Tüp bebek tedavisinde ilaclar

12 gün sonra test denildi. Transfer hemen sonu hafif bir leke bile sayılmayan bir şey geldi normal dediler ama biraz endişe ettim acikcasi
Ay hadi geçmiş olsun darısı bizim başımıza... Uyuşturuyorlarmi rahim içini falan. İnşallah canın yanmamistir.
Acaip heyecan yaptım he 😁

Canım spekulumdan dolayı biraz ağrıdı transfer sonrasi hafif leke geldi inşallah bir sorun yoktur
Sonrasında olurda bir kaç damla helirse yine o da yrtlesme ondan da korkma. Bı sefer bende gebeliğin ilk başında gelmisti. Allah Allah ilaç aldım ondan adetim.kesildi galiba falan dedim sonrasındaki adet sokulmeyince bı test yapım dedim çift çizgi çıktı Dr a gittim 6 haftalık dedi. ☺️

O işlem sonrası normal kuşum. Sonrası önemli birkacdamla gebelikte risk değil adet kanamasi gibi gelen kan sıkıntı. Korkma kuşum ☺️
Öyle denildi inşallah hersey yolundadır bir de hemen ik yarım saat sonra lavaboya koştum tutamadim. İlla takacak bir şey buluyoruz

Sonrasında olurda bir kaç damla helirse yine o da yrtlesme ondan da korkma. Bı sefer bende gebeliğin ilk başında gelmisti. Allah Allah ilaç aldım ondan adetim.kesildi galiba falan dedim sonrasındaki adet sokulmeyince bı test yapım dedim çift çizgi çıktı Dr a gittim 6 haftalık dedi. ☺️
Sonrasında yerleşme kanaması için mi bilmiyorum normal yerlessin hepsi korkutuyor

Kızlar benim emriyoları güzel gidiyor demişlerdi ama bugun aradılar sadece iki tane dondurabildik dediler o yüzden üzgünüm çünkü olmazsa eşim bir daha denemeyeceğiz demişti😔
Daha adetim olunca polip olup olmadığına bakılacak polip varsa ameliyat olacağım sonra transfer yapılacakmış

Kızlar benim emriyoları güzel gidiyor demişlerdi ama bugun aradılar sadece iki tane dondurabildik dediler o yüzden üzgünüm çünkü olmazsa eşim bir daha denemeyeceğiz demişti😔
Kötü düşünme.... Bir tane olsun bizim olsun. Şimdiden strese girme
Rabbim ol dedikten sonra bir yumurtaya bile can verir... Olma dedikten sonra 50 tane olsa kaç yazar. Kötü düşünme nolur 🙏

Üzme kendini canım. 2 tane de az değil. Onlar sana can olur inşallah. Özelde mi devlette mi yaptınız. Polip benim de alınmıştı

Back
X