. Ben de denemem diyorum artık, sonra biraz dinlenip tekrar başlıyorum. En son geçen yıl denemiştim
Ben ceket atsan hamile kalan cinstendim son dogumumda tüpleri baglattim... Nerden bilebilrdim böyle olacağını. Çok yıpratan bı süreçmiş bu.
Zevk suyundan bile hamile kalmisligim var benm

Ben ceket atsan hamile kalan cinstendim son dogumumda tüpleri baglattim... Nerden bilebilrdim böyle olacağını. Çok yıpratan bı süreçmiş bu.
Zevk suyundan bile hamile kalmisligim var benm
Kusura bakma ama ne güzel diyeceğim🤭ben kimyasal bile olsa hamile kalmadım bu güne kadar

Caani gönülden istiyorum dilerim rabbim bu duyguyu yatmayan el açıp dua eden herkese tattirsin. 2 cocugumu büyütmek nasip olmadı. Son bebisim de vefat edince dayanamadim artık. Bit defa olsun denicem dedim

İkinci evliligim bu. Esimin hiç yok çünkü. Meğer bende bişey yasamamisim zaten. Herşey kursagimda kalmış.

Back
X