- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
- Konu Sahibi Cadiiii03443
Bende tüp bebeğe başlamadan önce içtim biraz duysallaşıyor insan bende öyle etki etmiştiYok canım tarlusal ben adet olabilmek için kullandım sıkıntısız bir hap

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tüp bebeğe başlamadan önce içtim biraz duysallaşıyor insan bende öyle etki etmiştiYok canım tarlusal ben adet olabilmek için kullandım sıkıntısız bir hap
Size haber geldi mi aradılar mı labaratuardanYok yakmayın inşallah bebişinizle mutlu günler yaşamayı nasip etsin inşallah rabbim
Benimde duygularım karmakarışık Bi ağlıyorum bi gereksiz yere sinirleniyorum
Ben Aradım döllenme gerçekleşmiş kaçı dollendi ne durumda dedim şuan erken yarın da tekrar bakalım Bi dedi 3 Gün ya transfer yada 5 e gidişi izleyecekler artık bilmiyorumBende tüp bebeğe başlamadan önce içtim biraz duysallaşıyor insan bende öyle etki etmişti![]()
İnşallahhhh ulaşır, abdestimi aldım transfer öncesi hepimize dua edeceğimGeçmiş olsun çok inşallah güzel haberler alırsınız. Bende çarşamba günü opu oldum 10 yumurtadan sadece 2 si döllenmiş bugün 2. Günleri inşallah benim de 5. Güne ulaşırçok dua ediyorum
inşallah her şey yolunda giderBen Aradım döllenme gerçekleşmiş kaçı dollendi ne durumda dedim şuan erken yarın da tekrar bakalım Bi dedi 3 Gün ya transfer yada 5 e gidişi izleyecekler artık bilmiyorum![]()
Amin Allah kabul etsin ben it gibi calistigimdan şuan dua hatlarim kapalı akşam bende baslicam... Hoş 3 aydır her gece sabaha karşı herkese burdakileri hep dualar ettim rabbim kabul eder inşallahİnşallahhhh ulaşır, abdestimi aldım transfer öncesi hepimize dua edeceğim
Ben dostinex diye bir ilaç kullanmıştım bir ay önce.. o bı ay öncesine kadar herkesle çok iyi olan ben... Başta k.validem ve görümcem olmak üzere herkesi malesef siradan gecirdim şuan hepsi benimle küsYok canım tarlusal ben adet olabilmek için kullandım sıkıntısız bir hap
İnşallahhhh ulaşır, abdestimi aldım transfer öncesi hepimize dua edeceğim
4 hücreye ulaşamamışlar… 2. Günü ulaşması gerekiyordu sanırım olmayacak galiba doktorumuzun aramasını bekliyorum çok zor işler Allah herkese sabır versinİnşallahhhh ulaşır, abdestimi aldım transfer öncesi hepimize dua edeceğim
Sizi hala bilgilendirmediler miinşallah her şey yolunda gider![]()
Hayır ya bekliyorum arayan yokSizi hala bilgilendirmediler mi
Hakkında hayırlısı olsun bunda da vardır bir hayır benim de başta taze transfer di sonra polip çıktı iptal oldu dün den beri de aramadılar beklemedeyimİğne bulamadık hap a döndük mecbur. Acil bir ilaç almam gerektiğinden. Bizimki de taze ttansfer olmayacakmis ilaca döndüğümden. Ama yapacak biseyim yoktu![]()
Birazdan ararlar bence. Bu saatlerde arıyorlar geneldeHemşirenin numarası var aradım biz bilgi veremiyoruz emriyologlar sizi arar dediler![]()
Hemşirenin numarası var aradım biz bilgi veremiyoruz emriyologlar sizi arar dediler![]()
ayyy bu nasil bir ilacmis oyle.. cok etkilemis seni, simdi nasilsiniz esinle?Ben dostinex diye bir ilaç kullanmıştım bir ay önce.. o bı ay öncesine kadar herkesle çok iyi olan ben... Başta k.validem ve görümcem olmak üzere herkesi malesef siradan gecirdim şuan hepsi benimle küsgaliba biraz iyi ettim ama beni çok fena depresyon a sokmuştu. Kocami önce ikametten düşürüp sorasinda boşanma davası açtım. Bütün bunlar 20 günde oldu.
Allah muhafaza evlerden ırak......