- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
İlacı kestim iki güne duzeldik.ayyy bu nasil bir ilacmis oyle.. cok etkilemis seni, simdi nasilsiniz esinle?
Takipli doktoruma senin yüzünden bosaniyorduk dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlacı kestim iki güne duzeldik.ayyy bu nasil bir ilacmis oyle.. cok etkilemis seni, simdi nasilsiniz esinle?
K.validemle falan hala kususuz ama. Kafa dinliyorum az valla normalde de bunalmistim iyi olduayyy bu nasil bir ilacmis oyle.. cok etkilemis seni, simdi nasilsiniz esinle?
Allah ilk once bize sonrada Doktorlara sabir versinİlacı kestim iki güne duzeldik.
Takipli doktoruma senin yüzünden bosaniyorduk dedim![]()
vardir bunda bir hayir deyip yoluna devam etK.validemle falan hala kususuz ama. Kafa dinliyorum az valla normalde de bunalmistim iyi oldu
Allah ilk once bize sonrada Doktorlara sabir versin![]()
muhabbetiniz daim olsun
![]()
Amin amin... Öyle dedim zaten hep ilaçlar yüzünden yoksa beni biliyonuz dedimvardir bunda bir hayir deyip yoluna devam etcanin isteyip barisinca hepsi ilaclar yuzunden dersin
![]()
benim de cici kayinvalidem var uzak oldugumuzdan cok seyrek gorusuruz o yuzden pek severim kendilerini :)Amin amin... Öyle dedim zaten hep ilaçlar yüzünden yoksa beni biliyonuz dedim![]()
Ne kadar uzak o kadar iyi diyorsun yani... Benim ki de 650 km uzaklıkta... Bayılıyorum bende kendilerinebenim de cici kayinvalidem var uzak oldugumuzdan cok seyrek gorusuruz o yuzden pek severim kendilerini :)
Sizin ne oldu yumurta büyütme işlemi bitti mi ?Amin amin... Öyle dedim zaten hep ilaçlar yüzünden yoksa beni biliyonuz dedim![]()
Bitti buyumuslerdir inşallah artık ya.. dün gece 11 de catlatma ignemi oldum yarın sabah 9:30 da toplama yapilacak. Tırım tırım tırsıyorum o anestezi denSizin ne oldu yumurta büyütme işlemi bitti mi ?
İkinizide çok merak ediyorum haber alırsanız yazın valla ben catlicam burdaSaks mavisi arkadaş haber yok döllenme falan ogrenebildi mi ki acaba
Benim hem fitil hem de iğne. Progestan dex adıprogesteron u igne olarak kullanan var mi?
İnan bu tedavinin en kolay kısmı anestezi canım. Uyuyorsun, hop uyanıyorsunBitti buyumuslerdir inşallah artık ya.. dün gece 11 de catlatma ignemi oldum yarın sabah 9:30 da toplama yapilacak. Tırım tırım tırsıyorum o anestezi den![]()
Bilincimi kaybettigim her an bnm için çok korkutucuİnan bu tedavinin en kolay kısmı anestezi canım. Uyuyorsun, hop uyanıyorsun
Bilincimi kaybettigim her an bnm için çok korkutucu![]()
İnşallah sağlıklı bol yumurtalarınız toplanırBitti buyumuslerdir inşallah artık ya.. dün gece 11 de catlatma ignemi oldum yarın sabah 9:30 da toplama yapilacak. Tırım tırım tırsıyorum o anestezi den![]()
Amin canım inşallah. Senin adına da çok sevindimİnşallah sağlıklı bol yumurtalarınız toplanır
Korkma canım anestezi almak sıkıntı değil almasan dayanamazsin uyuduğu bir şeyi acısını hissetmiyorsun sonrasında ağrı kesici veriyorlar zaten çok Bi ağrı olmuyor adet agrisiBitti buyumuslerdir inşallah artık ya.. dün gece 11 de catlatma ignemi oldum yarın sabah 9:30 da toplama yapilacak. Tırım tırım tırsıyorum o anestezi den![]()