- Konu Sahibi Cadiiii03443
saygim sonsuz ama su saglik calisanlari neden hastayi azarlama yetkisi gorur kendindeözeller ilgili de üniversitedekiler maalesef korkuyorsun ağzını açasın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saygim sonsuz ama su saglik calisanlari neden hastayi azarlama yetkisi gorur kendindeözeller ilgili de üniversitedekiler maalesef korkuyorsun ağzını açasın.
Çok haklısınsaygim sonsuz ama su saglik calisanlari neden hastayi azarlama yetkisi gorur kendindecok uzucu ve sinir bozucu. gecen esimle de konustuk saglik sistemi guzel ama bazi calisanlarin tepkileri yuzunden insan hastaneden soguyor. bende azarlaninca sesimi cikaramam ama cikaran tiplere hemen yumusuyor o insanlar
Ben her akşam 11.30 da oldum hep. Opudan 4 gün önce sabaha cektiler sadece sabahları ol diye...sabah yapman daha iyi yani ben akşamları yapiodum hep.Canlar cetroidi yaptım yarım saat önce falan
İçeriğinde sabah aksma kullanma vs yazıyor bilen varmı ,3 tane ignem hepsini sabah yapıyorum ayni saatte ?
Ağrı içindeyim ben sahsen. Bide hastane eve 4 saat. 6 saat oldu varamadik eve. Dur kalk dur kalk. Araba gittikce içim sökülüyor resmenCanlar merhaba ben dünden beri siteye giremedim nasılsınız![]()
Çok geçmiş olsun canım bende uykudan mide bulantısı ile uyandım ne olduğunu anlamadımAğrı içindeyim ben sahsen. Bide hastane eve 4 saat. 6 saat oldu varamadik eve. Dur kalk dur kalk. Araba gittikce içim sökülüyor resmen![]()
Sonradan çıkıyor heralde bunların sıkıntısıÇok geçmiş olsun canım bende uykudan mide bulantısı ile uyandım ne olduğunu anlamadım![]()
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tutunur emriyolarınKızlar bugün transfer var embriuolar hakkında bilgi bugün ogrenicem dua edin
Amin cNimmm sGolHakkında hayırlısı olsun inşallah tutunur emriyoların![]()
İnşallah güzel haberler gelsinKızlar bugün transfer var embriuolar hakkında bilgi bugün ogrenicem dua edin
Hadi güzel haberler bekliyoruzzz. Biz elimizden geleni yaptık sonrası takdiri ilahi..Kızlar bugün transfer var embriuolar hakkında bilgi bugün ogrenicem dua edin
Bakayım canım teşekkür ederimmmSen de internetten bak canım. Faydası olursa yemeye çalış
Saol canım duanıza veni de katin.Hadi güzel haberler bekliyoruzzz. Biz elimizden geleni yaptık sonrası takdiri ilahi..
12 gün sonra test denildi. Transfer hemen sonu hafif bir leke bile sayılmayan bir şey geldi normal dediler ama biraz endişe ettim acikcasilifeve inşallah güzel haberle dönersin buraya